Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 102
    in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Thjeshte forte, i dashur... meshkujt me tualet quhen *GAY!*

Por djemte nuk zbukurohen me tualet. Menyra se si konkurojne jane me: tha BLiNG BLiNG!!! and tha CHiNG CHiNG!!!

<sigh>

Shkurt... guret, floriri, dhe leket.

Vajzat e bejne me gjoks.

Ne fund te fundit, konkurim eshte.

Edhe ju djemte, beni pjesen tuaj dhe inkurajoni vajzat qe te konkurojne. Jepni nje mesazh qe thote:

"PO S'JE ME E BUKUR SE SA SHOQJA JOTE, MOS U OFENDO NE QOFTE SE KERKOJ ATE DHE JO TY."

(dhe vajzat, te nejten gje bejne, vleresojne djalin me leke, keshtu kjo ndodh nga te dyja anet... dhe te dyja anet jane me faj)

Kur djemte me pelqejne, gjithnje thone dicka me lidhje me trupin tim. Une nuk konkuroj ashtu, dhe nuk e zbuloj trupin ashtu... por po pate trup te bukur, c'fare do te veshesh do ta pelqejne dhe do te zgjedhin tendin ne vend te njeres qe nuk e ka aq te mire. Tani, une nuk jam e cmendur fare sa te vesh nje traste patatesh qe te mbuloj trupin dhe te them, "E sheh? Une nuk zbukurohem fare!"

C'faj kam une po me pelqeu trupin dike??

P.S.: Ky argumentim eshte vetem argumentim, sepse une personalisht nuk tregoj lekure pervec kraheve, dhe nga gjunjet e poshte. Damn... flas sikur jam murgeshe! LoL!
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Jap dorėheqjen Leila. Ma bėre mėndjen ēorbė me atė postin e fundit. Kujdes me atė fjalėn "i dashur" se nuk besoj se njihemi dhe do na marrėsh nė qafė
    Mbase do futet ndonjė kokė e zgjuar nė kėtė temė tė na japė njė pėrgjigje tė saktė.
    Edi

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Si do ju marr ne qafe duke te te therritur "i dashur"? E them kur me pelqen dikush, s'ka nevoje ti njoh pasi njeriu ndryshon gjithnje; nje dite e njeh, diten tjeter eshte dikush tjeter.

Sa per pergjigjen e sakte... s'ka pergjigje te sakta ashtu si nuk ka princer te kalter sepse kjo eshte bota reale; bejme me te miren qe mundemi me c'fare kemi.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

i/e regjistruar Maska e Zymyli
    Anėtarėsuar
    29-05-2003
    Vendndodhja
    ny
    Postime
    12
    Femra lyhet se osht e shumtut
    ( jo se meshkujt jan me te bukur) Kush lyhet me shum, osht me e shumtut se ajo qe lyhet me pak. Pik maroj
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 15-07-2003 mė 15:49

BeAuTiFuL Maska e roza
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    londer
    Postime
    263
    Jashte teme.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 15-07-2003 mė 15:48

Vajza e trendafilave Maska e Zonjusha
    Anėtarėsuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    Belgium
    Postime
    390
    une personalisht nuk zbukurohem per asnjeri kur dal thjesht per veten time. se cdo njeri jo vetem femra duhet te mbaje veten jo po te dali me floke iriq sic zgjohet nga gjumi dhe me sy te palare. njeriu duhet ta mbaje veten zbukurimi kur del nga shtepia nuk tregon asgje tjeter pervec se nje njeri te kulturuar te pkaten kjo nga ndan nga kafshet.
    Une jam Puro shqipetare
    me mua nuk te ecen fare!!

Tough Cookie Maska e Esperanca
    Anėtarėsuar
    14-08-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    31
    Postuar mė parė nga malli
    ja ku kam nje shoqe qe eshte dakord me mua
    ENIKA
    Jo, une jam dakort me ty. Ne here te pare ve tualet per veten time. Por nuk ka vajza ne kete bote gje s've tualet per djemte.
    Varet nga femra, cdo femer nuk ka te njejtin qellim.
    "Be careful what you pretend to be because you are what you pretend to be."

i/e regjistruar Maska e blueyes
    Anėtarėsuar
    06-10-2004
    Postime
    203
    Sa teme e kendeshme,por habitem me shume opinione ketu,ne cbote jetojme???Ne cshekull jemi????Cilet vertet na rrethojne???Habitem me te vertete...
    Shprehjet e shqipetareve...Cbon ashtu mi pse lyhesh e zhgerryesh pse vishesh ashtu po shkon ne dasem....Versioni i pare.....Apo do martohesh versioni i dyte......ja ky eshte mendimi i pjeses derrmuese te shqipetareve duke perfshire dhe shume femra,te cilat nuk arrijne dot kurre te kene higjienen vetjake apo te ndihen atraktive,pasi se pari nuk ju jepet e se dyti eshte qe as marin mundimin te mesojne ete punojne me lukun e tyre dhe keshtu behen egoiste duke gjykuar ate qe mban veten....
    Per mendimin tim ai person i cili ka kulture e miremban vetveten vlereson tjetrin apo tjetren qe ben te njejten veprim....
    Femre nese hstihet ne shtrat e paster e bukur dh i jep rendesi deri dhe pizhameve...Kjo femer e tille do te gdhihet....
    Nuk mund te thoni qe e mbajne veten per shkak te konkurences midis tyre..Pasi cdo femer ka bukurine e saj..Bukurite skrahasohen me njera-tjetren por vleresohen ne vecanti...ne te kundert do mbetej vetem nje fjaleper tu pare nga mashkulli thjeshte sexi femer...

P.S Nje rast te fresket po ju them, nje kolegen time te punes e larguan pasi thjesht ishte pise e ne te njejten kohe ishte me e mira ne profilin e saj...Cme thoni?????

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    mendoj se sduhet te kete ndonje arsye te vecante..pse mashkulli(ai qe di dhe do ta mbaje veten )nuk zbukurohet?apo tualeti quhet zbukurim??
    se edhe meshkujt per te cilet fola me lart,s'dalin pa rregulluar floket,rruar,hedhur parfum,zgjedhur rrobat etj.po ja qe vetem te femres vihen re!
    ato fjalet lyerje e zhgrryerje sme pelqejn fare edhe pse mund te jene te vetmet "te goditura"per nje kategori,por jo per femrat ne pergjithsi.
    nje femer duhet te kujdeset per veten..te jete e kompletuar ne cdo detaj!dhe kete ska nevoje ta beje as per te terhequr "gjinine e zgjuar" e as per te sfiduar dike qe ika te njejtat te drejta dhe mundesi si ajo..
    e ben thjesht per tu ndjere mire..
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

Anagramisti Maska e Mister Enigma
    Anėtarėsuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    2,636
    Mua pėr veten time nuk mė pėlqen grimi i theksuar te femrat. Ngjyrat e dukshme nė kapakė tė syve, buzėt me ngjyrė krejt tjetėr nga natyralja pastaj edhe faqet. Si tė ishte e vizatuar me mjeshtėri nga njė animator. Grimi nė masė ku pėrfshin ngjyra tė pėrafėrta me ngjyrėn e lekurės apo buzėve mė duket se ėshtė mė interesant dhe nė kėtė mėnyrė mbase edhe zbukurohet femra (pėr mendimin tim qė tė mos keqkuptohemi). Por nė thelb mė e ėmbėl dhe mė e lezetshme mė duket njė femėr e re pa asnjė pikė grimi nė fytyrė. I kuptoj ato qė e mbajnė veten kur fillojnė ta kalojnė moshėn por pėr vajzat e reja s'e marr dot me mend.
    Tėrė kohėn flas pėr shijen time.
    Kodi:
    Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė 

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •