Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Të ndarë nga lufta, takohen pas 64 vjetësh

64 vjet pa patur asnjë lajm nga njëri-tjetri. Pas 62 vjetësh më në fund takimi. Florence dhe Joe Buzalewski nuk arritën t’u besonin syve , kur të dy arritën të kuptojnë kush ishin në azilin ku jetonin. 91 vjeç ajo dhe 82 vjeç ai, të dy të moshuarit u ndanë përfundimiht nga njëri-tjetri nga lufta.

U panë për herë të fundit në vitin 1942, kur ai futur në forcat ushtarake amerikanë u nisë për të luftuar në Japoni . Nganjëherë fati bashkon atë që njeriu ndan. Florance dhe Joe e festuan takimin e tyre më një tortë të ofruar nga shtëpia e pushimit ku ata jetojnë.

Shekulli
    My silence doesn't mean I am gone!

Moderatore
    Anëtarësuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Mali me malin s'piqen, njerezit...
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

Iku dhe nje dite Maska e F_LASKU
    Anëtarësuar
    16-07-2005
    Postime
    182
    Nuk ka ndonje mrekulli, ka ardhur ne ate menyre qe ato te takohen.Ne kohet e sotme surprizat e ktij lloji nuk kane me kuptim.Interneti,telefonat,postat,mediat, mjetet e informacionit nuk te japin me shanc qe te perjetosh surpriza te tilla.Kerkon dhe e gjen adresen,eshte gjalle apo vdekur etjere.
    Ndryshuar për herë të fundit nga F_LASKU : 01-03-2006 më 06:05

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    397
    uff sa prekese tane ate jete dhe ne fund takohen
    Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar më parë nga Davius
    64 vjet pa patur asnjë lajm nga njëri-tjetri. Pas 62 vjetësh më në fund takimi. Florence dhe Joe Buzalewski nuk arritën t’u besonin syve , kur të dy arritën të kuptojnë kush ishin në azilin ku jetonin. 91 vjeç ajo dhe 82 vjeç ai, të dy të moshuarit u ndanë përfundimiht nga njëri-tjetri nga lufta.

U panë për herë të fundit në vitin 1942, kur ai futur në forcat ushtarake amerikanë u nisë për të luftuar në Japoni . Nganjëherë fati bashkon atë që njeriu ndan. Florance dhe Joe e festuan takimin e tyre më një tortë të ofruar nga shtëpia e pushimit ku ata jetojnë.

Shekulli
    Kam degjuar per nje histori afersisht te tille ne TV. Vajza kishte bere nje jorgan te holle (quilt dmth) per cunin me nje kryq dhe ndodhi qe u ndane mbas luftes. Nuk u takuan me per shume kohe, dhe tani vajza (tani plake) shkoi ne nje kishe te re qe se kishte frekuentuar me pare. Te kisha atyre u kishte rrjedhur tavani dhe njollosi murin frontal te kishes dhe ata e kishin mbuluar me nje quilt. Plaka ve re se ai ishte jorgani qe ajo kishte qepur nja 60 vjet perpara kshuqe pyet priftin. Ai i thote qe jorganin jau kishte dhuruar nje anetar i kishes dhe i dha emrin asaj. E gjeti plaka me ne fund plakun me ane te jorganit. Honest to God, true story. It melts my heart!
    Ignore List: Den Bossi

Tema të Ngjashme

1. Në “e M ë R T ë P O P U Ll I T”
    Nga Henea në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 29-05-2009, 16:43
  2. Takohen 16 vjete pasi i kish prere................
    Nga prenceedi në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 15-05-2009, 05:02
  3. Princi Charls dhe Kamila Parker martohen pas 34 vjetësh dashuri
    Nga Tirana në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 16-02-2005, 17:53
  4. Toka mbas 200 milion vjetesh, oktapod gjigand popullojne evropen?
    Nga Judges of Ur në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 11-01-2004, 01:43
  5. SHQIPERIA pas 50 vjetesh
    Nga pertaci në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 26-01-2003, 19:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •