besoj se mbas nje lidhje nukmund te mbetesh thjesht shok/shoqe me ish te dashurin ..eshte e pamundur sepse njeri nga te dy do ndjej dicka me teper ,me mire te lagohesh sesa te vazhdosh lidhje shoqerore...:![]()
besoj se mbas nje lidhje nukmund te mbetesh thjesht shok/shoqe me ish te dashurin ..eshte e pamundur sepse njeri nga te dy do ndjej dicka me teper ,me mire te lagohesh sesa te vazhdosh lidhje shoqerore...:![]()
A Eshte E Mundur Qe 2 Te Dashuruar Te Mbeten Shoke???
Per mendimin tim jo sepse nqs midis dy personave ekzistojne ndjenja me sh se miqesore atehere eshte e pamundur te mbeten shoke.gjithsesi mendim im
Ku e ke fjalen ti lal apo nese munden te jen shoke mbasi jan ndare se nuk esht aq e qart. Nese eshte e dyta mendoj se dy persona qe kan pas nje lidhje nuk munden te jen shoke sepse ndjenjat jan po aty prap si prape nuk eshte aq e lehte te harrohet historia qe kan pas bashke keshtu qe jo nuk eshte e mundur te jen shoke.![]()
po,por gjithmone me pak se miq,nuk mund te jene egzaktesisht miq,piksepari ka humbur ne menyre te pariparueshme besimi reciprok.
italiani thot...ogni lasciata e persa,çdo e lene eshte e humbur....nje ex eshte gjithmone nje exkur nje femer behet ex-i im vlen me pak se zero.......living for today not for the past,that's it.
Si Perfundim Nuk Ekziston... Ose Me mire Per Mua Jo !
Une mendoj qe nuk mund te ket miqesi, madje eshte te kot t perpiqesh te krijosh miqesi me personin qe ke dashuruar, kjo eshte vetem nje iluzion sepse kurr nuk mund te kesh miqesi te mirfillt me plot kuptimin e fjales.
Krijoni Kontakt