Close

Rezultati i Sondazhit: A keni menduar ndonjehere te vetvriteni

Votues
70. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

19 27.14%
  • Jo

51 72.86%
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 56
    echo Maska e Dara
    Anėtarėsuar
    30-11-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    694
    Shume...ndoshta jo me nota kaq tragjike sa "vetvrasje" por ne skutat e erreta te mendjes ndonjehere me ka shkuar perqark ideja: "Si do te ishte sikur te mos isha"

Ehh...Kur u ndane keto na rane

i vetlarguar Maska e Arcimedes
    Anėtarėsuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    Gjeja me e bukur qe un mesova keto 3 vjetet e fundit eshte qe un nuk e kam me frike fare vdekjen, sepse un mendoj qe nuk ka vdekje per mua, prandaj.

Vdekja eshte me ate qe nuk e ka pare dhe qe nuk e njeh akoma Zotin.

Per mua, njerezit nuk vdesin, por arrijne dicka qe edhe un do ta arrij nje dite: dicka mjaft qetsuese dhe dicka qe eshte shume e paster, pa detyrime, pa endrra, pa deshira, pa iluzione, pa karriera, pa dashuri, pa mendime, pa pasuri, pa deshperime, pa dhimbje, pa krenari, pa nacionalizem, apo patriotizem, pa te gjitha gjerat e kesaj toke.

Vdekja nuk eshte vdekje per mua, por eshte qetsim, pastrim dhe liri e shpirtit tim.
    Vdekja eshte dhurata me e madhe dhe me e cmueshme e jetes time.
    Vdekja eshte njohja e shpirtit tim dhe pergjigja e te gjitha pyetjeve qe kam un ne kete bote.

Vdekja eshte jeta, ashtu sic duhet qe te jete vete jeta: pa dallim feje, race, nacionaliteti, pa dhimbje, pa kerkesa dhe deshira.

Vdekja eshte pasterti, qetsi de dhe paradiza e vertete e jetes.

Vdekja eshte gjeja me thjesht qe ekziston.

Kalofshi mire dhe me falni ndoshta ne qoftese e zgjata pak. Un jam shume i lumtur qe e shkruajta kete, sepse tani qe shkruajta kete ndjehem teper i c'plodhur, prandaj.

Cdo gje dhe cdo moment eshte per mua terapi dhe cdo gje sado e mire, apo e keqe, apo e kote qe te duket ajo gje, per mua eshte nje mesim dhe nje c'plodhje me teper.

Mua nuk me intereson ajo gje qe un e shikoj, por me intereson ajo gje qe un nuk e shikoj.

Un nuk jam njeri, por jam shpirt. Cdo gjallese eshte shpirt per mua. Keshtu qe un nuk dua me qe ta zoteroj, ta udheheq, ta kap, ta perdor, ta shijoj, ta provoj,ta pyes, apo ta mesoj shpirtin tim, apo te gjallesave te tjera, por thjesht nuk dua dhe nuk pretendoj me asnje gje dhe as nje fuqi te kesaj toke.

Ajo qe dua un eshte asgjeja, sepse asgjeja mua me c'plodh dhe me heq te gjitha detyrimet, apo fuqite e kesaj toke, prandaj. Asgjeja mua me ben te fluturoj, sepse ajo me ka dhene mua krahe per me fluturuar, prandaj. Askush qe mendon qe mund te me kapi mua, nuk me kap dot kurre, sepse un jam asgjeja, sikur eshte edhe ai qe don te me kapi mua, prandaj.

Kjo ishte pak a shume nje pjese e filozofise time.

Kalofshi mire.
    I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....

echo Maska e Dara
    Anėtarėsuar
    30-11-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    694
    Wawww...Arcimedes paske mendime shume optimiste per vdekjen. Une kam besime islamike edhe besoj tek jeta pertej...por gjithsesi edhe pse kam besim tek Zoti, kam perseri frike. Kam frike nga "ndeshkimet" ndaj meje per arsye te "gjynaheve" qe kam bere.
    Tani, Vdekja eshte gjeja e fundit qe mendoj dhe kur ndodh nje gje e tille asnjehere nuk e konsideroj si Qetesi.

i vetlarguar Maska e Arcimedes
    Anėtarėsuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    Faleminderit Pilvesa qe shkruajte qe jam optimist per kete gje qe shume njerez te tjere, ose ndoshta e gjithe bota e therret "Vdekja".

Per mua nuk ka vdekje, por ka vetem jete, e cila per mendimin tim eshte mjaft e bukur, dhe mjaft e thjesht. Askush nuk vdes, por jeton edhe pse shume njerez mendojne qe vdiq dhe edhe pse shkenca thote qe njeriu vdiq.

Un nuk e kam provuar vdekjen, keshtu qe un nuk mund te flas dot per vdekjen, sado qe mundohen te ma mbushin mendjen shkencetaret, apo ku ta dij un me tjeter.

Vdekja eshte per ate qe beson dhe qe e ka pare vdekjen. Un nuk i besoj dhe nuk mund te flas dot per vdekjen, sepse nuk e njoh vdekjen, prandaj.

Ajo qe njoh un eshte jeta. Keshtu qe nuk do te shkruaj me per vdekjen, sepse mendoj qe kam shkruajtur boll gjera te kota, per nje dicka qe un nuk e njoh dhe qe ne syte e mi nuk ekziston.

Kalofshi mire.
    I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    jo, por lexova sot nje artikull tek shekulli ku nje nene kishte vare veten edhe ajo ishte vetem 24 vjece me 3 femije. nuk dua te gjykoj po perse e bejne nje gje te tille mire per veten nuk mendojne por per ata qe lene mbrapa cfare mendojne.
    I LOVE GOD

j&g

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Nuk eshte zgjidhja e vetme apo e duhur, deri me sot jo.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Jo deri me sot jo..dhe shpresoj te mos e mendoj asnjeher!
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    Ka shrooms te mira andej nga Hollanda

Menduar thate?

Njehere hypa maje tarraces e thashe te hidhem...po me shpetoi nga frika e shkova ne shtepi te nderrohem.

Pasi u nderrova me doli nga qejfi, thashe hajt se e bej here tjeter.
    Summertime baby!

** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805

Ju ka shku nder mend te vrisni veten ndonjehere???

Hahahahaha............... lol Teme Intresante......... kam bere me vra veten,, por tja fus Vetes se kam shku nonjhere ne menie ( Are u kiding me gjithe ky mall te shkoj dem) .............lol

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    U larg qofte , asnjehere . Life iz bjutifull .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Te kam thene ndonjehere...
    Nga Mina nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 12-03-2024, 08:16
  2. A keni degjuar ndonjehere per kete version te Antikrishtit?
    Nga Seminarist nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 93
    Postimi i Fundit: 03-07-2012, 12:05
  3. Ndonjehere
    Nga Albioni nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 13-03-2010, 17:40
  4. A do kthehemi ndonjehere?
    Nga juliano1 nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 09-09-2003, 23:38
  5. Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 03-08-2003, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •