per mua radio me e mire eshte nrg radio edhe amc love radio !!! nuk e di thjesht aty gjej vetveten !!!!
Radio +2
Top Albania Radio
Radio Tirana
Radio Dukagjini
Radio Plus
Radio Shkupi
Nrg
Club Fm
Radio Eurostar
Tjeter
per mua radio me e mire eshte nrg radio edhe amc love radio !!! nuk e di thjesht aty gjej vetveten !!!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Plus Dy Radio plako...
Vdes per ate Anjen
Te ishte pak me e gjate do e kisha ndru me Zajminen...
topi albania.....esht edhe me e perparuar
I łnderstånd yoł.....Błt ģ dont gģve å fłck.....
fłck P.A ....!!!
Plus DYshi eshte njesh.
P.S. Mendim profesionisti se jam Dj ne nje pub ke bllloku.
Per mua eshte radio mymusic dhe energi
Me pelqen kanali folk i plus2radio ne internet
Eshte cool
Edhe Radio Plus Dy eshte cool
Njoh shum persona qė sidomos gjatė udhėtimeve me automjet e dėgjojnė Top Albania Radio. Mes tyre jam edhe vet.
Megjithatė shumica nė qytetet e Kosovės dėgjojnė Radiot lokale. Kjo mund tė vėrehet nga telefonatat e shumta pėr tė kėrkuar plotėsimin e dėshirave apo votimin pėr Top lista tė ndryshme.
Ne shtepi degjoj radio Planet kurse ne pune nuk futem dot ne internet qe ta degjoj keshtu qe degjoj radio greke por me kenge te huaja.
ne interrnet degjoj radjo dashurin ,disa her radjo valekalter me te shumtat e kohes jep keng te huaja ...cudi kur ishim ne shqiperi degjonim muzik italiane greke etj....stafi i radjos valekalter.com duhet te japi muzik popullore vlonjate apo te leht na ka mar malli te degjojm kenget e Kleopat Dokles te Meliha Dodes ,muzika e perpunuar dhe e kenduar nga ylli vlonjat Aurela Gace,dhe shum kengetar te tjer shqiptar ...
Jam kjo qe jam sdua te behem dikush tjeter
Krijoni Kontakt