Faleminderit Rina_87 edhe ti pershendetje dhe mire se erdhe![]()
Faleminderit Rina_87 edhe ti pershendetje dhe mire se erdhe![]()
zemrushja per zotin me shume ke shkrujt ti ktu se sa te tjere lene mi te shkrujn ropt![]()
..si lo ammetto sono sincero
ma non trovo cosģ assurdo
se ogni tanto mangio lacrime
e mi perdo..
Zemrushja u bene me vendase
Ka kohe qe ke ardhur![]()
pse sje ne klas te dyte ti zemerushe, lolPostuar mė parė nga Zemrushja
pershendetjet.....................iher te pershendeta un, kto te tjerat kan qen muhabete qefi, se ktu nimen jemi si me than te sofra zemerushes
nimen qe jam njish e diun, hhhmmm, edhe papk modest mbase
kurse nick-u sesht aq i eger sa duket, ta shpjegoj un kur te kem koh, se eshte muhabet i gjat![]()
Postuar mė parė nga white_snake
LoooooL
me behet qejfi qe u ndive si ne shpine tate
edhe hajde bujrum se sofra eshte gati per te gjithe![]()
Zemerushjaaaaaaaaaa, po te shkruaj me ngjyren e zemrave! Hahahaha, mire se erdhe Zemerushja, dhe patjeter qe do ja kalosh mire ne forum, perderisa jam edhe une ketu! Hahaha! Je njeshja e Albasoulit, ska me te mire se ti, kush kujton se ta kalon, e ka gabim! hahaaha! Bye yllo se je njesh me te vertete!
Me Respekt Besi!
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Besi te faleminderit per mirepritjen tende te falenderoj shume nga zemraPostuar mė parė nga ^lukas^
)
He se edhe ti sme rri mbrapa aty bashke me dreqin)
Gjithe te mirat dhe fenk ju so mac![]()
zemerushe .......po ku ike me se po te pres andej....lol...ajde ajde
Gjithcka e bej per vete...
Ineda ku na shkoi zemerushja mi, se me mori malli1 Aman na e gjej! Zemerushe hajdeeeeeeeeeeeeeeeee se me mori malli, nuk rri dot pa ty!
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Postuar mė parė nga Zemrushja
sa mikpritse asht kjo cuca, lol
po nga te kemi me? apo edhe origjinen do e lesh anonim?
Krijoni Kontakt