Zemrushe mir se erdhe mes nesh . rri mos ik mir do jesh mes nesh, provo dhe shijo pastaj na trego ,rrespekte nga Mitjuk
Zemrushe mir se erdhe mes nesh . rri mos ik mir do jesh mes nesh, provo dhe shijo pastaj na trego ,rrespekte nga Mitjuk
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Faleminderit te gjitheve !!!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zemrushja : 05-07-2007 mė 11:47
Mireseerdha motra ...te uroj tia kalosh sa me mire....dhe duku andej nga dhoma jone se ke bere pushime keto dite...lol...ok te pershendes dhe gjithe te mirat..bye nga Ina_20 apo Ineda..loll
Gjithcka e bej per vete...
Faleminderit Ineda. Edhe une te uroj gjithe te mirat ty se je goc flori. Pac fatin e hajrti si i themi ne shqiptaret.![]()
[I]Zemrushe, une tesh e zbulova se ( KUSH__JE_TI), veshtir te ngelesh anonime (ashtu si ke deshir ti do ngelesh nga une anonime) rrespekte nga Mitjuk
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
mir se na edhe ne shtepin ton oj zeme;;;;; jo e dashur
mire se erdhe zemrushja kalofsh sa me mire ne forum
JUVENTUS # 1
ITALIA WORLD CHAMPION
te kujtohet kur e pim kafe se bashku oj anonime
Faleminderit Cerriks_Cikago. dhe mire se ju gjeta.
Shpresoj qe te me lejosh te flas me menyren time karakteristike qe ty te acaron nga nervat qe o zhot o zhot se kuptoj hic pse![]()
Postuar mė parė nga Zemrushja
Atehere...nga tia fillojme!
Zemerushja, jemi te nderuar te kemi ty ne forumin tone sepse je nje person shume i shkelqyer. Edhe pse ste njoh shume, ose me mire shume pak, me ke lene gjithmone mbresa te mira.Flet gjithmone me edukate dhe me humor, nje miks qe te ndihmon te kesh sa me shume miq ne forum dhe na chat.
Shpresoj dhe jam si sigurte qe do tja kalosh shume mire dhe ne forum si ne chat!
Vazhdim te mbare ne postime e tema,
me resp. romeoOOO![]()
Krijoni Kontakt