Postuar mė parė nga matteo
Boxers patjeter se kur filloni shendosheni, nuk duam t'ju shofim tulin qe varet nga breckat. Ja keshtu, mbaje shenim kete.Plus boxers i lene cik vend imagjinates...Lol.
Postuar mė parė nga matteo
Boxers patjeter se kur filloni shendosheni, nuk duam t'ju shofim tulin qe varet nga breckat. Ja keshtu, mbaje shenim kete.Plus boxers i lene cik vend imagjinates...Lol.
Flasim posi jo . lol
Kohet e fundit kam stick me beka lloj Hipster-i . Jane shume konforte dhe sexy njekohesisht. I llajk it .
Ngjirat te gjitha po pati mundesi . Sa per bras keto me vajra nuku jane per mua , material kam boll .. i dont need them . lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Nuk e di se sa vajzat e forumit e kane per zakon te perdorin te tilla te brendshme por ju garantoj se ne nje darke jo si te tjerat me nje djale jo si te tjeret, suksesi eshte impresionues. Bespj se diikush-i do jete dakort me mua
Sa per info: ne shekujt e meparshem porte-jeretelles perdoreshin nga meshkujt me shume se nga femrat. po ta vini re neper piktura te ndryshme te personazheve historike meshkuj te shek XVI psh por edhe me vone, do vini re ngjyra dhe motive getash te larmishme (sipas modes) te mbajtura me porte-jeretelles te kofsha.
Kete rradhe dua te flas per kemishat e nates. "nuisette" vazhdon te ruaje karakterin romantik dhe erotik edhe sot kur kanotjeret ose kemishat gjata me rripa prej pambuku perdoren ne mase sidomos gjate dimrit. Dhe megjithate mendafshi ka aftesine e pazevendesueshme te rrumbullakose me se bukri format dhe ta beje prekjen te bute dhe sensuale. por "nuisette" nuk eshte vetem prej mendafshi. Ka menyra te tjera per te qene seksi dhe Aubade (foto e pare) i njeh sh mire.
meqe ja paskeni nis me kmisha po qis edhe un kto lol
God is coming and SHE is mad
nice ,nice milaniste![]()
kurse keto te tjerat te papershtatshme disa :ehehehe
victoria secret eshte nice per keto veshje ....
nice nice
Kam ca foto te bukura por nuk i tregoj te gjitha ketu se kush i mban cunat pastaj
Victoria Secret the best
Ktyre fotomodeleve i shko cdo gje me i vesh, a keni ndonje fografi origjinale tuajen, do ishte me mire po te shikonim ndonje tuajen qe edhe te jepmnim mendime nese ju shkojn apo jo ?
Postuar mė parė nga donna76
Shoqja ime!te propozoj nje shpikje tjeter e cila mund te jete nje evolucion ne boten e biankerise intime.........po flas per sutjena te mbushura me raki.....do te ishin te parezistueshmete pakten ketu ne shqiperi do te harrieshin rrekorde te papara ne shitjen e tyre.....lenden e pare "rakine" mund ta siguroj une me nje cmim mjaft te arsyeshem,nuk po te propozoj qe te behemi bashkeaksionere ne kete ndermarrje nese kjo te shqeteson,une thjesht te shes produktin tim dhe ti zhvillon produktin tend.......te jesh e sigurt se do te arrish fitime kolosale.
Mendohu dhe me kthe pergjigje![]()
ja se po ta kthej pergjigjen shoku im!Postuar mė parė nga shoku_tanku
me raki s'kemi gje ne vije. se te qelb era .iiiiii aman se s'e duroj dot
ahha s'behet gje fare
mi dispiace amico
ciao!
ps s'i bej une personalisht keto gjera.une jam vetem nje shitese e thjeshte.
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Krijoni Kontakt