Mire se Erdhe!IA KAlofsh sa me mire!
Mire se Erdhe!IA KAlofsh sa me mire!
mir se erdhe djellza
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Mire se erdhe djellza , kalofsh sa me kendshem midis nesh .
DasHuRia PerBeheT NgA dY PjeSe NdJeNjaT DhE PreKjA
Djellza, hahaha mikepritja tipike Shqipetare...... Ta dish qe une jom Shqipetari me i o modh ktu ne forum ene sdin ta boj kush pershendetjen tipike Shqipetare me mire se une, ju thasfshin durt regjisorit te filimite Skanderbeu, po si e nxori Homzain tradhetore, se ma merr mendja qe ka me me prish pune ktu me ty ahahahahaa
Djellza, kta dy te lulsit poshte, u thane buzesh mer po hidhu i kofe uje ahaha Une te puc ty, si njeri nga ata dy te verdhet/lulsit. te puth si ai ne krahun e majte se me doket si me burre, osht me tullac se gjysma tjeter e krahut te djathte!!!Hajt tung.
welcome and have fun
Se pari edhe nje here nje perqafim te embel per gjithe ata qe me shkruajn aqe embel,ndersa per juve Homza ju uroj te keni edhe pak durimin,ne te ardhemen e afert do jap kontributin tek tema:Pyete PsikologunPostuar mė parė nga Homza
),juve do ju pranoj pa termin.
![]()
Djellza, se mora vesh te plote ket sms -ne e fundit, por nqs do hapesh teme Pyete Psikologun, une pata pytjen e pare, a shpenzoni me shume kohe me pantallona apo pa pantallona, edhe pse haha. Urs truly Homzai!!!!
djellez mire se erdhe
Kur linda qava dhe te tjeret qeshen......
Kur te vdes tjeret do te qajn dhe une do qesh
Jam_Ajo
Sa vjece jeni nese ben te di?Mir se na erdhe dhe deshiroj dhe shpresoj te kaloni ashtu si ju do zemra...
Krijoni Kontakt