Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 47

Tema: Martesa

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    leila, juve u eshte pergjigjur karamahmuti ( po ti beqar j me kete emer lol)

mund te martoheni dhe me nje njeri te sjellshem, te edukuar dhe me gjendja financiare te mire qe e keni date- per shume vite dhe eshte koha te martoheni.. por:

1- ju merzitet, bhete lidhje monotone
    2- dashuroni dike tjeter, te ri
    3- nuk keni qene gati per martese apo femije
    4- e shume te tjera

martesa qe i jeton kohes eshte shume ceshtje delikate edhe nese ti martohesh me me te mirin ne bote pasi do shume durim dhe te mendohesh mire nese je gati te leshosh shume pe nga rodhani i lirise tende...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Zvicerr
    Postime
    33
    Martesa esht e embel si sheqeri e hidhet si zeheri por ceshte jeta ne vetmi jo tani kur je i ri por kur vjen e shkreta pleqeri pa shtepi dhe katandi prandaj shume mos u mendo se ai qe pyeti shume beqar mbet si ne furtune.

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Citim Postuar mė parė nga xixe xixellonja
    ..............mirdita e dashur shoqeri, ju lutem nese keni pervoj apo keni ndegjuar teori apo shembuj te ter, me ndimoni apo ma spjegoni mendimin e juaj ne lidhje mbi martesen....si eshte jeta ne martes? ..........apo eshte nji fat te jesh e knaqur ne martes,....met vertet i kam frik marteses, sa per mua kisha jetuar ter jeten time e pa martuar, kur te shof apo te ndegjoj si kalojne disa te martuar.....!!!!!?, por kur te shof dike qe jeta i buzeqeshet ne martes, eshte pyetje tjeter, por gezimi ne martes vall eshte e shkurtert....ēka mendoni ju eshte nji fat te jesh i gezuar ne martes,apo je i pa fat si te shkon keq...
    per mua kejo pyetje ka rendesi te madhe dhe eshte shum serioze, sepse martesa eshte nji gje per ter jeten, eshe mbasi nundeni te ndahemi mbas nji muaji nese nuk shkon mir , por te gjith deshirojme te kemi fat ne ket aspekt, ēka mendoni ju ju lutem, ju falenderoj, me nderime...

Pse duhet te pyesesh te tjeret?

Bej ate qe te ndjen zemra, jeta eshte e shkurter. Secili ka riksun edhe kismetin e vet.
    HOLLAND...

DoNt Be JeLoUs Maska e ||_BeJbi_||
    Anėtarėsuar
    04-03-2006
    Vendndodhja
    aTje JaM EnE uN Do Te ViSh eNe tI
    Postime
    120
    tani kur je beqare je e lire te besh cfare te duash per mendimin tim nuk e peqej te jem beqare sepse dua te kem dike per veten time..kur je e lidhur me dike te dashur dmth kur ke eshte mir sepse e di qe ke dike qe te pelqen dhe del etj etj...kur je e fejuar mendon per jeten atereh dhe si do e formosh me kte person qe je fejuar...kur martohesh martesa eshte shume e embel dhe e bukur sepse po lith nje jet me dike qe e do serjozisht dhe do e kesh per jet...tani martesa qe te jet e bukur dhe e embel varet na te dy nese doni ta beni ju ate jet te bukur dhe te embel sebashku...prandaj kur fejohesh edhe martohesh mendon per te dy se si do e formoni ate jet te dy...per mua martesa eshte gje e rendesishme ne jet dhe duhet ta mendosh para se ta besh je gati apo jo...!
    LoVe Me oR HaTe Me Am StiLL GoNa Be HeRe

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anėtarėsuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    I fjale e urt thote pyet 100 vete e bej si di vete. Pac fat moj goce e leri ca thone mileti. Mvaret ne ca eshte bazuar lidhja luaj. Nqs eshte e shendoshe ne pa hile ske pse per te pas probleme.
    Pac fat.

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anėtarėsuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    Citim Postuar mė parė nga hope_thebest
    Eh martesa..eshte e bukur, e embel ne fillim..pastaj fillon e ftohet avash avash...s'ta var me njeri, he thote , se e kam ne dore tani..s'ka nga te me iki.
    Per mendimin tim nese je e re ne moshe, mos u marto..se do mbyllesh si ne guacke..Harroj ato kafet pasditeve apo shetitjet.
    E ke provuar ti? Ti te jipke kurajo lol.
    Eshte viti 2006 goce nuk mbyllet kush ne guacke me edhe pse martohet. Po nqs martesa o e bazuar mbi interesa pastaj normal do ftohet.
    Gjithsesi un ju uroj tere robve te mire fat ne martesa. Ne vecanti xixellonjes qe ja paskan bere gogol.

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Citim Postuar mė parė nga xixe xixellonja
    ..............mirdita e dashur shoqeri, ju lutem nese keni pervoj apo keni ndegjuar teori apo shembuj te ter, me ndimoni apo ma spjegoni mendimin e juaj ne lidhje mbi martesen....si eshte jeta ne martes? ..........apo eshte nji fat te jesh e knaqur ne martes,....met vertet i kam frik marteses, sa per mua kisha jetuar ter jeten time e pa martuar, kur te shof apo te ndegjoj si kalojne disa te martuar.....!!!!!?, por kur te shof dike qe jeta i buzeqeshet ne martes, eshte pyetje tjeter, por gezimi ne martes vall eshte e shkurtert....ēka mendoni ju eshte nji fat te jesh i gezuar ne martes,apo je i pa fat si te shkon keq...
    per mua kejo pyetje ka rendesi te madhe dhe eshte shum serioze, sepse martesa eshte nji gje per ter jeten, eshe mbasi nundeni te ndahemi mbas nji muaji nese nuk shkon mir , por te gjith deshirojme te kemi fat ne ket aspekt, ēka mendoni ju ju lutem, ju falenderoj, me nderime...
    se eshte serioze prandaj dhe duhet ta vrasesh mendjen seriozisht (dhe e kam seriozisht kete!)
    Summertime, and the livin' is easy...

Me duket pak si pa vend ti japesh mend dikujt, per dicka qe nuk ka mundesi te qendroje standart. Sic thote Michi, jetojme ne vitin 2006 dhe aspak nuk eshte gogol martesa.

Une jam e martuar per vete dhe s“ma do mendja, qe nje beqare apo de dashuruar, t“ja plotesoje vetes me shume se une.

Dua te dal me shoqerine, dal.
    Dua te dal vetem, dal.
    Dua te bej shkolle, bej.
    Dua te punoj, punoj.
    Kam dashuri te fresket dhe pse e martuar.
    Kam seks, sepse jam e martuar.

Ku qendron gogoli apo guaska ne kete rast?

"Gogol" per mua, eshte martesa me dike qe nuk e do.
    "Gogol" eshte gjithashtu, te jetosh i vetem kur s“te do njeri.

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    se cthon nje dye tre mos i degjo but kur ta provsh vet e beson se shumica ktu si mua ene ty jemi beqar dmth pa martuar edhe mendimi im ne ate gje nuk shkon se ne thahs gje ehste thjesht kot
    so pyet mamin edhe babin dajen tezen shoqet q eke afer kushurira ou ke shum ne jemi te fundit befsh qef edhe dont wory te tere do e ham ate *** nje dit
    sa per kete shoqen me lart qe tha haroje kafen shetitjen ehste gabim per ket gje se prindrit e mi jan sot 45 vjec edhe prap dalin like 4 me 5 here ne jav jahst per kafe or shetitje tani po more burre me kanun atehere sdi cte them pac fat edhe mos ki frik aman se ehste koha e xhaxhi enver po se pelqeve i thot i se u iken prap ne shtepi jemi ne vitin 2006 so dont wory
    Partizoni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2006
    Postime
    25
    Une nuk jam i martuar por po flas.....
    I marturi punon per ti pelqyre gruas, kurse i pamarturi qe i ka len te gjitha per dashuri ndaj Zotit, punon per ti pelqyr Zotit, kjo vlen per mashkullin dhe femren.
    Ne keto fjal te paketa te marrura nga Bibla tregojn per dy martesa, NJERA ME ZOTIN E TJETRA ME NJERIUN, KISHA KATOLIKE.
    Eshte edhe nje fjal, NESE I PAMARTURI NUK MUNDET TE QENDROJ LETE MARTOHET, POR DOTE KETE VTUJE NE TRUP, [ per shkak te tradhtis ndaj Krishtit dote kete vutje me ndonje semudnje por nuk dote thot qe dote shkoj ne Ferr].
    Shka nese nje femer nuk deshiron te martohet sipas fes se Krishter, ajo pa Zotin nuk dote mundet te qendroj pa burr dhe, duhet ta gjej nje mashkull dhe pa martes te jetoj me te...
    Me kete gje kjo grua merr nje ngjyre tjeter nga femrat tjera, mundet te infektohet me semudnjen-- NDRIME FRAJERASH dhe behet lavire pa dashje. Kjo femer ngacmohet nga mashqit sepse eshte e pamrtuar eshte vetem ne jet nuk ka kush te kujdeset dhe me siguri ka nevoj per sex, deri sa ky e peti pse une nuk mundem ta ken...
    Une po mundehem te marr disa shembuj dhe po bazohem ne Bibel se martesa eshte obligim nga Zoti dhe nga natyra e njeriut per te existuar.
    Njeriu ose duhet te martohet ose te shkoj pas Zotit, nese i shikon te keqiat qe ndodhin mbas marteses e nuk i mendon te keqiat qe te ndodhin pa qen e martuar dhe pa femije pa familje ateher e keni nje problem.
    Per te mednuar per te keqiat qe mund te ndodhin mbas martese, dote ishte e njejt sikur te mendosh per te keqiat e jetes qe dote ndodhin mbas lindjes, A TE LINDI NE KETE BOTE SEPSE KA EDHE TE KEQIA PRA PROBLEME APO MOS TE LINDI.
    Kjo nuk eshte nromale jeta ka probleme por duhet te kalohen ato nuk guxon te perzihesh ne pune te Zotit se shka dote ndodhe.
    Matrohu, lutu [ nese je Katolike] dhe puno per burrin, femijet qe dote duan shum e shum si nene me te mir ne bote nuk ka tjeter sikur nena e babi i tyre, dhe pranoj kryqet e jetes.
    Nje fjal e urte...delja qe ndahet nga tuba e han ujku...
    Ndoshta i kam komplikuar pak shemburjt sepse me vinin shum fjal per ti then per kete teme TE SHEJT PRA PER MARTESEN, FAMILJEN QE JAN PER NE KATOLIKET GJE E SHEJT PREJ ZOTIT QE NUK GUXON KUSH TA PREK.
    SHKA ZOTI BASHKOJ NJERIUT MOS GUXON TE NDAJ, SHKA ZOTI BERI QE NJERIU TE MARTOHET NJERIU MOS GUXON TE JAP MESIM TJETER...

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Martesa Ne Islam!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 13:30
  3. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  4. Martesa
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:20
  5. Martesa Gay - Gazeta shqiptare
    Nga katana nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 62
    Postimi i Fundit: 13-05-2003, 07:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •