Dy shoke shkojne te bejne seks me nje femer. Hyn i pari edhe pasi del i thote tjetrit.
- Nusja ime eshte 100 here me e mire ne krevat.
Hyn i dyti edhe pasi mbaron pune del edhe thote.
-Ke te drejte nusja jote eshte shume me e mire ne krevat.
Dy shoke shkojne te bejne seks me nje femer. Hyn i pari edhe pasi del i thote tjetrit.
- Nusja ime eshte 100 here me e mire ne krevat.
Hyn i dyti edhe pasi mbaron pune del edhe thote.
-Ke te drejte nusja jote eshte shume me e mire ne krevat.
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
ajo: ouchh eshte shume e ngushte.
ai: mos u merzit e dashur do e fus avash avash.
ajo: Shtyje, shtyje
ai: Ta haje dreqi nuk mundem shume e ndushte.
ajo: po me dhemb shume.
ai: Lene fare se gjejme nje unaze martese qe te rri me lirshem ne gisht
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Pacienti: Doktorr me thuaj te verteten edhe sa kam per te jetuar?
Doktorri: Do jem i sinqerte me ty ke edhe 10....
Pacienti: 10 c'fare? Vjet? Muaj? Dite? Ore?
Doktorri: 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1.. U prefsh ne paqe bir.
Nje bjonde hyn ne nje taksi.
Taksixhiu e pyet:
- Ku do vesh zonjushe?
Ja pret bjondja:
-Pse do vish edhe ti?
Nqs je ne nje dhome izolimi me 1 luan nje tiger edhe nje tifoz te Partizanit edhe ke nje pushke me 2 plumba ke do qėllosh?
Tifozin e partizanit 2 herė rresht.![]()
Nje lojtar nga Afganistani transferohet tek Mancesteri nga FC Kabul. Ne diten e pare te stervitjes Fergusoni po trajnonte:
-Ky eshte topi, bjeri me kembe edhe sheno gol. Kuptove? Topi....kemba....Goli..
ja kthen afganistanezi:
Coach une flas anglisht shume mire mos u mundo aq shume avash.
ja kthen Ferguzoni.
- Nuk e kisha me ty djalosh po stervis Daviv Beckham.![]()
Burri i thote gruas:
- Do te te fotografoj gjoksin edhe do ta ve ne kornize.
Ja kthen gruaja:
-Une do fotografoj penisin tend edhe do e zmadhoj.
Pyetje: Pse NASA i dergon austronautet te sterviten ne Old Tranford?
Pergjigjje: Sepse aty mungon 'atmosfera'![]()
Ura e bences eshte njekalimshe, per te vajtur ne tepelene duhet bere me rradhe. Nje gjerman ishte me sherbim ke stalla bences bashke me kryeveterinerin. Gjermani e sheh uren dhe nxiton para se t'ja kaloj dikush tjeter, nga ana tjeter nje lab sheh nje benx qe po nxiton edhe murmurit neper dhembe, "T'emene pisi u fut i pari" - edhe hop futet. Ne mes te ures gjermani nga nje ane labi nga tjetra. He gjerman s'te vajti vone per Tirane ? Jo jo - ja kthen ky edhe ben sikur shikon oren - "mire qenkemi. Jam qe jam po i fus edhe nje te lexuar bibles. Demek kishte kohe boll miku. Labi duke turfulluar-"Gjerman kur ta mbarosh ma kalo pak edhe mua ti fus nje te shfletuar, he derman"
E internojn Tironcin ne Siberi si kishte pas Stergjyshin xhandar. O siberiono, pse mor tej ke ble frigorifer me? Eshte -50 jashte, -30 mrena edhe -2 ne frigorifer, ngrofem pra !!!
Krijoni Kontakt