oh sa kohe kam pa degjuar radio.
dhe me vjen keq
Radio +2
Top Albania Radio
Radio Tirana
Radio Dukagjini
Radio Plus
Radio Shkupi
Nrg
Club Fm
Radio Eurostar
Tjeter
oh sa kohe kam pa degjuar radio.
dhe me vjen keq
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Dihet, Top Albania Radio eshte numer nje sot per sot!
Jeta ime, mban emrin e saj..
""""Dihet, Top Albania Radio eshte numer nje sot per sot"""
Ja ke fut kot plako...Paske kohe pa degjuar radio...Topi ka kohe qe e ka lene vendin e pare, bile mendohet se ne Tirane Durres etj e ka lene pas edhe NRG -ja
Une mund te them se te gjithe e dine se numri 1 eshte plus dyshi dhe jo vetem ne internet
Postuar mė parė nga megiru
Thua ti ?
Radio + 2 pervecse ne orarin qe je ne transmetim te drejteperdrejte ndeshjet e Superliges, Kategorise se 1 e 2 nuk ka ndonje program tjeter te lezetshem.
Nejse!
Jeta ime, mban emrin e saj..
"Radio + 2 pervecse ne orarin qe je ne transmetim te drejteperdrejte ndeshjet e Superliges, Kategorise se 1 e 2 nuk ka ndonje program tjeter te lezetshem"
bobooo cfar katunari... i vetmi program idiot qe ka plus dy radio nje rob qe ciret gol gol 3 ore resht
mua me pelqen Klithma e Lepurit me Olti Currin
per mua eshte programi me i mire radiofonik
Go Olti..
Mua me pelqen emisioni Vetem Shqip
Kurse kur jame ne zyre degjoj ne internet kanalin e plus 2 radio me muzike shqiptare ne http://www.plus2radio.com.al/index.php?faqe=hite
Mua me pelqen emisioni Vetem Shqip
Kurse kur jame ne zyre degjoj ne internet kanalin e plus 2 radio me muzike shqiptare ne http://www.plus2radio.com.al/index.php?faqe=hite
AMC LOVE -=- kte Radio degjoj per qetesim nervash anej ne oret e vona se ka muzike te qete, edhe me duket sikur me heq gjith stresin e dites.
pastaj Radio-Planet tek e cila bej pjese jam stafi teknik, kte e degjoj gjate dites sepse ka muzike shum te bukur.
C'fare eshte radio?!
Dito.
Radio Planet ne 93 FM | Eshte Radio Tamom | Eshte Radio Jone | Degjojeni Se Do Pershendesim Forumin Shqiptar dhe Albasoul.com
Krijoni Kontakt