Bardhyl Mahmuti nuk ka sjelle asgje pozitive ne PDSH pervec se ka kontribu ne thellimin e percarjes mbrendashqiptare.
Bardhyl Mahmuti nuk ka sjelle asgje pozitive ne PDSH pervec se ka kontribu ne thellimin e percarjes mbrendashqiptare.
Livia5,
Nuk dua te kapem per ty, sepse nuk kam nevoje te debatoj gjera qe dihen, por nje gje se kuptoj deri nje dite ky far tipi qe e paska emrin Bardhyl, ka ofenduar Arber Xhferin me shkrimet e tij, dhe mbronte me gjithe zjarr Ali Ahmetin, ndersa sot eshte kthye e kuderta, lavderon Xhaferin dhe shane Ahmetin. hahahahahaha
Kaja nonen shqipe!
My silence doesn't mean I am gone!
Per ket esht vet fajtor Ali Ahmeti i cili deklaraten e 6 e publikoi pa miratimin e bardhylit edhe shummmmm shkove te tjer qe ishin organizator te luftes, dhe nga ajo deklarate eshte vet Ali Ahmeti qe nuk ua qel telefonat shokeve te tyre dhe i la anesh duke mar mbi vete tegjitha meritat e organizimit te luftes bashk me to edhe qeverine me "tegjitha begatite e saj."Postuar më parë nga Davius
Bardhyli nuk ofendon dhe as qe ka ofenduar Xhaferin, Ai vertet eshte extrem kur eshte ne pytje Ali Ahmet tradhtari i cili i doli shum fish me i keq se qe ka qen Xhaferi i cili kurrr nuk ka nen shkru diçka qe do te shkoj ne dem te shqiptareve.
Si do te bindeni o njerez sa frikacak dhe tradhetar eshte Ali Ahmeti i cili sot nenshkroi qe qeveria te finansoj mbrojtjen e LUBE BOSHKOVSKIT a nuk esht kjo SKANDALOZEEEE??????
TURP TURP TURP TURP TURP TURP TURP TURP TURP TURP TURP TURP TURP TURP
Une nese une jam budalla, nuk besoj se i gjithe populli qe ja dha voten eshte i till, Omar, nese i beson ideologjise se Ali Ahmetit!
Ndersa Xha Bardhy, eshte zjarri i brendshem i PDSH-se, ai do te shkaterron PDSH-ne!
My silence doesn't mean I am gone!
Kush ja dha voten? Interesxhite qe ua ka punsuar femijet Aliu? Apo badihavxhite e çajtoreve qe thone nuk e dua flamurin e dua Ali Ahmetin vetem ashtu kot se esht bukurosh a? Ketu ne kumanove veq ato qe nuk din sa bajn 1+1 e kan votu perndryshe tegjith kan ik prej Aliut duke fillu prej Granitit, Ali Rizait, Zaimit, Mr. Vaxhid Sejdiut etj...Postuar më parë nga Davius
Omar..
Te thash nje here mos fol per te tjeret, se nuk je askushi te perfaqesosh personalitete,klane dhe grupacione.
Ku po e merr te drejten te flasesh per Kumanoven, kur ne vet qytet por edhe ne fshtin nga je ti, dhe ne ter komunen e Likoves, Ali Ahmeti ka fituar bindshem.
MUndesh me i shit 'gogla per dushk' dikujt qe nuk e njeh Kumanoven dhe rrethinen dhe realitetin e zgjedhjeve, por mbase dikush e njeh, do te demanton sa her qe te plasosh dezinformata per interesa te ngushta personale.
Dhe, e dyta : Kur t'a drejtoje ndonje pyetje ty personalishte,ateher ke te drejte te japesh gjegje, perndryshe ''rri para kijeve' .. OK
Pyetja ishte per Enkleasin,.. ti veq monitoro se si bashkbisedohet ne fryemen kosntruktive dhe tejet demokratike.
Fakt qe ketu ne ket rrethin niveli i arsimimit te njerzve esht shum i dobet andaj edhe perkrahja per BDI-ne eshte shum e madhe.Postuar më parë nga Periodi
Perndryshe te kishte pak njerez te mençur Kumanova sot do ishte ashtu si eshte Gostivari dhe Tetova.
Shkurt qart dhe Shqip.
Normal BDI=Analfabetizem, prandaj dhe shkijet manipulojn me ta si te kan qejf, sepse jane shume intelegjent dhe te zgjuar. Lumsi ne per popullin tone se qfar injoranta perkrahim.Postuar më parë nga Omari
Postuar më parë nga Periodi
Së pari kërkoj falje për vonesën...
Nga këndvështrimi im ( partitë krijohen nga populli dhe jo e kundërta, partitë shkojnë e vijnë, populli mbetet ) nuk kisha thënë as njërën as tjetrën, ndërsa nga një këndvështrim partiak sigurisht se pati ndonjë rezultat, së paku kështu thonë njerëzit e afërt me PDSH-në. Mua nuk më pëlqeu, thënë shtruar mes miqësh, mënyra me të cilën z. Mahmuti iu qas fushatës parazgjedhore. Më dukej tepër i koncentruar në akuzimin e tashmë rivalit Ali Ahmeti. Për hir të punës shumëvjeçare të përbashkët do të duhej të ishte përmbajtur nga akuza ( pavarësisht se kishte apo jo të drejtë) dhe ofendime të njëpasnjëshme drejtuar atij. Pata shpresuar se z. Mahmuti me angazhimin e tij në PDSH do të angazhohej në ndryshimin e profilit politik të kësaj partie...por qysh gjatë fushatës parazgjedhore u ndjeva i zhgënjyer në këtë drejtim, por kjo nuk don të thotë se më është ulur rrespekti për të.
Lexova disa postime të forumistëve në këtë temë. Nuk dua të hyj në detale, por më duhet të them se shumica posedojnë kult të individit apo grupacionit politik, veti e cila na ka lënë mbas ne shqiptarëve. Është koha që ne të zhvishemi nga këto cilësi nëse dojmë të ecim përpara. Duhet të dijmë se nuk ka parti të rregullta siç i kemi ne që i përgjigjen aspiratave kombëtare, nuk ka politkan të rregullt që na i zgjidh problemet. Duhet të orientohemi më shumë nga platformat politike duke i pranuar përkohësisht apo jo, nuk duhet mbështetur në individë të cilët i etiketojmë si shpëtimtar.
A te duhen luftetarë?
Dhe arratinë armiku te marrë?
A do botës ti vesh zjarrë?
Merr nja dhjetë kosovarë.
NOLI
pajtohem me mendimet tua plotesisht do te kisha thene se betejat tona si komb jane me sllavet e jo mes veti harxhimi i energjise ne mes veti nuk sjell asgje produktive
Krijoni Kontakt