Rralle degjoj noj radio, ama edhe ca dite edhe do dale ne Trasmetim RADIO-PLANET edhe besoj se vetem ate do degjoj.
Radio +2
Top Albania Radio
Radio Tirana
Radio Dukagjini
Radio Plus
Radio Shkupi
Nrg
Club Fm
Radio Eurostar
Tjeter
Rralle degjoj noj radio, ama edhe ca dite edhe do dale ne Trasmetim RADIO-PLANET edhe besoj se vetem ate do degjoj.
Skam hic kohe per te degjuar radio,ose me sakt skam nerva te degjoj preferencat e tyre..
Ka lezet kur luan dhe te tjeret degjojne ate cka ti prodhon dhe luane![]()
Feel the pump √
Para disa muajsh iniciova nje sondazh me temen "Cilen radio degjoni"
Sondazhi pati sukses por fatkeqsisht e vura daten e perfundimit ne qershor 2006.
Per kete arsye po e rihap edhe njehere sondazhin i cili deri ne keto momente shenoi nje rezultat te barabarte midis dy radiove kryesore ne Shqiperi
+2 Radio 18 vota dhe Top Albania Radio 18 vota
Radiot e tjera moren 22 vota
po ve edhe disa nga komentet me te bukura te sondazhit te pare...
Ftoj ata qe kane votuar ne sondazhin e pare te rivotojne edhe ne kete sondazh.
Flm.
arturo
trendafil i sapo celur
Anėtarėsuar: 19-06-2004
Vendndodhja: menphis75.com
Postime: 1,818
Degjoj nje radio ketu ne ital gjith e diten e dites i qe quhet BUM BUM ENERGJI e kane ca vajza ketu te puna ku punoj une ,dhe na cane derrasat na cane ,po na bojne lavazh te trunit
oiseau en vol
deēu
Anėtarėsuar: 19-04-2005
Postime: 1,055
Une degjoj ē'te doje komshiu. Muret dy cm te holla, nuk lodhem te gjej kanale, le qe nuk kam radio fare. Me kane thene qe degjohet ne kompjuter, por gjynah ta perdori si radio ate, e kam blere shtrenjte, nje radio tani ben 10 euro
harami
i/e regjistruar
Anėtarėsuar: 24-03-2006
Postime: 3
Po qa jane more keto radio qe na servirni ju. Nuk pashe nji radio qe te transmetoje muzike popullore te mirfillt shqiptare dhe te huaj.Na ka marre malli te ndegjojme zerin e mrekullueshem te Shkurte Fejzes apo Shyrete Belulit te Mahmut Ferhatit apo te Vaqe Zeles te Bujar Qamilit apo x kengetari te mirefillt te muzikes popullore. Po vrapojme pas mjaullimes se Majkell Jeksonit apo zerit bas te zezakeve gjoja ne kerkim te modernes .Ah pika kesaj moderneje kur harrojme rrenjet tona.Do te doja te na jepni adresat e ndonji radioje qe trensmeton muzike te mirefillt burimore e popullore shqiptare dhe ballkanike dhe qe transmeton ne internet .
||xXx||
La Morte e Solo L`inizio
Anėtarėsuar: 22-07-2005
Vendndodhja: Mes Ferrit Dhe Parajses
Postime: 493
Topin lale ka muziken me te funit
Anėtarėsuar: 25-09-2002
Vendndodhja: tirane
Postime: 228
une degjoj vetem plus dy radio
degjoj edhe topin nganjeher por kohet e fundit ve vetem muzik adoleshentesh bile edhe kete nuk e ve te fundit fare
le qe te ngre nervat jo topi keshtu jo lori kafe ashtu jo portokallia per te mos zen me goje dixhitalbin qe me eshte ber si.....
me plus dyshin kam rene rehat
muzik e bukur dhe pak muhabete koti
pra po votoj dhe une per plus 2 radio
me sa po shoh rezultatet e sondazhit tashme qenka radio me e degjuar ne tirane dhe shqiperi
ciaoooo
Anėtarėsuar: 18-09-2005
Vendndodhja: Prapa DiEllIT
Postime: 678
Sa per radio ne internet mesa di une vetem +2 e degjon live per te tjerat akoma ska gje
sa per radion qe degjoj me shume
RADIO PLANET (Tirane ) For live ( po nuk e degjova une qe jam ne stafin e saj kush do e degjoj )
byeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ene Xhajes Nga Kavaja I pelqen Plus Dyshi
Krijoni Kontakt