Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Postime
    21

Arrow Adresa punesimi ne internet...

Kam degjuar se ata qe jane jashte perdorin internetin per te gjetur pune dhe ka websajte internacionale dmth qe ofrojne pune jo vetem per ata qe jane rezident ne ate vend ku ndodhet kompania...
    Hapa kete teme me shume per ata qe kane njohuri nga kjo ane te na furnizojne me linket me te rendesishme nga ku mund te provojme te aplikojme edhe ne nga Shqiperia...
    Faleminderit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-03-2006
    Postime
    88
    Citim Postuar mė parė nga profesorshahu
    Kam degjuar se ata qe jane jashte perdorin internetin per te gjetur pune dhe ka websajte internacionale dmth qe ofrojne pune jo vetem per ata qe jane rezident ne ate vend ku ndodhet kompania...
    Hapa kete teme me shume per ata qe kane njohuri nga kjo ane te na furnizojne me linket me te rendesishme nga ku mund te provojme te aplikojme edhe ne nga Shqiperia...
    Faleminderit
    Nje webside qe une di eshte craigslist.org. shko ne kete web dhe kliko cfare shteti do dhe jobs-zgjidhe specialitetin.
    Kozeta

i/e regjistruar Maska e FareTop
    Anėtarėsuar
    12-04-2005
    Postime
    23
    Mirdita,

kush eshte profesioni yt?
    ( qe te marresh pergjigje sa me te sakte per kete)

MULTUM IN PARVO Maska e Antipatrea
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Gjithandej, por ne te njejten kohe, asgjekundi !
    Postime
    605
    careerbuilder.com
    yahoo hot jobs

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Postime
    21
    Faleminderit per pergjigjet tuaja... une kam mbaruar per informatike sa per dijeni....
    desha ti thoja dicka VanishingPoint .. nje shoku im gjeti pune dhe grua ne internet dhe tani eshte ne France prandaj mos u habit shume...
    nejse gjithe te mirat.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Postime
    21
    rrofsh ..flm jeni te papam

Lenci, Maska e lenci,
    Anėtarėsuar
    25-11-2005
    Vendndodhja
    france,Aix
    Postime
    51

Thumbs up

Citim Postuar mė parė nga profesorshahu
    Faleminderit per pergjigjet tuaja... une kam mbaruar per informatike sa per dijeni....
    desha ti thoja dicka VanishingPoint .. nje shoku im gjeti pune dhe grua ne internet dhe tani eshte ne France prandaj mos u habit shume...
    nejse gjithe te mirat.
    nuk e di ku punon a shoku tent ne cfirme ne france,por une jetoj ketu e me sa di nuk ka pune per francezet jo tani e gjeti pune ne internet qe nga shqipriaai shku tent ginjeshtra me bishte,me gjith ate une te uroj te gjesh pune,
    <<<<<<I KORCARE I IC FARE<<<<<<

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-12-2005
    Postime
    363
    Kur niset nje kandidature per pune nepermjet Internetit eshte me qellim qe te akordohet nje takim. Ne France ēon qindra CV dhe Letra motivimi per muaj rrjesht per te pasur perfundimisht nja tre takime. (sigurisht qe duhet te jesh me ngjyre, emer dhe fe korrekte se perndryshe s'ka gje fare). pastaj kur paraqitesh ne takim me 30 veta te tjere (nuk e di se si mund te behet kjo nga Shqiperia) ke shance "te limituara" po themi. pastaj ka raste qe takimi eshte filter per nje takim tjeter dhe me e keqja se nqse te marrin nuk ke kontrate direkt por peruidhe testi qe shkon edhe nje muaj. ah se harrova (kur je i huaj) duhet te kesh edhe nje dokument nga prefektura franceze ku thote se ke te drejte pune. per te mare kete dokumentin ka histori te tjera sh te komplikuara. keshtu eshte puna o profesorshahu. paē fat ne kerkimet e tua po si veshtire me duket.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendim keni pėr internetin?
    Nga AuGuSt_ nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 05:17
  2. Adresa te Televizioneve Shqiptare ne internet
    Nga Henri nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 04-09-2004, 05:21
  3. Philadelphia, qyteti me wireless Internet per te gjithe
    Nga Albo nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-09-2004, 11:34
  4. Microsoft, thotė se do tė mbyllė dhomat bisedore nė internet
    Nga Hek nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 19:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •