Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 26 prej 26
    in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143
    obobo ika te mar cell qe neser!
    Merre family plan, moj. Me gjithe 150-200 telefonata ne jave qe bej (sikur me qene telemarketer), s'me ka rene rasti te shpenzoj gjysmen e minutave qe me japin. E keqja eshte se kam numer NY (646) dhe vetem Kineze me rastitin te marrin gabimisht. What's up with that, New Yorkers?
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    ashtu do ta mar
    nefakt para se te me mernin makine kta te shpis, vellai ishte like "kur te martohesh do maresh cell!" lol (e kam pak si tip muslimani i marsha une te ligat) kurse mbasi bera nje si tip aksidenti (sishte faj im!!!!) direkt po diskutonte te merja cell se si dihet ca ndodh ne rruge!

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar mė parė nga White_Angel
    Shpetova .......

S'te paskena hic nacionaliste ( dmth nga ana e amerikes ...lol ) Pse si dhe numrin tim se i dergoja kojshin (e NJ) se u knaq tu pa filma me Chuck Norris , sidomos tash qe ka marr pasaporten amerikane...

Kurse un kam ra rehat...e kam telefonin me voice caller ID dhe e nigjoj prej ne distance se kush me merr dhe kam fillu me vu bark prej mungeses se levizjes nga divani..

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Me keni knaq vallaji .... lol

Problemi ishte qe si e si ta evitoj ate renien e ziles ........ ore e minute . Se sic ju thashe me lart kushedi sa here me kane prish gjumin , dhe kur prishet gjumi behet nami ketej nga nahija jone !

Nejse rrofshi . Thx te gjitheve .

PS: Ti Fierake mire te thote Kuqka ... ngrihu ne kembe dhe prek ate poshte teje .. ate te prekesh . Dhe bej ptu ptu larg qofte . Ua kjo per genjeshtra jam vete por jo deri aty .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

................
    Anėtarėsuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Vetėm njė zgjidhje ke Pink !
    Tė ndrrosh numurin e telefonit, mundėsisht me kompani tjetėr.

Unė kisha probleme kur bleva shtėpinė...kalova cancel numurin qė kisha dhe ju thashė transferohem nė Pilly dhe si rrodhe qė janė, mė thanė kemi degė atje, ju thashė nuk di akoma ku do vendosem, po qe se vendos do ju kontraktoj juve pėrsėri sepse jam shumė i kėnaqur me shėrbimin.
    U lidha me kompani tjetėr dhe ja cilėsova qė nuk dua telemarkets, brokers, real estate, banks etj dhe nuk paguan pėr kėtė gjė, sepse ata duan lejen tėnde qė tė publikojnė dhe vjelin para nga pala e tretė qė tė gėrric veshėlt ty gjithė kohės.
    Nėse nuk tė prish punė ndrrimi i numurit dhe i kompanisė, bėje se do tė tė gjejnė veshėt rehat.

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anėtarėsuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    Ngjo pinko fike fare her pas here ca dite edhe ste bezdisin me. Jepju nr e cell atyre qe i ke te rendesishem. Tel shpise iqi kabullin se ska fe me ta. Un e shkepus ne darke kur shkoj ne shpi edhe eve kur ngrihem nga gjumi. Kur i shof qe jane reklama ju a hap e ju a myll direkt kur ju a kam ngene.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MICHI : 31-03-2006 mė 00:56

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Jusuf e Bardhosh Gėrvalla, dhe Kadri Zeka
    Nga erzeni nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 87
    Postimi i Fundit: 29-01-2012, 23:37
  2. A duhet Kosova qe ta bllokoj Importin nga Serbia??
    Nga fisniku-student nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 22-07-2011, 01:27
  3. "Shifra" mbi numrin e te vrareve ne Iraq
    Nga antares nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 12:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •