hahhah Eda sa e embel qe je ne muhabet mi dreq
Tani qe me the keshtu me qetesove se po ma bente zemra bappppp) sa te degjoja nje llaf te mire
)
Bye yllke
hahhah Eda sa e embel qe je ne muhabet mi dreq
Tani qe me the keshtu me qetesove se po ma bente zemra bappppp) sa te degjoja nje llaf te mire
)
Bye yllke
"Zemra njeh arsye
qe arsyeja nuk i njeh."
Dlavoletto po te uroj mirseardhjen edhe pse nuk e kam ber prezantimin akoma![]()
Flm Poeti....dhe na duhesh ti vella se ketu ne chat kemi nevoje edhe per ndonje poezi...(mbase i ben te bukura ti:PP)
Bye bye
"Zemra njeh arsye
qe arsyeja nuk i njeh."
Uuuuuu kush na qenka prezantuar ketu. Dale, dale................
Sa te te takoj une ty edhe do te te bej per nje leke. C'eshte kjo me prezantohesh ti ketu??.., Me llafos edhe me cupka pale!!... Jo per gje Kosta por me ben shume xheloze fakti i prezantimit tend ne Forum....
oho lere tani kosta shiko mo te kapi ne flagranceeeeeee:P lol
j/k
>*<" The key to happiness is having dreams, the key to success is making them come true." >*<
Ueeeeeee o mikaela...po kush je ti njehere se nuk te njof...po them se je ajo goca qe hyne me nick Kela...dhe po te jesh ajo nuk ke ca xheloze te behesh per mua me aman....se ke nje vite qe po thua do vije te takoj dhe nuk po vine...po ca ishin keto llafet njehere se nuk me flet njeri mua tani
Barbygirl....po jo me jo se nuk ka kush te me kapi ne flagranc mua ...Ti Je Si Shpirt!
Ja kalofshit te gjithe mire ...Bye bye
"Zemra njeh arsye
qe arsyeja nuk i njeh."
Ciao Kosta mire se erdhe !
E dua shiun sepse eshte i vetmi moment kur mund te qaj me koken lart...
Mire se te gjeta motla....je shume e mire!
Ciao
"Zemra njeh arsye
qe arsyeja nuk i njeh."
atje se dime ne sa per ate ja nje fakt doli :P lol
ore po bej shaka se mos mi maresh per se mbrapshtilol
j/k
bye kosta take care
>*<" The key to happiness is having dreams, the key to success is making them come true." >*<
Po pse me une nuk po bej shaka...... e ke pare ndonje njehere Kosten ti te flas seriozisht ketu:(nuk marr asnje gje per keq)
e di ti kur flas seriozosht une
Ciao
"Zemra njeh arsye
qe arsyeja nuk i njeh."
Krijoni Kontakt