Close
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 85
    Rob i All-llahut! Maska e Omari
    Anëtarësuar
    14-03-2006
    Postime
    189

Es selamu alejkum wr wb

Citim Postuar më parë nga Periodi
    Omar bukuroshi,

Siq shihet , ti tani paske mesuar per Bardhylin.... dhe erdha e po na mban 'nasihat' neve qe e njohim nje çik me shum !!!

Edhe ... a je ne dijeni si kaloi PDSH-ja ne Sllupçan diten e zgjedhjeve, hahahhahahaha .

Po ta parshtroj kete pyetje, se kogja fort po sillesh nen firmen e Sllupçanit si perfaqesues gjeneral me te drejta exksluzive nga ajo Kala e pamposhtur...
    Periodi "I pa njohur"

Siç shihet vuan nga largpamesia, me se e matet ju ate qe kam mesuar un dhe ate çik me shum qe e njihnit ju?

Edhe... a je ne dijeni se si kaloi BDI me saktesisht F. Veliu gjat fushates ne Sllupçan?

Po te parashtroj keto pyetje se kogja fort po sillesh rreth personaliteti tim te cilin edhe un vet nuk mund ti ngjes etiketa te tilla qe me ngjitet ju.

Nese ju po un nuk po tallem dhe nuk jam ketu vetem te humb kohen me hajgare te kota, ne asnje rast nuk u talla perkundrazi kam qen shum serioz aq me shum ne shkrimin e fundit i cili juve ju paska penguar gje kjo qe me habit, nuk po mund te kuptoj si mund ti pengojka dikujt nje fjal e mire per nje njeri? Te ishte ofendim hajde hajde...

Sidoqofte shpresoj qe deshiren tende per tu tallur dhe argetuar te provosh ta plotesosh diku tjeter, perderisa un se paku nuk te kam provokuar nuk ke nevoj qe te shprehesh ashtu se nuk je ne rruge me shok te nivelit tend.

Paqja dhe meshira e All-llahut qofte mbi Muhammedin a.s dhe pasuesit e tij.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Omari : 08-07-2006 më 18:36

i/e regjistruar Maska e Periodi
    Anëtarësuar
    03-02-2006
    Postime
    253
    omar,

Mbase une paskam nivel te rrugeve, siq thua ti ... ateher a nuk eshte nje ofendom ,degradim dhe nençmim i personalitetit tim pa me njohur hiç fare a?
    Duhet te kesh kujdes ne sjellje, sepse une nuk jam bash i 'panjohur' apo ndonje ENGIME e madhe ...

Anëtarësuar
    14-03-2006
    Postime
    189

Es selamu alejkum wr wb

omar,

Mbase une paskam nivel te rrugeve, siq thua ti ... ateher a nuk eshte nje ofendom ,degradim dhe nençmim i personalitetit tim pa me njohur hiç fare a?
    Duhet te kesh kujdes ne sjellje, sepse une nuk jam bash i 'panjohur' apo ndonje ENGIME e madhe ...
    Periodi "I pa njohur (Per mua per)"

Mbase pa me njohur fare hiç me ofendove pa te be asgje, me degradove, nençmove personalitetin tim pa me njohur hiç fare!

Duhet te kesh kujdes ne sjellje, spese un perball njerezve jam njeri dhe njerezit perball meje jan njerez, tegjith i shof te barabart nga askush nuk kam frik dhe askend nuk dua ta frigoj.

Perderi sa ju nuk i sjellet ashtu me mua dhe thyet akullin qe te flisni çfar ju kujtohet me njerez te pa njohur ateher edhe un mora te drejten ti pergjigjem provokimeve dhe ofendimeve tuaja.

A nuk me ofenduat dhe degraduat mua qe nuk me njihni fare hiç ne menyre sikur ti drejtoheshe nje rrugaçi? Nga e krijuat ate bindje se jam i till o rob i All-llahut? Ku bera qe te dyshosh se jam rrugaç?

Siç thash me heret nuk jam ketu te kaloj kohen duke u argetuar e tallur, jam ketu qe te shpreh mendimet e mia me plot seriozitet dhe rrespekt ndaj te tjereve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Omari : 09-07-2006 më 09:32

i/e regjistruar Maska e babadimri
    Anëtarësuar
    07-07-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    704
    tendenmcat e disave ketu ne forum eshte padyshim vetem te vjellin keshtuqe nuk brengosem shume per kete ceshtje sepse figura e nje atdhetari si Bardhyl Mahmuti ka ditur te mbiejtoje ne kohe me te evshtira e lere me sot kur situata eshte krjet tjeter

Anëtarësuar
    03-02-2006
    Postime
    253
    babadimi, ngadal ore se po shkrihesh ... ka marre vapë.

Debatet e nxehta mes Ahmetit dhe Bardhylit, jan të kota, të padobishme dhe në fund fare nuk ka fitues nga asnjëra palë.
    Të gjithë e njohim 'sëmundjen' e Bardhylit për të qen më i mençuri nga të tjerët.
    Aty ku shqiptari lufton kundër shqiptarit ( në rastin tonë, shokët më të ngushtë të ilegales) për pushtetin e të huajve, për "Sobranje të makedoncave" ka vetëm humbës.....
    Unë nuk mund të them dhe të shprehem me fjalor,çfarë thonë disa për Bardhylin, për Ramushin apo edhe për Ali Ahmetin... Tashti, aty janë dy gjera; duhet bërë një paralele në mes Menduh Thaqit dhe Bardhylit dhe kurrsesi s'do t'i futsha në të njejtin thes...
    Menduh Thaqi është militantë i vonuar, në krahasim me këta të dy me lartë, ku ne e kemi muhabetin.
    Unë zoti Dardalec nuk mund të shprehem për Bardhylin, njeriun që u denua me 7 vite burg ( Pozharevc), organizator i Ilegales gjerë më 2 nëntor të vitit 1989,... Sikurse nuk mundem të shprehem për Ali Ahmetin, organizatorin e shkelqyer të Ilegales, mbrenda vendit por edhe të asaj jashtë vendit, si dhe për njeriun, pa të cilin nuk do të mund të shkruhet, Historia e 25 viteve të fundit... ( këtë fjalë për Historinë e ka thëne goja vet, e Bardhylit)
    Dhe ju këtë gjë, në vend që ta quani sinqeritet, nga ana ime, Ju e quani tendence për t'a njëllosë veprimtarinë dhe personalitetin e Bardhylit.

Unë do të isha i kënaqur, sikur këta dy, të ishin bashkë!!! Sepse këta dy , më shum i bashkon ideali dhe e kaluar , se sa i ndan në pole të kundërta.!!!
    E ti këtë shprehje timen quaje si të duash...
    Nëse ata dy si kritikoj ngaqë akoma se kanë humbur krejt kredibilitetin, s'do ta bëjë as me rastin tëndë, gjerë atëherë kur, unë të konsideroj që tani më, uji ka filluar të rjedhë...

Përshëndetje ...

Anëtarësuar
    03-02-2006
    Postime
    253
    Përshëndetje Enkelias,

Me thuaj , nëse angazhimi i Bardhylit në PDSH pati ndonjë rezultat të lëvdruar dhë nëse JO (ose PO), do të isha mirnjohës të dija mendimin tuaj, gjegjësishtë PSE-në ????.
    Paraprakishtë, ju falenderit.

i/e regjistruar Maska e babadimri
    Anëtarësuar
    07-07-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    704
    me vjen keq qe kaq keq po shkruani per nje figure kombetare si bardhyl mahmuti keshtu se meriton njeriu ta trahtoni kestiu

Anëtarësuar
    14-03-2006
    Postime
    189

Es selamu alejkum wr wb

Përshëndetje Enkelias,

Me thuaj , nëse angazhimi i Bardhylit në PDSH pati ndonjë rezultat të lëvdruar dhë nëse JO (ose PO), do të isha mirnjohës të dija mendimin tuaj, gjegjësishtë PSE-në ????.
    Paraprakishtë, ju falenderit.
    Angazhimi i tij ne PDSH i solli kesaj partie 11 deputet a nuk eshte kjo mjaft??? Populli i din qellimet e Bardhyl Mahmutit i cili mbeshtetet nga e gjith kryesia e LPK-se dhe anetaret e saj poashtu Bardhyli ka mbeshtetjen me te madhe nga mergimtaret gje kjo qe deshmon ne devotshmerin e tij si politikan i cili eshte munduar dhe kohen e fundit mundohet qe me tegjitha forcat xhakun dhe djersen e derdhur me 2001 mos ta len te shkoj huq, populli duhet te ket besimin e plote tek ky politikan i cili pa dyshim do te arrij qe ate per te cilen u derdh gjaku ta çoj ne vend.

To live is to love...... Maska e Livia5
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    81
    Omar, me vjen shume mire qe ke mar inicjativen per tu sqaruar disa personave ketu se kush eshete Bardhyl Mahmuti, meqense kot, kur dikush si Ali kjameti i ben 'Brain Washed' at nuk shofin asgje.

Po ne shqipetaret jemi mesuar si gjithmone ti njofim me mire huliganet e analfabetet e tju besojme atyre me shume sesa njerezve si Bardhyl Mahumti qe eshte nje nder per ne shqipetret e maqedonise te kemi personalitete te tilla.

To live is to love...... Maska e Livia5
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    81
    Citim Postuar më parë nga Davius
    Eugen22, eshte Bardhyl, jo Brdhyk.

Nejse, ai ka qene nje njeri i "zoti", por vetem futja e tij ne PDSH, i uli vlerat e tij, mandej se me e keqja eshte se as per deputet nuk eshte. lol. lol.

Edhe mandej e ofendon Ali Ahmetin, ncncncnc, injorant njeri, servil thacian, qe Taçi as per deputet nuk e futi. Leninist e Marksist i dalluar, injorant, njeri qe i sherben pushtetit sllavo-maqedon!
    Davius Bardhyl Mahmuti eshte ende njeri i zoti, nuk ke pse te shprehesh ne kohen e kaluar sepse ai ende eshte gjalle.
    Sa per uljen e vlerave te ti se eshte futur ne PDSH ende eshte heret ta gjykosh, ai posa ka filluar te angazhohet ne PDSH prandaj jemi gjall dhe do te shofim.

Sa per deputet Bardhyli vet i din planet e veta, sepse ardhja e tije ne PDSH eshte per qellim tjetr, pra te bej ndryshime per me mire dhe mesiguri ne te ardhmen dhe kryetar i PDSH.

Dhe ke kujdes se qka shkruan sepse ai njeri asnjehere nuk i ka ndihmuar sllavet, nuk i ndihmon dhe nuk ka per ti ndihmuar.(lexo pak me shume, po me koke jo me sy).

Sa per Bardhylin qe e "ofendon" Ali kjametin, ta kesh parasysh se Bardhyli e njef shume mire A.Kjametin, pra i din disa gjera qe ne nuk i dime, dhe "ofendimet" e tije ndaj A.kjametit justifikohen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Livia5 : 14-07-2006 më 08:22

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Drafti për Unitet
    Nga Modesti në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-08-2010, 16:10
  2. Kush ka pergjegjesi per tragjedine e Gostivarit?
    Nga pacifist në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 13-01-2009, 12:18
  3. Rexhep Qosja: Të vërtetat e vonuara
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-09-2006, 20:51
  4. Partitë politike dhe sfidat e sigurisë
    Nga Davius në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 31-07-2006, 20:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •