Close

Rezultati i Sondazhit: A eshte Messi pasardhesi i Diegos ?

Votues
25. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po .Eshte i jashtezakonshem.

15 60.00%
  • Diego eshte i paarritshem .

5 20.00%
  • Jo . Eshte lojtar normal .

4 16.00%
  • Se di .Nuk e kam pare duke lozur asnjehere.

1 4.00%
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 31
  1. #-9
    Brasil Pentacampeòn ! Maska e inter_forever
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443

Lionel Messi pasardhësi i Maradonës?

Argjentina po kerkon prej kohesh nje LIDER ....Pas te madhit MARADONA asnje argjentinas nuk ka arritur te terheqe Argjentinen drejt titullit Kampion Bote ....

Maradona para disa kohesh deklaroi qe ''do e ndiqte Messin edhe ne nje kotec pulash , vetem ta shifte te lozte '' . E kishte te drejte....

Pardje Messi tregoi edhe per ata qe se njifnin gjithe talentin e tij ne ''parcelen e patateve'' te Stamford Bridge . Driblime , pasime , gjuajtje , ndryshime te shpejtesise te 18 vjecarit .
    Nuk ekziston ne bote nje tjeter i afte qe me topin ngjitur pas se majtes te sprintoj si shigjete.

A mund te jete MESSI nje lider qe terheq Argjentinen drejt Boterorit ???

Ne keto vite kete pyetje e kemi bere per Ortega , Riquelme e D'Alessandro ...Me pas per Tevez...Por kush me shume e kush me pak ka zhgenjyer ...

Messi ne femijeri e therrisnin ''pulga'' apo ''plesht'' ...Kjo edhe sepse kishte probleme me shendetin (me mushkerite) dhe nuk rritej mire .
    Duheshin shume lek per ta kuruar . E ndihmoi futbolli .Barcellona e mori 13 vjec , e kuroi dhe e sterviti .

Fitoi boterorin me Argjentinen (16 vjecaret ) ...Morati u mahnit dhe kerkoi urgjent ta blente . E pamundur....

I mahniti te gjithe ne miqesoren Barca - juve ku i beri per uje te ftohte Canavaron ,Zebinan e Pessoto . Capello dha urdher te blihej , por e pamundur...

MESSI eshte pasardhesi i Maradones.... Boterori do e tregoje ....

.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura    
    Ndryshuar për herë të fundit nga inter_forever : 24-02-2006 më 20:58
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

2. #-8
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Mos jeni aq euforik, te krahasosh qe tash kete tipin qe quhet me Messi me Maradonen eshte mekat!

Pritni njehere te shofim, kujtoni se njejte eshte thene edhe per Saviolan, Riquelmen dhe Tevez, por sot mbeten lojtare te kalibrit te mesem.

Shofim si do ecin punet me tej, dhe pas disa trofeve atehere krahasoni!
    My silence doesn't mean I am gone!

3. #-7
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-02-2006
    Postime
    119

Lionel Messi pasardhesi i Maradones ?

Kam Pare Maradonen Te Luj Dhe Pelen Ne Kaseta Por Keta I Arriti Dhe Do I Kalonte Vetem Nji Ronaldo Po Mos Ta Vriste Ai Argjentinasi Vivas Shpejtesin Dhe Driblimin E Ronit Nuk I Ka Pas Dhe Sdo Arrij Ti Kete Asnji Futbollist

4. #-6
    i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    o shaqo nuk ta kish ai Argjentinasi fain mire?? se kane fain Argjentinasit gjithmone per Brazilianet edhe ta dishe mire Ronaldon e demtoi Brazilian Lima qe lozte te Lece

5. #-5
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    MARADONA : << Ja kush eshte pasardhesi im !>>

<< Kam pare lojtarin , qe do jete ''trashegimtari'' im ne futbollin argjentinas . Emri i tij eshte MESSI .>> - keto jane fjalet e Diego Armando Maradona .

Pasi pa ndeshjen e Barces me Chelsea , Maradona vazhdon :

<< Eshte nje lider . Ka shume klas dhe ka dicka me shume se lojtaret normale . Se bashku me Ronaldinhon eshte me i miri ne bote . Me ngjan shume . >>

.
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

6. #-4
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-02-2006
    Postime
    119

MARADONES I KA PJERDH TRUNI KA KOHE .KSHU KA THONE PER ORTEGEN D,ALESANDRON TEVEZIN DHE TANI THOTE PER MESIN ROBINJO ESHTE ME I MIRE SE MESSI HIQENI MENDSH ATE PUNE .

7. #-3
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    shaqo ...

Ndoshta jemi keqkuptuar pak lidhur me temen ....

.Ne fakt une e shof Messin si '' trashegimtarin'' argjentinas , qe do jete lider i kombetares . Pra ai ''lideri'' qe Argjentina po kerkon prej kohesh , pas largimit te Maradones...
    Pra po flas VETEM per argjentinasit ....

Se ne futbollin boteror momentalisht Ronaldinho eshte mbret ...e tregojne Topi i Arte dhe Fifa world player....

p.s

sqarim....krahasimi Maradona - Messi eshte i paimagjinushem , se Maradona eshte futbolisti i shekullit e nuk krahasohet me nje 18 vjecar qe sapo ka fillu te lozi ....
    Krahasimi behet lidhur me ROLIN E LIDERIT te Argjentines ...
    Une mendoj qe MESSI i ka te gjitha mundesite te jete LIDER i kombetares dhe te terheqe Argjentinen drejt fitimit te Boterorit ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga inter_forever : 24-02-2006 më 21:03

8. #-2
    ◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Messi eshte lojtari i dyte ne bote, pas Ronaldinho-s
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

9. #-1
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-02-2006
    Postime
    119

INTER FOR EVER SI THU TAMORIM PENG ATE CHEREN E VOGEL NGA BRAZILI DHE TI JAPIM PASHAPORTE SHQIPTARE QE TE FUTEMI NE NDONJE BOTEROR APO EVROPIAN

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240

Exclamation

Citim Postuar më parë nga shaqo
    MARADONES I KA PJERDH TRUNI KA KOHE .KSHU KA THONE PER ORTEGEN D,ALESANDRON TEVEZIN DHE TANI THOTE PER MESIN ROBINJO ESHTE ME I MIRE SE MESSI HIQENI MENDSH ATE PUNE .
    O Shaqo te kishe qen Robinho ma i mir do ishe zgjedh nga fifa!!

Ronaldniho oshte ma i mir ne bot edhe Messi eshte ma i mir prej te rinjve ska
    ASPAK Dyshim ketu.
    #VamosArgentina

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lionel Messi vs. Cristiano Ronaldo
    Nga KOKASHTA në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 116
    Postimi i Fundit: 08-05-2009, 16:09
  2. Cili do të jetë pasardhësi i Rugovës?
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 133
    Postimi i Fundit: 01-02-2006, 12:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •