Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 85
    ...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Shume vone kjo pergjigja ime por me mire vone se kurre:

Bardhyl Mahmuti perpara se te vinte ne PDSH kishte sulmuar shume rende kryetarin Arben XHAFERI dhe ca me te afermit e tij. I kishte akuzuar per krim te organizuar, per korrupsion, per prostitucion, u kishte nxjerre te gjitha te vertetat ne shesh..

Cfare ka bo ky Bardhyl Mamuti (sa siklet e kam kur i shkruaj mbiemrin) qe qenka kaq e rendesishme? C'u be gjithe kjo zhurme per kete karkalec??? Paska qene perfaqesues i UCK-se ne Vjene apo ne Zvicer... edhe... cfare ka bo.. mos na tregoni gjendjet por veprimet... une mund te jem perfaqesues i Al Qaedas ne Amerike por perderisa nuk bej asnje veper konrekte S'DO JEM ASKUSH - Si puna e ketij Bardhylit M.

i/e regjistruar Maska e babadimri
    Anëtarësuar
    07-07-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    704
    Megjithate Bardhyl Mahmuti mbetet nje figure pozitive duam apo sduan don apo sdo politika partiake, individuale etj vepra e tij dhe angazhimi epr ecshtjen shqiptare nuk mundet te diskutohet

Perjashtuar Maska e kurkushi
    Anëtarësuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi.Mund te udhetoj pa vize hyrese ne tere boten "interesante"
    Postime
    446
    Per kyqjen e zoteri Bardhyl Mahmutit ne politike nuk befasohem fare.E njoh mire...Mirepo shpreha habine kur ai u largua nga politika e ketyre pak viteve!Jo pse la ndonje vend te zbrazet apo demtoi proceset politike ne Kosove dhe Iliride por pse nuk dija qarte me se do merresh ky me tutje?
    Njeriut ne jete i qellon rasti te kryeje detyra te ndryshme ,sepse jeta s`te pyet cilen detyre do, e cilen jo, per te jetuar apo mbijetuar,por te hysh ne politike,biles dhe ne studime politike dhe t`mos kesh as prirje dhe as deshire per te,kete s`e kuptoja atehere as s`e kuptoj sot!Nese sot Bardhi kyqet ne politike per shkaqe mbijetese ekonomike,kjo duhet te merret parasysh.Politikane ne trojet shqiptare ka me shume se bare qe mbine mbi token e tone djerrine, te papunuar dhe te djegur nga lufterat mesvedi dhe kunder te huajve,por kur dihet qe ky ka nje emer nga e kaluara dhe titull Politikani sigurisht qe do depertoje sa per buken e gojes e jo me teper!
    Ky Bardhi,tere vleren dhe respektin nga shqiptaret e ka marrur nga babai i tij,profesori atedhetar i gjuhes shqipe ne gjimnazin e Tetoves.. A.Mahmuti!
    Uroj qe keto pak vite pauze Bardhi ti kete çfrytezuar per te mbushur zbrastirat qe kishte gjate kohes se nxehte te shqiptareve te "jashtem" 1990-1999!
    Sa per akuzat qe Bardhit mund ti shkruhen nga kundershtaret e krahut politik pacifist,ky s`ka asnje involvim ne asnje akcion apo edhe formulim te nje komunikate politike as ushtarake te ketyre viteve dhe ngjarjeve... sepse s`ishte ende ne nivel te duhur te perfshihej ne to!
    Rikyqja e tij ne politike nuk befason...Valle do kyqej ky ne lavertari?

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Ej e dini se vetem kti njeriu jam tu i besu tash per tash ne PDSH mendoj se do te punoj si i ka hije nje shqiptari,eeh more Bardhyl pac fat.

Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139

Thumbs down

Citim Postuar më parë nga Alienated
    Bardhyl Mahmuti perpara se te vinte ne PDSH kishte sulmuar shume rende kryetarin Arben XHAFERI dhe ca me te afermit e tij. I kishte akuzuar per krim te organizuar, per korrupsion, per prostitucion, u kishte nxjerre te gjitha te vertetat ne shesh..*****

Ja c'i kishte shkruar Bardhyl Mahmuti Xhaferit:

Kush ta ka zene bishtin me dere, o Arben Xhaferri???

Pse ndodhi e kunderta, o Arben Xhaferri?

