Te vetvritem s'me ka vajt mendja ndonjehere, po ama te mos kisha lindur fare ..yes![]()
Po
Jo
Te vetvritem s'me ka vajt mendja ndonjehere, po ama te mos kisha lindur fare ..yes![]()
Live your beliefs and you can turn the world around.
Ah, sikur tė kisha dy jetė...
U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
Usually he takes the clip out
Kur isha n'burg me kan shku mendja per me mbyt veten por prap shpirti i embel e nuk ma mbante![]()
Po kshtu jasht as nje her..
Gjith te mirat.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Une nuk kam realizu akoma elementin baze te ekzistences time: Te komandoj boten.
![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
mor po a e ke vrare thuaj, se per te menduar sa here te duash
po si i tha ajo tet si i tha? O ate [ burgaxhiun]ose une bam bam dy here dhe vate puna ime baba. I thote i ati: Moj po ti edhe nje here po t'ja mbash mire vete ne te sateme, jo dy here qe vete e vete.
ja keshtu lol
Summertime, and the livin' is easy...
Jeta eshte ta jetosh dhe jo te mendosh gjera te pa mendushme sa te vesh deri ne ate pike qe te vrasesh veten....Per mua kjo eshte jeta
Pastaj varet nuk jemi ne mendjen e dikujt qe ka menduar ta bej kte gje nuk ja dim hallet mendimet se cfare ka!
LoVe Me oR HaTe Me Am StiLL GoNa Be HeRe
Jo mer asnjeher
ate jete qe e ke ate jetoje pse me bo vetvrasje![]()
asnjehere do doja te jetoja 100 vjet e ma shume oj ti
ESHTE E PAMUNDUR TE LEPISH BERRYLIN
der tani jo iher , skam pas nei traum te till
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
un kam menduar serizisht ne nje moment te jetes time qe nuk doja te vazhdoja me....kjo ka ndohur kur isha 16-17 vjec...nuk kisha nje shkak te sakte po shum problemee te vogla qe nuk te len me te jetosh......
probleme nga me te ndryshmet nga te gjitha anet..
un u bylla ne dhome mbas nje sherri te forte me maman time, dhe tani nuk mbaj mend as motivin, dhe mbylla deren me celes, banoja ne katin e shtate, hapa dritaren e dhomes dhe hipa siper. po mendoja shume ose pak gjera per ate qe doja te beja...... ne mes te loteve dhe deshperimi mendova se un edhe jeta ime do ti perballonim, edhe nuk doja qe te fitonin te tjeret te jeta ime...edhe pse te kishin probleme me mua nuk isha un zgjidhja...ca jete do ishte pa probleme.....
per jeten time sot falenderoj zotin qe ne ato sekonda me dha forcen dhe zbrita dhe jetoj sot mire dhe me probleme si gjithmone...por jetoj.....
Krijoni Kontakt