Close
Faqja 6 prej 12 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 118
    i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar mė parė nga matteo
    vura re qe shume nga gocat ktu preferojn Boxerat............pffffffff spaskeni shume shije :PpppPp

Boxers patjeter se kur filloni shendosheni, nuk duam t'ju shofim tulin qe varet nga breckat. Ja keshtu, mbaje shenim kete. Plus boxers i lene cik vend imagjinates...Lol.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Flasim posi jo . lol

Kohet e fundit kam stick me beka lloj Hipster-i . Jane shume konforte dhe sexy njekohesisht. I llajk it .

Ngjirat te gjitha po pati mundesi . Sa per bras keto me vajra nuku jane per mua , material kam boll .. i dont need them . lol
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-12-2005
    Postime
    363

"Guepieres" dhe "porte-jeretelles"

Nuk e di se sa vajzat e forumit e kane per zakon te perdorin te tilla te brendshme por ju garantoj se ne nje darke jo si te tjerat me nje djale jo si te tjeret, suksesi eshte impresionues. Bespj se diikush-i do jete dakort me mua

Sa per info: ne shekujt e meparshem porte-jeretelles perdoreshin nga meshkujt me shume se nga femrat. po ta vini re neper piktura te ndryshme te personazheve historike meshkuj te shek XVI psh por edhe me vone, do vini re ngjyra dhe motive getash te larmishme (sipas modes) te mbajtura me porte-jeretelles te kofsha.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-12-2005
    Postime
    363

kemishat e nates

Kete rradhe dua te flas per kemishat e nates. "nuisette" vazhdon te ruaje karakterin romantik dhe erotik edhe sot kur kanotjeret ose kemishat gjata me rripa prej pambuku perdoren ne mase sidomos gjate dimrit. Dhe megjithate mendafshi ka aftesine e pazevendesueshme te rrumbullakose me se bukri format dhe ta beje prekjen te bute dhe sensuale. por "nuisette" nuk eshte vetem prej mendafshi. Ka menyra te tjera per te qene seksi dhe Aubade (foto e pare) i njeh sh mire.

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    meqe ja paskeni nis me kmisha po qis edhe un kto lol
    God is coming and SHE is mad

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    nice ,nice milaniste

kurse keto te tjerat te papershtatshme disa : ehehehe

victoria secret eshte nice per keto veshje ....

Wćy ųf tħé Šąwņ Maska e _Elena_
    Anėtarėsuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    nice nice
    Kam ca foto te bukura por nuk i tregoj te gjitha ketu se kush i mban cunat pastaj

Victoria Secret the best

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Ktyre fotomodeleve i shko cdo gje me i vesh, a keni ndonje fografi origjinale tuajen, do ishte me mire po te shikonim ndonje tuajen qe edhe te jepmnim mendime nese ju shkojn apo jo ?

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga donna76
    Vaji qendron brenda nje qeske te izoluar dhe nuk ka shume mundesi te cahet ...
    megjithate ju siguroj qe me keto "shpikje" ketu po bejne miliardat...!
    une e marr me mend qe ne shqiptaret mbase jemi pak mbrapa me keto te reja, po kemi shume deshire te mesojme dhe kjo eshte kryesorja.

me behet qejfi qe mu pergjigjen meshkujt kjo do te thote qe keto gjera i vene re (jo direkt ne thele!!!)

Normalisht kete intimo e perdor nje vajze qe nuk eshte shume e zhvilluar dhe ju siguroj qe poshte nje bluze ose kanote rri shume bukur dhe fustani rri me mire
    ju pershendes dhe ju uroj nje dite te bukur
    ciao!

Shoqja ime!te propozoj nje shpikje tjeter e cila mund te jete nje evolucion ne boten e biankerise intime.........po flas per sutjena te mbushura me raki.....do te ishin te parezistueshme te pakten ketu ne shqiperi do te harrieshin rrekorde te papara ne shitjen e tyre.....lenden e pare "rakine" mund ta siguroj une me nje cmim mjaft te arsyeshem,nuk po te propozoj qe te behemi bashkeaksionere ne kete ndermarrje nese kjo te shqeteson,une thjesht te shes produktin tim dhe ti zhvillon produktin tend.......te jesh e sigurt se do te arrish fitime kolosale.

Mendohu dhe me kthe pergjigje

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anėtarėsuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Shoqja ime!te propozoj nje shpikje tjeter e cila mund te jete nje evolucion ne boten e biankerise intime.........po flas per sutjena te mbushura me raki.....do te ishin te parezistueshme te pakten ketu ne shqiperi do te harrieshin rrekorde te papara ne shitjen e tyre.....lenden e pare "rakine" mund ta siguroj une me nje cmim mjaft te arsyeshem,nuk po te propozoj qe te behemi bashkeaksionere ne kete ndermarrje nese kjo te shqeteson,une thjesht te shes produktin tim dhe ti zhvillon produktin tend.......te jesh e sigurt se do te arrish fitime kolosale.

Mendohu dhe me kthe pergjigje
    ja se po ta kthej pergjigjen shoku im!
    me raki s'kemi gje ne vije. se te qelb era .iiiiii aman se s'e duroj dot
    ahha s'behet gje fare
    mi dispiace amico
    ciao!

ps s'i bej une personalisht keto gjera.une jam vetem nje shitese e thjeshte.
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

Faqja 6 prej 12 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 22-05-2013, 16:04
  2. Ilirėt - diskutimi mbi ta
    Nga Leonard Alili nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 10-10-2006, 16:02
  3. Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 14:09
  4. Histori me vlere per te kuptuar "Dosjet"
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 18:07
  5. LDK-ja nėn terrorin e pol-potistave
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 07-01-2004, 14:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •