Te vras ndonje edhe me ka shkuar,por veten time JO
Po
Jo
Te vras ndonje edhe me ka shkuar,por veten time JO
cfar pyetje si e politikanve
qysh pyet a keni menduar te vetvriteni?? vetem budallenjt mendojn ashtu
mendo prap, edhe nese keni probleme, duhet te jeni te lumtur qe jeni gjall kryesorja
shiko njerzit ne afrik pa uje, pa buk, me virus, e ca probleme edhe me te medhaja kan njerzit ne bote
po qudi se 14 persona votuan qe kishin menduar te vetvriten :S
June 16, World cup 1st round: ARGENTINA-surbia 6:0
Postuar mė parė nga cool_dancer
dhe un jam nje nga ata 14 personat ;p
pse thua? Po ja, prit ta bej pak me boje te zeze.... pyetja thote "menduar", jo temptuar...ti burazer nese mendon per nje sekond te tradhetosh te dashuren apo gruan, mund te te akuzojm per tradhetar nese vec ke menduar, cfare te bie ne mend ske si ta kontrollosh...mendimet nuk jane te kontrolluara, nese shikon dicka dhe te vin dicka ndermend, nuk mund ti vesh nje etiket "ju njerzit jeni budallenj qe e keni menduar"...plus budalleku dhe semundja nuk jan relative, mendimi dhe temptimi nuk do te thote "cause and effect"...so pra, boll po ja fusni kot se te tere keni menduar per vetevdekjen![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Jo se kam menduar ndonjehere. Vetvrasja nuk zgjidh asgje pasi nuk je duke zgjidhur ate problem qe te ka shtytur deri atje por je thjesht duke e neglizhuar. Zoti njehere ta ka dhene jeten, shijoje ne menyren me te duhur.
?
Kure...............................
Po, edhe tani po mendoj te vras veten po sme pat me te kjo tema do jem hedhur nga ura!![]()
Ka shum njerez qe kan depresion ose semundje te tjera mendore dhe fizike. Kam njofur(ne shkoll) dike qe vrau veten. Te gjith e dinin qe ai kishte probleme, neurotransmetusit qe kan te bejn me zbutjen e stresin apo me ndjenjen e te qenit i gezuar nuk i kishin funksionur qysh ne lindje. Por nga cdo an tjeter ishte person normal. Dua te them qe per shum njerez eshte shum me e left te vrasin veten sesa te rrojn me dhimbje te tmerrshme fizike dhe mendore cdo dit 24 or ne dit.
sa ta ndiej veten shqiptar kur nuk me ka ardh dhe as qe kam menduar te bej vetevrasje,e dua aq shume veten dhe jeten time sa qe se kam realizuar idealin tim te behem ushtar i UCK vetem per shkak te jetes qe e dua
Duhet te dish dicka, per te kuptuar qe sdi asgje.
Kur lexoj se si reagojne njerezit ndaj idese se vetvrasjes, nganjehere me vjen te qesh...te gjithe te forte, te gjithe te dashuruar pas jetes...shpresoj perzemersiht te jete keshtu per te gjithe ju, por mendoj se ky lloj mentaliteti pozitiv i forte eshte trasheguar nga ai mentalietet komunist qe nuk lejonte qe njerezit ti nenshtroheshin depresionit, e kerkonte me cdo kusht te kaliste forcen mendore te njerzve (ishte kjo nje nga te vetmet menyra qe mund te mbanin ne kembe nje sistem te tille). te mendosh te vrasesh veten une nuk mendoj se eshte detyrimisht nje shenje dobesie...pse dobesie pastaj...eshte shenje dobesie te mos kesh frike nga vdekja?eshte shenje dobesie te kerkosh te shkosh drejt nje bote te poanjohur qe askush nuk mund te thote ne ekziston apo jo? gjithsesi mua me me behet shume qejfi fillimisht kur shoh sa veta kane marre pjese ne kete teme e se dyti kur ju shoh miqve te mi virtual sa te dashuruar jeni pas jetes...vazhdoni keshtu nese eshte vertet keshtu.
me respekt
teddy
Gjerat me te rendesishme jane me te veshtirat per tu thene, jo se mungojne fjalet,por mungojne zemrat qe ta dine ta kuptojne
4-5 here po ndrova mendje
Krijoni Kontakt