Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 64
    SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga sweetgirl-82
    Une jam Sonila nga Fieri 23 vjec.
    une jam anetare e re e forumit dhe shpresoj qe tja kaloj mire dhe te jem e mirepritur nga te gjithe(se doni sdoni jua zuri rrota bishtin me mua ).
    Une sapo jam diplomuar per kimi ne Universitetin e Tiranes dhe aktualisht punoj ne Fier.
    Fillimisht jam tip i ndrojtur (dhe e kam pak te veshtire te bej njohje te reja prandaj ne kete drejtim kerkoj ndihmen tuaj)pergjthesisht jam tip i qeshur dhe shume e qete.
    gjerat qe me pelqejne shume jane muzika, deti dhe gjera te tjera qe per momentin nuk me vijne ne mend.
    Gjerat me te shenjta dhe me rendesishme per mua jane familja dhe shoqeria.
    tani per tani nuk kam gje tjeter per te thene.shpresoj te gjendem mire midis jush.
    Mire se na erdhe patriote.Per ndrojtjen mos u merzit se avash avash do ndryshosh.Po me habiti ai interesi yt per Detin derman se kur kujtoj Semanin dua 2 dite te mbledh veten se harxhonim 4 kile benzin per te heq seren.Mire se te rrish midis nesh se Patriotet i kemi me shume xhan nga te tjeret. :P

GoLdEn BoY Maska e Wind_of_Change
    Anëtarësuar
    23-12-2005
    Vendndodhja
    atu ku ndodhen tifozet e italise
    Postime
    251
    O Sunshine hahaahah o sa kom qesh
    po prezenca jote mendoj se do ta bente me te vleresuar prezantimin
    gjithsesi embelsira ne fund

Proud to be Albanian Maska e sunshine
    Anëtarësuar
    09-03-2003
    Vendndodhja
    Me zemer ne Shqiperi
    Postime
    141
    Citim Postuar më parë nga Wind_of_Change
    hahaahah o sa kom qesh
    po prezenca jote mendoj se do ta bente me te vleresuar prezantimin
    gjithsesi embelsira ne fund

e pra patjeter. te me falin te gjithe per mungesen se kam qene e zene duke te bere kafe ty. loooool
    Don't settle for the one you can live with, wait for the one you can't live without!

GoLdEn BoY Maska e Wind_of_Change
    Anëtarësuar
    23-12-2005
    Vendndodhja
    atu ku ndodhen tifozet e italise
    Postime
    251
    qe mos ta bejme temen chit-chat se eshte e fierakes dhe e pershendes

ps.besoj se do te mirekuptojne
    se me sherbeve mua per nje kafe extra

Love's Lover Maska e ice_storm
    Anëtarësuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    Citim Postuar më parë nga sweetgirl-82
    Une jam Sonila nga Fieri 23 vjec.
    une jam anetare e re e forumit dhe shpresoj qe tja kaloj mire dhe te jem e mirepritur nga te gjithe(se doni sdoni jua zuri rrota bishtin me mua ).
    Une sapo jam diplomuar per kimi ne Universitetin e Tiranes dhe aktualisht punoj ne Fier.
    Fillimisht jam tip i ndrojtur (dhe e kam pak te veshtire te bej njohje te reja prandaj ne kete drejtim kerkoj ndihmen tuaj)pergjthesisht jam tip i qeshur dhe shume e qete.
    gjerat qe me pelqejne shume jane muzika, deti dhe gjera te tjera qe per momentin nuk me vijne ne mend.
    Gjerat me te shenjta dhe me rendesishme per mua jane familja dhe shoqeria.
    tani per tani nuk kam gje tjeter per te thene.shpresoj te gjendem mire midis jush.
    mir se erdhe Sonila

kalofsh bukur
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

i/e regjistruar Maska e sweetgirl-82
    Anëtarësuar
    22-02-2006
    Vendndodhja
    fier
    Postime
    15
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO
    Mire se na erdhe patriote.Per ndrojtjen mos u merzit se avash avash do ndryshosh.Po me habiti ai interesi yt per Detin derman se kur kujtoj Semanin dua 2 dite te mbledh veten se harxhonim 4 kile benzin per te heq seren.Mire se te rrish midis nesh se Patriotet i kemi me shume xhan nga te tjeret. :P
    e o derman po ti nuk thua shyqyr qe kemi dhe ate se te tjeret nuk kane hic fare. po mesa duket paske kujtime te keqe.po mos u merzit avash, avash
    [ZEMRA NJEH ARSYE QE ARSYEJA NUK I NJEH]

Albanian Maska e king nothing
    Anëtarësuar
    06-02-2006
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    4
    Mire se erdhe Sonila, gjithmone ka nje here te pare.Ashti sic e ke dhe per her te pare ketu.kalofsh mire.
    Forca ELBASANI & BAYERN MUNCHEN uber alles

Albanian Maska e king nothing
    Anëtarësuar
    06-02-2006
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    4
    Mire se erdhe Sonila.Gjithmone ka nje here te pare.Ashtu sic e ke ketu do kesh dhe ne vazhdimesi. Kalofsh mire ketu........
    Forca ELBASANI & BAYERN MUNCHEN uber alles

Anëtarësuar
    22-02-2006
    Vendndodhja
    fier
    Postime
    15
    Citim Postuar më parë nga Erindi
    welCome Fierake!Mire Se erdhe Ne Forum Dhe Shpresoj Që t'ia kalosh sa me mire Nen Shoqerine Tone.Po lexoja Prezantimin Tend me Ra ne sy Qe te pelqente Deti ehhhhh Sa e enderroni detin e Cti bejme Ne DuRRsakët qe na ka rene per pjese deti hahahhaha (shaka) Thjesht Ishte sa per te shtene Zili.Mire pra qe mos te zgjatem me Tej ... -Ja kalofsh sa me mire..!

ErIn
    po ku shtihemi ne zili ne megjithese per ne fieraket deti nuk ka ngel enderr. shume faleminderit per mireseardhjen edhe ti ja kalofsh sa me mire

Anëtarësuar
    22-02-2006
    Vendndodhja
    fier
    Postime
    15
    [QUOTE=king nothing]Mire se erdhe Sonila.Gjithmone ka nje here te pare.Ashtu sic e ke ketu do kesh dhe ne vazhdimesi. Kalofsh mire ketu........[/QUOTEedhe une ashtu si puna jote mendoj

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •