Jam dakort, pasi emeruesi zero , gjithnje perjashtohet edhe nuk pranohet ne matematike. Thyesat e tipit X/0 nuk egzistojne!Postuar mė parė nga Tannhauser
Jam dakort, pasi emeruesi zero , gjithnje perjashtohet edhe nuk pranohet ne matematike. Thyesat e tipit X/0 nuk egzistojne!Postuar mė parė nga Tannhauser
Postuar mė parė nga Tannhauser
Ke te drejte po kush tha ty njehere qe emeruesi do jete zero?
qe 2+2 =4 ate e dine te gjithe
Po kushedi ne ca kuptimi e ka hedh fjalen ai robi dhe do shpjegime dhe ne te shkretet rrime pas mendimeve dhe vrasim mendjen![]()
Kete po u them edhe Skofiar-it edhe Zemrushes dhe nuk kuptojne.Postuar mė parė nga Pivilesa
Po emeruesi eshte a+b-c or Zemerushe. Pra eshte zero sepse eshte dhene se a+b=c.Postuar mė parė nga Zemrushja
upss ke te drejte se se kisha pa ate postimPostuar mė parė nga Tannhauser
Sorry zoti mesues ke te drejte ok![]()
Prandaj duhet genjyer zoteri qe 4=5Postuar mė parė nga Tannhauser
Pra duhet ditur ku behet gabimi
Pra 4 nuk mund te vertetohet se eshte baras me 5 sepse duhet genjyer diqka te pamundeshme ne matematike
Lexoj postimet e bera nga une ne matematika popullore.Ku ishe ateher ti qe e ke klasen e katert e pak me shume ndoshta.
Ky problem qe ti ke hudhe ketu eshte i pamundur prandaj mos na lodhe shume sepse e dime ne qe raporti 0 nuk eshte 1.Kjo do te thote se mu ne parashtrim te detyres behet gabimi te cilin e ke gjete dhe jo te thuash kryej klasen e katert.
Kjo eshte sikur te thuash une po genjeje dhe ti me trego te lutem se qka po genjeje
Edhe kjo eshte gabim. Pse?Postuar mė parė nga imprint
Shikoni: 4:4=5:5 => 4(1:1)=5(1:1). Ketu eshte gabimi. Ne te vertete kemi: 4:4=5:5 => 4(1:4) = 5(1:5)
Pra 4 =/= 5
2+2=3 perveq 2+2=4
sepse duke u nisur nga formula :
(a+b)(a-b)=a²-b² nga e cila mund te nxjerrim
(a+b)(a-b)=a(a-b) ne kete rast mund ta marrim a=b dhe rezultati del
(a+a)(a-a)=a(a-a) /a-a)
a+a=a/:a
1+1=1 qe do te thote
2=1
prandaj duke e ditur se 2=1
2+2=3 sepse mund ta zevendesojme cilindo 2 me 1
Pėr t'i njohur tė tjerėt
mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.
une paraqita nje lloj zgjidhje por kjo nud do te thot qe eshte e vetmja, por te jeni te sigurt(Tannhauser) se pergjigja ime eshte e sakte. Perderisa 4:4=5:5 atehere edhe 4(1:1)=5(1:1) , sepse 1:1=1 dhe 4·1=5·1 pra 4=5. Tannhauser nqs ke ndonje paqartesi mund te pyesesh.
po mire more njerez te shkolluar nuk ishte kaq e thjeshte
un e kam postuar i pari kete teori
nuk i lexoni dot ato postimet e meparshme
nuk ishte offeze ndaj jush zoteri, por thjesht ironi per ta kuptuar qe ishte nje teori e deshtuar qe ne fillim![]()
all u need is love
Krijoni Kontakt