thuja mi psikologut se njeri me tru eshte dhe ai lale dhe do e kuptoj se cfare eshte dashuria. Kam shume respekt per ty por mbase ty psikologu te duket shume i dashur dhe adapt si i thojne sa ti ke krijuar siguri te jashtezakonshme sa thua qe ke rene ne dashuri dhe une jam i sigurt qe ti ke rene se ndonjeher eshte dhe vete tipi qe gjen siguri te nje dashuri qe krijon me nje ambjent shume te afert por nje gje eshte e sigurte se psikologut ti duhet tja thuash por mbase ai mund te thote se nuk te paskam bere derman tani je me dy semundej (e dyta dashuria)haahhaahahha dhe do thote me vete jam psikologu me kot qe ekziston :P hej mbase tani jam pak serioz por ti duhet tja thuash pastaj psikologu nuk besoj te vleresoj shume kete gje sepse nuk beson te theniet e klienteve sepse sa i vine ne dite atij lale sa thojne u semure fare bota ahahhahahah :P hej po po te jesh mall i mire ti dhe ai do bie direkt ne dashuri me ty ahhaehhehehehhhqhahaahahahahahhaahah Gjithe te mirat dhe dashuri te mbare me psikologun tend
Krijoni Kontakt