Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 62
    ~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Ne klase mesuesja pyet nxenesit :
    -Ne nje peme jane 5 zogj.Nje gjahtar qellon me ēifte dhe vret 3 zogj.Sa zogj mbeten ne peme?
    -2 zogj mesuese ,pergjigjet nje nxenes
    -Bravo e gjete thote mesuesja
    Nje nxenes tjeter ngrihet dhe e kundershton :
    -Ne peme nuk mbeti asnje zog mesuese se u tremben nga zhurma Mesuesja e vene ne pozite mendohet pak dhe i thote: bravo me pelqen llogjika qe perdor.
    Po ky nxenes thote:
    -Ta them edhe une nje probleme mesuese?
    -Thuaje ia kthen mesuesja
    -Jane 3 femra duke ngrene akullore,e para e lepin me majen e gjuhes e dyta me gjithe gjuhen dhe e treta e fut akullore ne goje, cila nga keto te treja eshte e martuar?
    -Ajo qe e fut te gjithe akulloren ne goje -thote mesuesja
    Jo mesuese, ajo qe ka unaze te gishti, por gjithsesi me pelqen llogjika qe ndjek.

Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771

Humor nga viganv

Ishin kater murgesha dhe shkuan tek prifti sepse kishin bere mekate. E para i tha priftit: -Ja kam pare k... nje burri.Prifti i thote qe te laje syte dhe te beje lutjen dhe te ikte. E dyta i tha priftit:- Ja kam prekur k... nje burri. Laj duart- itha prifti, -falu dhe ike. Sa do hynte e treta i tha e katerta:- te hy une me pare. Po pse - i tha murgesha e trete. E katerta i tha- Se me ujin qe ti do lash ****** une do laj gojen.

Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    ANKETA
    Nė tė gjithė botėn njerzit u pėrgjegjėn nė tė njejtėn pyetje "Ēfarė ėshtė mendimi juaj pėr mungesėn e ushqimit nė pjesėn tjetėr tė botės"?
    Anketės iu pėrjgegjėn:
    Nė Afrikė nuk e dinin ēka ėshtė ushqimi.
    Nė Europė nuk e dinin ēka ėshtė mungesa.
    Nė Europėn Lindore nuk e dinin ēka ėshtė mendimi juaj.
    Nė Amerikė nuk e dinin ēka ėshtė pjesa tjetėr e botės.

Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Nje mbremje duke perfituar nga mungesa e prinderve nje vajze fton ne shtepi 4 miq te saj . - Si shume e zgjuar je ! --i thote mamaja --po si ja ben qe merresh me te katert ? - Shume e thjeshte 3 nga ata argetohen duke pare TV !

Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Dje bleva pėr djalin njė lodėr tė lezetshme qė kur e kurdisė nuk pushonė pėr tre orė, - tha njėri. "S`ėshtė gjė ai muhabet- ia ktheu tjetri, mė e lezetshme ėshtė gruaja ime. Kur kėrdiset ajo, donė tre ditė tė pushojė.

Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Dje bleva pėr djalin njė lodėr tė lezetshme qė kur e kurdisė nuk pushonė pėr tre orė, - tha njėri. "S`ėshtė gjė ai muhabet- ia ktheu tjetri, mė e lezetshme ėshtė gruaja ime. Kur kėrdiset ajo, donė tre ditė tė pushojė.

Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Ishte nje mbremje dhe oficeri kishte sjell per darke shokun e tije te ngushushte policin . dhe kur bien per te fietur e pyet oficeri policin me ke do te flesh sonte me bebin apo vetem ne guzhine !mendohet mendohet polici dhe thote me vete sa te fle me bebin une te me cmendi tere naten me mire fle vetem . keshtuqe fjeti vetem . te ne sermen del polici dhe shkon per te lare duart jashte dhe atije shikon nje vajze shume te bukur me nje poce me uje . dhe fillon te laje duart dhe pyet gocen! si te qujn? ajo thote:bebi ! si moj si thote polici ? ajo ul koken nga turpi dhe thote bebi ! bobo ckam bere thote me vete polici . po ty si te quajn e pyet bebi? polici pergjigjet:
    gomari gomari

Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Ishin kater murgesha dhe shkuan tek prifti sepse kishin bere mekate. E para i tha priftit: -Ja kam pare k... nje burri.Prifti i thote qe te laje syte dhe te beje lutjen dhe te ikte. E dyta i tha priftit:- Ja kam prekur k... nje burri. Laj duart- itha prifti, -falu dhe ike. Sa do hynte e treta i tha e katerta:- te hy une me pare. Po pse - i tha murgesha e trete. E katerta i tha- Se me ujin qe ti do lash ****** une do laj gojen.

Nje djale bisedon me shkuesen:

- Kur me fjaloste per vajzen qe me propozoni, me thate qe ka shume te mira, por , kur e pashe, mu duk sikur calon; valle, a calon gjithnje?

- Jo, zotni, vetem kur ecen.

U takuan dy shoke.

- Per ku keshtu? - pyeti njeri.

- Po dal per te gjuajtur rosa.

- Po mire, po ti e ke ciften pa fisheke.

- E, se mos e dine rosat.

Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Kater te sapodiplomuar ne kater universitet me prestigjoze ne bote, pikerisht ne Yale, Harward, Sorbone dhe Tirane, kerkonin te zinin nje vend pune, ne nje kompani nderkombetare, me qender ne Brazil.

Te katert, jane para drejtorit qe do i intervistonte,i cili i thote qe do ti behej vetem nje pyetje, dhe ne baze te pergjigjes, do te vendosej per vendin e punes. Pytja ishte:

KUSH ESHTE GJEJA ME E SHPEJTE
    - Mendimi, thote i diplomuari ne Yale.
    - Pse? Pyet perseri drejtori
    - Sepse nje mendim eshte i menjehershem.

Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    -Uh, sa kisha pasur dėshirė tė martohesha me njė vajzė, e cila Ēdo mėngjes do tė ma sillte kafenė nė krevat, thotė njė pijanec.
    -E unė dėshiroj ta gjej pėr grua vajzėn, e cila Ēdo natė do tė ma sillte krevatin nė kafene, thotė pijaneci tjetėr.

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •