Close

Rezultati i Sondazhit: A eshte Messi pasardhesi i Diegos ?

Votues
25. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po .Eshte i jashtezakonshem.

15 60.00%
  • Diego eshte i paarritshem .

5 20.00%
  • Jo . Eshte lojtar normal .

4 16.00%
  • Se di .Nuk e kam pare duke lozur asnjehere.

1 4.00%
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31
    Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Po more e kam pare nje here te luaje dhe nuk mu duk ndonje gje e jashtezakonshme. Kurse Maradonen e kam pare ne nje dokumentar, i shkelqyer ishte.

. Maska e alDI
    Anëtarësuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    hahaah e paska pare 1 here hahahah dhe sju duk gje ...
    .

123456.... Maska e FsHaTaRi
    Anëtarësuar
    20-07-2002
    Vendndodhja
    Hollywood Profesioni : SuperStar
    Postime
    483
    Citim Postuar më parë nga kolombi
    ,per nje gje jam i sigurte,se Argjentinasi do pushtoje boten futbollistike .
    Nga te erdhi gjithe ky entuzjazem or trim ? lol nga Messi ? Mesa sa di une qekur eshte shpik futbolli Brazili e ka pushtuar boten Dhe ska per tu ndal naiher

argjentina sux
    B

[duke luajtur futboll] Maska e Adriano-10
    Anëtarësuar
    06-08-2005
    Vendndodhja
    Stadium........ Grupi: Tetova Clan
    Postime
    305
    Luan mire per momentin, por kjo nuk eshte domethenese se ai neser do jete nje Maradono Numer 2.
    Punën e sotme mos e lër për nesër...shtyje sa të mundesh...

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Citim Postuar më parë nga Lunesta
    Po more e kam pare nje here te luaje dhe nuk mu duk ndonje gje e jashtezakonshme. Kurse Maradonen e kam pare ne nje dokumentar, i shkelqyer ishte.
    Hmmm ktu gabon ti kur shpehesh:

Do thuash pse ???

SEpse messin e ke pare te beje nje ndeshje te zakonshme, kurse ti tek MARADONNA ke pare nje dokumentar ku perfshihen te gjitha ndeshjet me te bukura dhe golat me te bukur te tije.

Nuk po them qe MARADONA nuk eshte i madh, sepse deri tani nuk ka dale nje lojtar te luaje si maradona: Eshte i papare dmth.

Por dhe MESSI ka premisa te medha per te ardhmen, sepse eshte 19 vjec dhe jep nje spektakel te papare ne fushe.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anëtarësuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Messi Talent i jashtzakonshem , ka karakteristika te vecanta si lojtar , i shkelqyer ne perdorimin e topit , merr 3 - 4 mbrojtesa perpara pa problem fare , ke qef ta shofesh ......

Do ta krahasoja me Diegon vetem athere kur te mbaje mbi shpatulla nje ekip te tere dhe te fitoje kupen e botes , Ndersa Per momentin ky djalosh sapo i eshte futur telasheve gjynah ta krahasojme me te madhin Maradona

shnet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-02-2006
    Postime
    119

Lionel Messi pasardhësi i Maradonës?

HARROHENI QE TE MBAJ MESSI NJE EKIP .ASNJI LOJTARE DERI ME SOT SKA ARRIT TE MBAJE VETEM NJE EKIP.KOKAINA(MARADONA) SE MORI VETEM NE 86 PO KISHTE NE EKIP LOJTARE SI BURRUCAGA VALDANO,GOICOCEA,ETJ TE NAPOLI QE MORI KAMPIONATIN KISHTE CAREKEN ALEMAON FERRAREN BAGNIN ETJ.SI PSH TE BARCA NUK ESHTE VETEM RONI POR ESHTE DHE ET'OO DEKO QE LIDHIN MIRE LOJEN .PRA SI REZULT DUHEN 3 LOJTARE CILESOR QE TE ECI EKIPI MIRE

LosT AngeL Maska e PaToSaRaK
    Anëtarësuar
    16-02-2005
    Vendndodhja
    Ne mes te llumit
    Postime
    360

Sa shum dike ti !!!!

Citim Postuar më parë nga Lunesta

O goc nuk behet krahasimi si e ben ti . Duke pare nje dokumentar per njerin dhe nje ndeshje per tjetrin

Te pi droge dhe un behem "kal" ne fushe.

Pastaj Marodana nuk ka dal lojtar qe 13 vjec. Thjesht qe ta kujtoj Messin esht bere lojtar i Barcelones qe ne moshen 13 vjec.

Ai tani eshte vetem 19 vjec, dhe nese vazhdon me kte ritem Moradona do krahasohet me Messin e jo ky me Maradonen

Sa per dokumentarin qe me flet per jashtoksoret, shif nje her spektaklin qe ka dhuruar Ronaldinjo, golat e tij, ikjet, asistet qe ka dhen etj etj. e do ngelesh me goje hapur. Nuk ka qen kaq i veshtir futbolli i viteve 80 me futbollin e sotshem.

Ne vitet 80 lojtaret te lenin te beje "balet" ... Ndersa tani ti japin kembet ne duar

Ky postim eshte nga AiRoN^Boy, por ne pa mundsi per te bere vet postimin, ( Pasi ka ban ne forum ) e postova un per ate
    E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh

kureshtar Maska e chi_mai
    Anëtarësuar
    27-10-2005
    Vendndodhja
    perkohesisht tirane, vendbanimi alternativ
    Postime
    373
    per te folur per messin nuk ka nevoje ta shikosh ndeshjen nga fillimi ne fund, se ai mund te te lere me goje hapur edhe per pese min.
    eshte talent
    NO COMENT
    all u need is love

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    kur te shkoj 2 here ne finale te boterorit atere po

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lionel Messi vs. Cristiano Ronaldo
    Nga KOKASHTA në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 116
    Postimi i Fundit: 08-05-2009, 16:09
  2. Cili do të jetë pasardhësi i Rugovës?
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 133
    Postimi i Fundit: 01-02-2006, 12:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •