-
Ne dhomen e femijeve Eri filloi te bertiste .
E ema shkon ne dhome pa fryme dhe shikon vajzen dy vjecare qe po i shkulte floket djalit me te madh.
Duke i qetesuar e ema ngadale i heq floket nga dora e se bijes. Eri qante dhe e ema i thote per ta qetesuar:
- Eri , mos qaj sepse nuk e ka bere me qellim. Ajo eshte e vogel dhe nuk e njef se cfare eshte dhimbja.
E ema del nga dhoma por sapo arrinte pragun e deres vajza fillon te bertiste dhe qante.
E ema kthehet me vrap dhe pyet se cfare ndodhi
Eri heq doren nga floket e motres dhe kthehet nga e ema:
- I tregova motres se cfare eshte dhimbja
-
-
Mori njė polic njė vazo pėr lule si ēmim "polic i muajit".
Duke e ēuar nė shtėpi ai e kthen mbrapsht pa e hetuar.
E vendos vazon para gruas dhe thotė:
-Shiko moj grua ēfarė tė kam sjellė!
Ajo ja kthen:
Ē ka ėshtė kjo qė ma ke pruar, kur nuk ka vrimė. Ku ti fus unė lulet? Merre ktheje dhe kėrkoja njė tjetėr...
Merr vazon polici dhe shkon te shefi i mėrzitur.
Ē ka mė keni dhėnė shef kėtė vazo me defekt pėr dhuratė. Kjo nuk ka vrimė pėr ti vendosur lulet.
Merr shefi nė dorė ta shohė, habitet - nuk mund tė besojė:
-Pėrnjėmend kjo nuk paska vrimė.
E shikon pėrfundi dhe thotė me habi:
Po kjo as fund nuk paska.
-
-
Tre shokė dehen mirė nė njė kafiteri, dhe pasi qė dalin jashtė kah gjysma e natės vendosin tė shkojn nė varreza dhe ti vizitojn babat e tyre. Kur hyjn nė porten e varrezave i sheh roja, dhe i pyet? He ēka dolėt? Dhe kėta papritmas i tregojn se i kan marrė malli pėr prinderit dhe duan ti vizitojn. Mirė thotė roja. Ti i pari i kujt je? Jam i Shabanit i thotė. Eeeeeee sa babėn e mirė e ke pas ti dhe ja kėtu e ka varrin. E pyet tė dytin? Po ti i kujt je? Unė jam i Tahirit. Aaaaa edhe ti babėn fort tė mirė e ki pas, dhe ja kėtu e ka varrin. Dhe nė fund e pyet tė tretin (bėhuni gati me qesh) E ti i kujt je? Unė jam i Ukė Thaqit! Shko more nė shtėpi se ti e ki hala babėn gjalle.
-
-
Nė njė repart ushtarak oficeri kishte rreshtuar ushtarėt dhe mbai dha komandėn pyeti: "Ata qė marrin vesh nga muzika, le tė lajmrohen!". Nga rreshti dolen katėr tė rinjė. "Mirė, shumė mirė, - tha oficeri dhe shtoi, do tė shkoni nė sallėn e katit tė parė, aty ėshtė njė piano, do ta merrni dhe do ta ēoni nė krahė deri nė katin e pestė.
-
-
Njė shkencėtar Shqiptar merr pjesė nė njė konferencė rreth kėrkimeve arkeologjike. Filluan tė mburren Amerikanėt: - nė vendin tonė gėrmuam 25 metra nėn dhe dhe gjetėm kabllo telefoni. Dmth tė parėt tanė kanė pėrdorur telefona. I vjen rradha Shqiptarit: - Ne nė vendin tonė gėrmuam 50 m sgjetėm gjė, gėrmuam edhe 50 m tė tjerė prapė sgjetėm gjė ... dmth. tė parėt tanė kanė pėrdorur celular.
-
-
ish kan njoni tu hjec me bmw edhe kallet semafori kuq edhe ndalet kur ni fiq permas ja mshon edhe del ky prej kerit i thot o jaran kqyre ma mshve ky i fiqes thot o mfal anej knej edhe ja fal ky edhe mrin te semafri i dyt edhe pra ky ja mshon bmw edhe del ky o njeri prap ma mshove ky i thot o me fal bre kam thmi e nuk i kam senet mir jam fukara e sene vene edhe hajt ja fal prap edhe mrin te i treti prap ja mshon edhe sa nis ky i bmw me dal ky ja bon oo mso dil se un jam
-
-
Disa fėmijė po mburreshin se i kanė baballarėt tė shpejtė:
Njėri thotė: - Babi im pasi hedh shigjetėn vrapon dhe e kap e kap pa arritur nė shėnjestėr.
I dyti: - Babi im gjuan me pistoletė dhe e kap plumbin pa arritur shėnjestrėn...
I treti: Se mos ėshtė ndonjė gjė kjo. Babi im ėshtė mėsues, megjithėse puna i mbaron nė orėn 4 vjen nė shtėpi qė nė 1.
-
-
Doktori: Kam nje lajm te keq dhe nje lajm shume te keq.
Pacienti: Epo mire, me jep ma pare lajmin e keq.
Doktori: Laboratori na ka njoftuar se rezultatet e analizave thone se ke edhe 24 ore jete..
Pacienti: 24 ore?! Kjo eshte e tmerrshme!! Cfare mund te kete me keq se kaq? Cili eshte lajmi shume i keq?
Doktori: Rezultatet kane dale qysh dje.
-
-
Shefi e largon nje femer nga puna dhe ajo deshiron ta dije pse u largua nga puna. Pse me largoni mua nga puna? Une nuk kam bere asgje!!! Shefi i pergjigjet: mu per kete te largoj nga puna.
-
-
Kane qene njehere nje mesuese,nje mjeke dhe nje prostitute.Kur kane vdeke kane shkuar ne boten tjeter e sipas Ungjillit atje i pret SHen Pjetri i cili i drejton se kush do shkoj ne parajse dhe kush ne ferr.Epara del para shen pjetrit mesuesja ai e dergon ne parajase dhe i jep ēelsin e arte sepse kjo i kishte sherbyer njerzimit,ashtu dhe mjekja shkon ne parajase. Kur del prostituta para shen pjetrit ajo i tregon se kishte qene prostitute.Shen pjetri i jep nje ēels dhe i thot te shkoje ne ferr.Ajo kundershton duke i thene se dhe ajo i kishte sherbye njerzimit.Athere SHen Pjetri i thot:'O budallaqe une te dhash ēelsin e dhomes sime e jo te ferrit...!
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt