Pyetja eshte shume e thjeshte. A keni menduar ndonjehere te vetvriteni, qofte edhe per nje cast te vetem, qofte edhe kur ishit te vegjel e nuk kuptonit idiotesirat qe mendonit, kurdo... Votim te mbare
Po
Jo
Pyetja eshte shume e thjeshte. A keni menduar ndonjehere te vetvriteni, qofte edhe per nje cast te vetem, qofte edhe kur ishit te vegjel e nuk kuptonit idiotesirat qe mendonit, kurdo... Votim te mbare
Gjerat me te rendesishme jane me te veshtirat per tu thene, jo se mungojne fjalet,por mungojne zemrat qe ta dine ta kuptojne
Teddy shume te merzitur po te shikoj!!!
Te mendosh te vetevritesh duhet te kesh haritur deri ne nje faz jo normale sepse nje njeri normal ska pse ta mendoj. Te gjith njerezit kan halle ne jete dhe kur mendon gjera negative eshte akoma me e veshtire per ti perballuar ato.
Fjerake te falenderoj per shqetetesimin tend po kjo nuk eshte nje pyetje qe lind nga gjendja ime shpirterore katuale ishte thjesht nje kuriozitet...mos harro nje gje qe brenda nesh te gjithe kemi nje mendje te semure
Gjerat me te rendesishme jane me te veshtirat per tu thene, jo se mungojne fjalet,por mungojne zemrat qe ta dine ta kuptojne
Jeta eshte nje gje qe cmohet dhe vleresohet vetem nje her e jetojme kete jete kshu qe le ta jetojme deri ne piken e fundit te frymes tone.
hahahahahahahahhahah JO!Me beri me qesh pyetja, edhe pse nuk eshte shume ne ajer.
Nukmendoj te vetvritem sepse jeta me ofron me shume!![]()
kur kam qene 14 vjece i thashe mbeses se profesores time te dhjevsha hallen
vajti puna ne drejtori dhe nga turpi morra ilacet e mamit dhe i piva...(ilace diabeti)
po s'vdiqa ...
me ka qelluar dhe nje here tjeter para shume kohesh dhe gjithmone me ilace lol
po s'me ka gjetur gje..
ja jam ketu dhe po jua tregoj
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
me pelqen sinqeriteti yt Donna. jo domosdoshmerit virtyt i budallait.
tema; une jo njeher. kam shume gjera pa bere akoma.
Postuar mė parė nga donna76
Ha Ha Ha, c'kam qeshur.![]()
Mendoj qe vetvrasja eshte per te dobtit apo budallenjte. (varet dhe nga mosha s'diskutohet, por kur je i vogel mund te thuash qe je pak torollak) Dmth, JO, nuk me ka shkuar kurre ne mendje.
.
Postuar mė parė nga Teddy
Pershendetje te gjitheve
Persa i perket asaj qe the te vetvritem as me ka vajtur as do me veje kurr ne mendje dhe as ti mos e co ne mendje le te ndodhe cdo gje jeta vazhdon>
Mos harro jeta eshte e bukur shojoje
Po, un kam dashur qe ta vras veten time dhe jo nje here, por disa here.
Ngjarja me e fresket per me i dhen fund jetes time ka ndodhur para ja 3 vjetve.
Ne ato momente un kujtova se humba shume gjera: te dashuren, studimet, shtepine, pasurine time, shoqerine dhe familjen time. Fillova te perdor edhe drogen e rende. Doja qe te vdisja sa me shpejt, mirepo shpetova, sepse Zoti me ndihmoi dhe me tregoi rrugen e jetes.
Tani un jam shume i lumtur qe jetoj akoma dhe nuk me intereson me se a kam, apo nuk kam karriere, pasuri, apo dashurine e njerzve, apo te nje gruaje.
Dashuria me e madhe per mua eshte dashuria per te panjohuren. Un kam rene ne dashuri me ate qe un nuk e di dhe qe nuk e kam pare dhe nuk e kam provuar asnjehere deri tani.
Kam rene ne dashuri me te paprituren: me ate qe me ka ne dore mua dhe jeten time.
E dua shume jeten time, sepse e di qe un nuk e kam ne dore jeten time, prandaj.
Gezohem cdo momet me jeten, sepse ndoshta ajo mund te me iki mua, prandaj.
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
Krijoni Kontakt