Ne kohen kur qeveria e koalicionit tuaj pergatiste planet ogurzeza dhe nisi luften kunder Ushtrise Clirimtare Kombetare, ty te percolli eskorta e policise maqedonase deri te kufiri me Kosoven. Erdhe ne Prekaz dhe ne Prishtine per te shitur mend ......,

Qeveria e koalicionit tuaj dergoi perforcime per ofensive kunder vendbanimeve shqiptare; Ne kohen kur Ushtria Clirimtare Kombetare shpalli armepushimin e njeanshem, Qeveria e koalicionit tuaj filloi ofensiven;
    Ne kohen kur kolonat e refugjateve te rraskapitur vinin ne Kosove, ty dhe banditet perreth teje, ne krye me Menduh Thacin, i kishte rraskapitur brenga, pse kolonat e kamioneve me cigare dhe derivate te naftes hynin ne Kosove, jashte kontrollit tuaj, nga Serbia dhe Mali i Zi; ...,

Nga gjithe arsenali yt propagandistik, gjate krizes qe po kalojme, nje gje eshte e vertete: Aluzionet se nuk je as si Ibrahim Rugova e as si Riza Halimi.

Po, po. Eshte mese e vertete. Ibrahim Rugova nuk ishte ne koalicion qeveritar me asnje parti serbe, ne kohen kur bombardoheshin vendbanimet shqiptare ne Kosove, sic bere ti dhe banditet e tjere te PDSH – se dhe te koalicionit qeveritar. Ti nuk je as Riza Halimi. Jo vetem qe nuk pate kurajo te takohesh me ushtare te UCK – se, por shantazhoje nderkombetaret qe ishin te gatshem te benin nje gje te tille.

Ti nuk mund te jesh ’’i moderuar’’, ashtu sic pretendon apo ke deshire te te konsiderojne te tjeret. Ti ben pjese ne ekstremin tjeter: Ne ate qe urdheruan bombardimet e vendbanimeve shqiptare.

Dhe, jo rastesisht kur eshte ne pyetje ndryshimi i Kushtetutes, rishfaqet edhe fantazma e Rrahman Morines, banditit te arrestuar si pjesetar i nje grupi trafikantesh te droges, qe me pas u avancua ne postin e sekretarit te Puneve te Brendshme te Kosoves. Popullit shqiptar i kujtohet ky monstrum qe me tanke imponoi ndryshimet e Kushtetutes ne vitin 1989.
    Ia kishin zene bishtin me dere dhe ia hengren koken kur e kreu misionin.

Po ty, o Arben Xhaferri, ty dhe krereve bandite te PDSH – se, kush ua zuri bishtin me dere? Droga? Kontrolli mbi baret e nates dhe prostitucionin? Kontrabanda me duhan? Kontrabanda me derivate te naftes? Apo, te gjitha se bashku?
    Sido qe te jete, nuk do te kisha dashur qe te perfundoni si Rrahman Morina, pasi te keni perfunduar misionin tuaj.

Por, nje gje eshte e qarte: Ju nuk mund te kapitalizoni gjakun e derdhur, sepse te gjithe ju njohin qe angazhoheni vetem per kapitalin qe hyn ne xhepin tuaj. (FUND)

Botuar ne gazetat Fakti dhe Zeri i Kosoves, mars 2001

Citim Postuar më parë nga ximi_te
    Ej e dini se vetem kti njeriu jam tu i besu tash per tash ne PDSH mendoj se do te punoj si i ka hije nje shqiptari,eeh more Bardhyl pac fat.
    Nuk e di a do kishe te njejtin mendim pas atij shkrimi qe solla me siper per Bardhyl M. ???
    Ndryshuar për herë të fundit nga Alienated : 10-11-2006 më 05:05
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Ti More Omari Pastro Fjalorin se qka po Flet Mos ma Nenqmo ti Mu Kumanoven e Komunen e Likoves se ti qenke vet nje prej atine qe saske Lidhe me kurxha eh me paske shkru ati Rob i All-llahut hajt mbaje fejen tande qe ja paske nis e le ato fjal se ti spaske lidhje me kurxha ti je nje prej atine me mjekrra qe e ke shit veten per 100 ero se po mos ma hallakat trunin jam ka te them thjesht e nese don me fol mashum une jam Kumanovar eh Jetoj ne Kumanov nese je ti Kumanovar eh Nuk je qajtoregji Trego burr Kuje vi e pim ka nje kafe edhe folim ma mir une edhe ti se ti po dishe shum ti kane njeri i Arsimiluar ti kane shum i drejt trego kuje e bajm nja di fjal une edhe ti se ti je nje prej atine qe kur Kumanova Ishte ne Zjarr eh Komuna e Pa shkolluar u diqte Flak ti je Nje Prej Atine qe Me Flamur Te Bardh i Shetiste Rruget e Shkupit Bashk me Mendu Thaqin e Arben Xhaferin eh tash me tregon ti mu Ktu Se njerz te Pa Shkolluar e kudi une pallavrat e Tua Mos Burr Mos Ma Nenqmo Kumanoven e Komunen e Likoves se Per to Bej Gjithqka Tungjatjeta Ju Qoft Gjidhve Lavdi Deshmoreve te Kombit Lavdi ju QOft Gjidhve Rroft Poplli SHqiptar Bashk Me Ushataret e Liris eh ata tash dihet se Ku Jan Ju Pershendes Gjidhve Tungjatjeta...!!
    *K U M A N O V A*

eh sa i Perket Politikes ne Kumanov Ali Ameti Ka Fitu Bindshem Si ne Kumanov poashtu edhe ne Komunen e Kumanoves po thuaj Ne gjith Maqedonin Ka Fituar Bindshem Domethan i GJith ki Popull qe e paska Votuar Ali Ametin Me Shoket e Ti Qenkan qajtoregji Qenkan njerz te pa shkolluar... Si Mendon ti More Zotni Si Te Jepet e Drejta ti te flasesh keshtu Po me pelqejka Biseda me ty SHum po MAhsum po Kam qef me te pa njeher se kush je dhe te takoj qeto Fjal te Mi thyasht ne 4 sy Ste vjen turp te flasesh keshtu kurse ketu kemi Familje te Deshmoreve Kemi Invalid te Luftes Ste vjen turp ti Nenqmojsh Kto Turp turp Per ty qe je Kumanovar hajt Kalofshi mir se ma ngriti gjakun qeki Njeri i Arsimiluar me 2 dit shkoll Tungjatjeta Shqiptari.
    *K U M A N O V A*

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Pershendetje te gjithve.
    Tigri i kumanoves te gjith jemi "rober te Allahut",po nuk desha te hi me fell po vetem desha me than se nuk duhet me u ofendu nuk po e di bre ne secilin forum ku po hi ne shqiptart shahemi ndermjet veti,e kush po i bejn kto gjera,vetem partit e askush tjeter,boheni de pak ma te kuptueshem,kuptojeni nje gje o shqiptar se te paket jan ato politikan qe punojn per popull,vetem qellimet e veta i kan ato e asgje tjeter,sigurojn veten,familjen e keshtu me radh i dim krejt kush jan pasuru i njohim mir krejt politikanet shqiptar,po mir eshte nje thenje "Me ngat gusha sesa fusha" eh keshtu jan punet qka me ba.

ALIENATED po spo e di bre edhe une cka me te than spo e di po i kam lexuar edhe do shkrime te tij pas hyrjesh ne PDSH per Alien po spo e di edhe une cili esht i mir e cili i keq,po de jem i knaqur nese njeri prej tire del i mir,cili te jese Bardhyli,Aliu apo ndonje prej tjerve.

Si nuk po hyn kto politikanet ton ne forum dhe te shohin cka ndodh cka folim per ta,e ateher do ishim te qet te gjith edhe une gjithashtu.Ej shuum bre me vjen palidhje nuk po e di bre pse premtojn kto partit dhe nuk punojn asgje pse,gjene mos premto bre hiq asgje.

GJITH TE MIRAT SHIPE.

Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga ximi_Te
    Si nuk po hyn kto politikanet ton ne forum dhe te shohin cka ndodh cka folim per ta,e ateher do ishim te qet te gjith edhe une gjithashtu.****
    ximi_Te

thuaj pse s'hypen te gjithe ne avionin e ish presidentit Trajkovski... do ishim me rehat sikur te kishin ikur te gjithe per ne ndonje Bote tjeter nga ku s'kthehen me
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Po ky xhaxhi Bardhi na humbi dicka, nuk eshte ne asnje post qeveritar, cka i bne te shkretit, u mbyt burri duke shajte tjeret ne interes te dikujt, apo Thaci & Co e kane perdor vetem si instrument sulmi ndaj Ali Ahmetit. ( )
    My silence doesn't mean I am gone!

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Drafti për Unitet
    Nga Modesti në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-08-2010, 16:10
  2. Kush ka pergjegjesi per tragjedine e Gostivarit?
    Nga pacifist në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 13-01-2009, 12:18
  3. Rexhep Qosja: Të vërtetat e vonuara
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-09-2006, 20:51
  4. Partitë politike dhe sfidat e sigurisë
    Nga Davius në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 31-07-2006, 20:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •