Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 47

Tema: Martesa

Mbi te gjitha Dashuria Maska e xixe xixellonja
    Anėtarėsuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404

Martesa

..............mirdita e dashur shoqeri, ju lutem nese keni pervoj apo keni ndegjuar teori apo shembuj te ter, me ndimoni apo ma spjegoni mendimin e juaj ne lidhje mbi martesen....si eshte jeta ne martes? ..........apo eshte nji fat te jesh e knaqur ne martes,....met vertet i kam frik marteses, sa per mua kisha jetuar ter jeten time e pa martuar, kur te shof apo te ndegjoj si kalojne disa te martuar.....!!!!!?, por kur te shof dike qe jeta i buzeqeshet ne martes, eshte pyetje tjeter, por gezimi ne martes vall eshte e shkurtert....ēka mendoni ju eshte nji fat te jesh i gezuar ne martes,apo je i pa fat si te shkon keq...
    per mua kejo pyetje ka rendesi te madhe dhe eshte shum serioze, sepse martesa eshte nji gje per ter jeten, eshe mbasi nundeni te ndahemi mbas nji muaji nese nuk shkon mir , por te gjith deshirojme te kemi fat ne ket aspekt, ēka mendoni ju ju lutem, ju falenderoj, me nderime...

Zoti ėshtė Dashuri! Maska e NoName
    Anėtarėsuar
    01-03-2006
    Vendndodhja
    Doblibarė
    Postime
    2,192
    xixe xixellonja,

une s'jam i martuar ende, por sidoqofte nje keshille shume te vockel para marteses duhet ta kesh parasysh.
    Gjate marteses eshte mire qe burri dhe gruaja te kene karaktere apo temperamente te ndryshme ndaj njeri tjetrit, psh. nqse burri eshte tip vullkanik apo nervoz atehere gruaja duhet patjeter te kete karakter te kundert pra duhet te jete e bute dhe e qete, ne kete menyre mund te perballohet me lehte karakteri i burrit. Ose anasjelltas.

me respekt,
    NoName

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar mė parė nga NoName
    xixe xixellonja,

une s'jam i martuar ende, por sidoqofte nje keshille shume te vockel para marteses duhet ta kesh parasysh.
    Gjate marteses eshte mire qe burri dhe gruaja te kene karaktere apo temperamente te ndryshme ndaj njeri tjetrit, psh. nqse burri eshte tip vullkanik apo nervoz atehere gruaja duhet patjeter te kete karakter te kundert pra duhet te jete e bute dhe e qete, ne kete menyre mund te perballohet me lehte karakteri i burrit. Ose anasjelltas.

me respekt,
    NoName
    NoName mos harro nje gje. Ka shume raste qe gruaja eshte shume e dashur me burrin; sillet shume embel me te etj etj por kur vjen puna burri perseri sillet keq me te. Kjo vajze ka te drejte te mendoje keshtu. Sepse sjane te gjitha martesat te shkelqyera.

xixellonje do te tte thoja nje keshille. Njife mire ate qe ke ndermend te martohesh ne te ardhmen. Kur them mire nenkuptoj ne te gjitha aspektet.

i/e regjistruar Maska e karamahmuti
    Anėtarėsuar
    15-02-2006
    Postime
    5

gra ruajuni nga martesa

ruajeni veten dhe mos u martoni se burrat do ju trajtonje keq, beni qejf, meruni faren dhe beni femije vetem.

kurrė s'do ta kuptosh Maska e hope_thebest
    Anėtarėsuar
    06-02-2006
    Vendndodhja
    nė njė shtėpi tė vogėl
    Postime
    64
    Eh martesa..eshte e bukur, e embel ne fillim..pastaj fillon e ftohet avash avash...s'ta var me njeri, he thote , se e kam ne dore tani..s'ka nga te me iki.
    Per mendimin tim nese je e re ne moshe, mos u marto..se do mbyllesh si ne guacke..Harroj ato kafet pasditeve apo shetitjet.
    Ti mė ke bėrė magji, se nuk ka mundėsi tė tė dua kaq shumė unė ty!!

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar mė parė nga karamahmuti
    ruajeni veten dhe mos u martoni se burrat do ju trajtonje keq, beni qejf, meruni faren dhe beni femije vetem.

faren ta japin vete burrat burri me shume duhet per te qene babi i femijes, kur rritet, se faredhenesi

xixellonje, martesa si qypi me mjalte ne fillim e me ashtu gjeje me ere ne fund, duhet bere.

Une besoj se martesa e sukseshme eshte kur nuk varesh nga njeri-tjetri per jeten tende por e shikon si zgjidhje qe te ben te ndjehesh mire dhe te plote.

i/e regjistruar Maska e karamahmuti
    Anėtarėsuar
    15-02-2006
    Postime
    5
    madam me duket se e more seriozish ate cfare thashe, askush (dhe me kete jam shum dakort) nuk jeton dot vetem dhe aq me shum te rrisi nje femije, por martesa eshte nje ceshtj delikate

Mbi te gjitha Dashuria Maska e xixe xixellonja
    Anėtarėsuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404
    ...............shoqeri e dashur, met vertet ju falenderoj te gjitheve per pjesemarrjen ne ket tem qe eshte shuuuummmmm e rendesishme per mua, sigurisht dhe per shum te tjer...........vazhdoni me shkrimet e juaja, te gjitha i lexoj me kujdes dhe me respet te madh,met vertet ju falenderoj per te gjitha....mir u ndigjofeshemi, ju deshiroj te gjitheve suksese ne jet.

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Xixe moj Xixe...nuk asht njaq keq sa flitet e mendohet.
    Une per vete jam e martume, dhe nuk e mendoj veten ndryshe ndonjehere
    apo larg burrit tim. Nuk quhet me "martese" asht tashme familja jeme..qe une
    s'mundem me jetu pa to. Pike e mbaro.

Ishallah ke fat e dashur....pasi jeta vetem nuk kalohet.

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Martoni harbute juve dhe verjani fajin marteses.
    Eh... ju kripsha trute.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Martesa Ne Islam!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 13:30
  3. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  4. Martesa
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:20
  5. Martesa Gay - Gazeta shqiptare
    Nga katana nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 62
    Postimi i Fundit: 13-05-2003, 07:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •