C'fare kurthi ka gati Baric,kurth per rosa apo lepra?
C'fare kurthi ka gati Baric,kurth per rosa apo lepra?
o njerez a din kush se ku do ta shohim ndeshjen e kombetares sone ne bjellorusi dhe ne tirane me rumanine po mendoj ndonje stacion televiziv pa pagese pasi ne shqiperi do te transmetohet ne super-sport qe eshte e kriptuar dhe duhet te paguash shtrejt per ta pare ate. kush ka informacion le ta jape ketu
Ndeshjen me Bjellorusine nuk e di une se kush e jep pa pagese, kurse ndeshjen me Rumanine dhe te gjitha ndeshjet brenda, do ti transmetoje TVSH-ja (pa pagese)
------------------------------------
Ku do e shikojme ndeshjen ne emigrantet?
------------------------------------
Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!
Ndeshjen mund ta shikoni ato qe kane Digitalb mund ta shohin ke Premium 1 do ta japi falas dhe jo me abonim
Prognozoni rezultatin e ndeshjes dhe ata qe ja qellojne e kane nga nje reputacion prej meje. Poashtu, edhe ata qe gjejne emrat e golashenuesve.![]()
Une them qe rezultati do jete:
Bjellorusi - Shqiperi 0:2 me gola te Bogdanit (me koke) dhe Canes me gjuajtje nga distanca.
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
Une mendoj se neser nuk do shenoje Bogdani, por Tare me koke ne fund te pjeses se dyte.
ps.Dodon kjo quhet ?
Bjellorusi 1 - 2 Shqiperi
Ne fakt desha te them se do dali 1 - 1, por pa dashje shtypa 2-shin, me pelqeu dhe e lashe ashtu.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PRI-LTN : 01-09-2006 mė 14:50
1-1
kutuzov dhe skela
(sa termet i forte po bie tani qe po shkruaj)
Po si u rrahen shpresat ashtu pa pike turpi 0 - 3 nga Spanja?
Krijoni Kontakt