Close

Rezultati i Sondazhit: A keni menduar ndonjehere te vetvriteni

Votues
70. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

19 27.14%
  • Jo

51 72.86%
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 56
    lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Te Vrase Po Me Ka Shku Ne Mendje;p Por Te Vetvritem Nahhhhhh Asier
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Citim Postuar mė parė nga Playjadi
    un kam menduar serizisht ne nje moment te jetes time qe nuk doja te vazhdoja me....kjo ka ndohur kur isha 16-17 vjec...nuk kisha nje shkak te sakte po shum problemee te vogla qe nuk te len me te jetosh......
    probleme nga me te ndryshmet nga te gjitha anet..
    un u bylla ne dhome mbas nje sherri te forte me maman time, dhe tani nuk mbaj mend as motivin, dhe mbylla deren me celes, banoja ne katin e shtate, hapa dritaren e dhomes dhe hipa siper. po mendoja shume ose pak gjera per ate qe doja te beja...... ne mes te loteve dhe deshperimi mendova se un edhe jeta ime do ti perballonim, edhe nuk doja qe te fitonin te tjeret te jeta ime...edhe pse te kishin probleme me mua nuk isha un zgjidhja...ca jete do ishte pa probleme.....
    per jeten time sot falenderoj zotin qe ne ato sekonda me dha forcen dhe zbrita dhe jetoj sot mire dhe me probleme si gjithmone...por jetoj.....
    uh c'me shkrive gazit

Po ku mendon njeriu vetevrasjen mor aman. Te pakten jo ai qe e mendon me te vertete (ai qe vetevritet dmth); ai bum edhe mbaroi puna. Vetem te gjallet, edhe ata qe bejne "gjoja" sikur mendojne, vetem ata thone "kam menduar te vetevritem." Ne fakt, keta te fundit jane tipa shume interesante
    Summertime, and the livin' is easy...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-03-2006
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    26

Smile

uh c'me shkrive gazit

Po ku mendon njeriu vetevrasjen mor aman. Te pakten jo ai qe e mendon me te vertete (ai qe vetevritet dmth); ai bum edhe mbaroi puna. Vetem te gjallet, edhe ata qe bejne "gjoja" sikur mendojne, vetem ata thone "kam menduar te vetevritem." Ne fakt, keta te fundit jane tipa shume interesante

ndoshta historite e jetes te bejne per te qeshur kur jane te tjeret qe i jetojne.......
    por secili ka historin e tij dhe nuk pretendoj qe ti te ndiesh ate qe kam ndier un.....

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    te vetevritem jo

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Mua me ka shkuar ndermend te vetevritem.Me ka ndodhur atehere kur kuptova se sa i zbrazet, sa i rreme dhe sa antinjerezor eshte realiteti shqiptar.Arrita ne perfundimin se une si pjelle e atij realiteti isha i destinuar te vuaja dhe vdekja do te ishte dicka normale.

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Citim Postuar mė parė nga Teddy
    Pyetja eshte shume e thjeshte. A keni menduar ndonjehere te vetvriteni, qofte edhe per nje cast te vetem, qofte edhe kur ishit te vegjel e nuk kuptonit idiotesirat qe mendonit, kurdo... Votim te mbare
    Bota dhe mendimet e te rinjve sot kane ndryshuar..
    Stresi...karriera...Problemet ekonomike,shoqerore dhe shpirterore
    jane aresyet me te zakonshme qe shkaktojne Depresione.
    Depresioni mbizoteronendimet,ndjenjat,sjelljen dhe gjendjen shpirterore..
    Symptoma te depresionit:
    Merzitje...
    Renie ne peshe
    Pagjumesi
    Lodhje
    Veshtiresi Konsentracioni
    Mendime vetevrasje
    Depresioni kalon ne Panik brenda 24 oresh..Vetevrasja eshte e mundur ne kte gjendje

Vetevrasja
    Shume personna te deprimuar nuk shohin driten,rrugezgjidhjen qe i nxjerr nga erresirra(problemet e ndryshme.)
    Faktoret per vetevrasje
    -Idiagnotizuar per probleme psyqike dhe Alkolike
    -Veprime impulsive
    -Humbje ne Familje
    -Prinder me probleme Psyqike dhe Alkolike
    -vetevrasje ne rethin familjar
    -Dhune ne familje(fizike,psyqike dhe sexuale)
    -Perpjekje vetevrasje nga e kaluara..

Kercenimi me vetevrasje duhet te meret seriozisht..
    Nje person qe flet per vetevrasje ,perpiqet gjithmone
    ta realizoje ate..
    Njohja e sinjaleve per vetevrasje,te ben te mundur te ndalosh vetevrasjen.
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Mendja me ka shkuar disa here te bej vetevrasje ,kur i kam pasur 14 deri ne 20 vjet .
    Kur bejsha sherre dhe e disha se ēka me pret te shpia ,thojsha ma mire me vdek.
    Por ēka te bej kur nuk jam aē i vendosur per fat te mire.
    Mendoj se tek ēdokush gjendet nje moment i lige dhe secili ka mendime dhe probleme te ndryshme .

Nje keshille per te gjithe .
    Mos u ngutni se vdekja vjen vete ,mundoheni te shijoni jeten aē sa mundeni .
    Edhe ne qofte se i shkon mendja dikujt sot me bere vetevrasje ,le ta shtyn per neser sikur se i shtyjme edhe te tjerat pune per neser .
    Le te behemi pak pertaca skemi per ēka me u ngut. Sbahet kijameti

i/e regjistruar Maska e Tiffany
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    51
    Citim Postuar mė parė nga Teddy
    A keni menduar ndonjehere te vetvriteni, qofte edhe per nje cast te vetem
    "Cfare do te ndodhte nese une do vdisja"- kam pyetur veten njehere. Sdo te thote fare qe jam e dobet, por thjeshte nje moment ne kulmin e trishtimit. Me pas kuptova qe eshte bukur te jetosh dhe gjeta forcat te leviz perpara.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143
    Teddy shume te merzitur po te shikoj!!!
    Te mendosh te vetevritesh duhet te kesh haritur deri ne nje faz jo normale sepse nje njeri normal ska pse ta mendoj. Te gjith njerezit kan halle ne jete dhe kur mendon gjera negative eshte akoma me e veshtire per ti perballuar ato.
    fierakushe, ne fakt dhe njerzit normal mendojn per vetevrasje per nje sekond, po te mendosh s'do te thote se mund ta besh

statistikat thone se pothuajse shumica e njerezve kan menduar per vetevrasje per nje second, por vec nje perqindje e vogel kan temptuar

gjithashtu pothuajse femrat mendojn me shume te vrasin veten
    por meshkujt jane ata qe temptoj me shume, ose actually kill them selves
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anėtarėsuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    veten e asihere.

kur kom qen klas tret kam dash me vra i zysh si quheshin ato zevendsuset ahere...e gjeta i zysh ndispozicion

ishte i gjo e shemtut ene sa tha ajo nxirni librat une i ta perplas librin pas banke

erdhi ajo e ma ka meshtjell i shuplake sa i hate krahu.
    i tu ngrit une ene drejt e ke drejtoresha qe ishte tezja jeme. ama i pik loti s'nxora prej inotit

i them drejtoreshes (pardon my french): ajo kurva qe na ke sjell po ref gjith nxonsit. ma fut ene ajo i shuplake, pak ma tleht.

shkoj nshpi ene i them mames ajo mthot dicka ke bo ti se kot stref njeri

ma nfund shkoj ke gjyshja ene njaty kom qa. ngrihet gjyshja ene vje shkoll ene shko ke ajo shomtina ene i thot: ma preke ene i here nipcen tkom me ti shkul njato 5 qime qi ke nkok

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Te kam thene ndonjehere...
    Nga Mina nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 12-03-2024, 08:16
  2. A keni degjuar ndonjehere per kete version te Antikrishtit?
    Nga Seminarist nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 93
    Postimi i Fundit: 03-07-2012, 12:05
  3. Ndonjehere
    Nga Albioni nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 13-03-2010, 17:40
  4. A do kthehemi ndonjehere?
    Nga juliano1 nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 09-09-2003, 23:38
  5. Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 03-08-2003, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •