ka gravitet artificial.Postuar mė parė nga mjaftulodhe
ka gravitet artificial.Postuar mė parė nga mjaftulodhe
shiko [xeni] kjo tregon qe ne pergjithesi arabet jane pak te marre, gjenetikisht te marre, dhe ca permban nga egjipti andej keshtu jane te trashe.Postuar mė parė nga [xeni]
Me intereson kush i ka perkthyer keto ne gjuhen shqipe?
Qenka i zoti, jo per gje tjeter. lol
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Nuk eshte kjo qe desha te diskutoj. Ajo qe me ben pershtypje ka te beje me karakterin rrumpalle te diskutimeve ne FSH, dhe te vullnetit qe tregojne nje grup me shkrujt vazhdimisht gjera pa lidhje...Kjo qe eshte shkrujt me siper eshte thjehste nje marrezi e shkruajtur nga ndonje person pa lidhje...s'ka lidhje as me ateizmin as me agnosticizmin, qe per mendimin tim jane tema shume serioze..S'ka lidhje as me Islamin e sheriatin...Postuar mė parė nga xfiles
Per ate qe ke than. Kam respekt per gjithe popujt e krijum nga Zoti. Kam njohur shqiptare shume te trashe dhe iraken shume te zgjut...qashtu...edhe mos mendo se me behet vone pse shan dikush arabet...![]()
Kuptohet qe ajo gje nuk mund te jete thene nga asnje njeri i sakte ,Postuar mė parė nga [xeni]
dhe dyshoj qe ai qe e ka shkruar te kete ndonje lidhje me islamin.
Po ama te shkrin se qeshuri.
Une kam perkthyer artikullin.Postuar mė parė nga StormAngel
ps. xfiles
Ai eshte Imam e s'i e ve ne dyshim lidhejen e tij me islamin?![]()
Kallxom i here ti cappuccino pa shkume i kirurgjise estetike,Postuar mė parė nga Cappuccino
Ke pa vetem se sa gabime ke be ne perkthim?
Tek e fundit, ajo me e rendesishmja, kush mendon ti se te jep drejten e te perplasurit te kush e di cfare lidhjeve interneti ketu, forumi? Apo vet ti?
Edhe nqs dikush kerkon rregulla sheriati ne futboll, ca eshte problemi yt me intereson? Se disi nuk te kuptoj, ne fakt te kuptoj, po nuk e di ti si e ke hallin me vetveten. Apo ke qellim te nderrosh profesion?
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Dikush tha qe kjo teme e ka vendin tek forumi i humorit.
Pjeserishte ka te drejte se eshte per tu qeshur per momentin, por nje dite nje arabit i kercet dicka ne koke dhe futet ne nje stadium me nje makine te mbushur me TNT , edhe "ne emer te allahut...!"
Pra nje komedi shendrrohet ne tragjedi , sic po ndodhe cdo dite ne bote.
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Eshte me rendesi sa gabime kame bere apo te kuptohet thelbi i ketij artikulli? Nuk i jam qasur aq me seriozitet ta perkthej pa asnje gabim. E kam bere si ne shpejtesi.Postuar mė parė nga StormAngel
Pjesa tjeter, dedikuar mua eshte mese e tepert dhe e pavlere....![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Cappuccino : 27-02-2006 mė 11:09
Ne fakt, kjo eshte siē tha edhe kolegu iliria e para ne teme humoristike. Meqe, ky eshte nje mendim i nje Imami te njohur ne Arabin Saudite, vendosa t'ua ofroj edhe forumisteve qe te japin mendimin e tyre dhe pakez nuanca argetimi - Schadet nicht, oder?Postuar mė parė nga StormAngel
![]()
Krijoni Kontakt