Close
Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 102
    in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556

Re: Pse zbukurohet Femra?

Postuar mė parė nga une jam Z...
    1 pytje kisha une per ju femrat:
    Pse zbukurohet Femra kur del nga shpia? Nje proces qe me se shumtin e kohes merr mbi 1 ore.
    Shume jane te mendimit se zbukurohet per te terhequr seksin e kundert.
    Une jam i mendimit se ajo kerkon te sfidoje konkurentet e shumta qe e presin jashte shtepie? Me nje fjale ajo "llangoset" e "zhgryhet" per "inat" t femrave t tjera. Ky fenomen nuk ekziston tek meshkujt, ose te pakten deri tani s'ka ekzistuar, se ca meshkuj kane filluar te obsesohen me pamjen e tyre jashtme.

konti z
    Ne qofte se djemte nuk vinin aq shume rendesi tek bukuria e jashtme e femres, atehere femra s'do kishte pse te zbukurohet. Ne fakt, e keni ju djemte fajin qe i beni vajzat te... "konkurojne" LoL!
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

LarG Maska e Flava
    Anėtarėsuar
    22-01-2003
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    547
    Femra zbukurohet per t'u dukur me terheqse ne sy te te tjerve "te meshkujve",..
    Te dua se s'te urrej dot......

i/e regjistruar Maska e AndoniS
    Anėtarėsuar
    29-04-2003
    Vendndodhja
    Greece
    Postime
    18
    femrat e zbukurume i kam shum qejf. te ka lezet syni apo jo cuna? thoni po tdoni qe sesht kshu
    Jeta eshte e bukur..

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Ēfarė kėrkoni tė fitoni duke u zbukuruar? Ah po, do jeni mė e bukura e shoqeve dhe meshkujt do ju shikojnė vetėm juve.
    U shikojnė tė bukura dhe mėndja u vete pėr keq.

Edhe pasi martoheni dhe gjeni tė dashurin tuaj tė pėrjetshėm ju prapė zbukuroheni. Pse duhet tė zbukuroheni kur nuk jeni nė konkurencė pėr meshkujt? Mbase keni nevojė tė zbukuroheni pėr tė mposhtur dobėsinė qė ndjeni pėrbrėnda.

Tualeti ėshtė vetėm njė gėnjeshtėr si pėr vajzat ashtu dhe pėr gratė e martuara. Gėnjeni pėr bukurinė duke shpresuar se njė princ nė majė tė kalit do ju marrė juve dhe jo shoqen tuaj.
    Princi bie nė dashuri me maskėn tuaj por jo me ju. Ai qė do u gėzojė pėr gjithė jetėn do tu shikojė edhe kur tė ngriheni nga krevati, edhe kur tė dilni nga dushi.
    Edi

Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Edspace, c'te gjeti me gjithe negativitetin????

Kur femra nuk zbukurohet, fillon e uleret burri, "Pse nuk zbukurohesh?"

Tani del njeri e fillon nje fjalim qe pse zbukurohemi?

Confusion, confusion, confusion...

Nje mesazh tjeter nga te katra anet, dhe qe te gjitha ulerasin "Une kam te drejte!", "Jo, une!", "Une!", "Une jam i drejte!" NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!

Me fal per dramen por... ashtu jam, dramatike LoL!
    trendafila manushaqe
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    P.S.: Edspace... do te me shohesh mua pa makiazh?? Do tmerrohesh! LoL! Me mire ta marr princin me hile... sesa te mos kem fare princ.

P.P.S.: Uroj te mos e marresh seriozisht, sepse 1- une po beja shaka, dhe 2- nuk vesh makiazh shume (pervec nje laps ti shkoj vetullave... po edhe ajo, maske eshte) <shrug> S'me dha zoti vetulla te dendura <sigh!>
    trendafila manushaqe
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Negativiteti vjen nga mungesa e nje arsyeje llogjike pėr zbukurimin e femrave. E pranoj qė luan njė rol tė madh tek meshkujt se jam vet mashkull por mė duket se zbukurimi tėrheq vetėm ndjenjat seksuale tė njė mashkulli.

Pra nqs ti nuk ke dėshirė tė tė shikojnė meshkujt me atė sy, atėhere pse zbukurohesh? Pėr ti tallur ata? Pėr tė luajtur me dobėsitė e tyre?

Nqs bukuria tėnde artificiale tė degdis ty nė krevatin a njė mashkulli ateherė shoqėria tė jep emėr tjetėr. Tė njeh i gjithė fshati dhe qyteti dhe tė mbajnė njerėzit nė gojė.

Paraqitja ėshtė e rėndėsishme por nuk duhet tė arrij ekstreme dhe Princi tė zhgėnjehet. Po ndodhi kjo gjė ti nuk ke fituar asgjė pėrveē dėshtimit qė tė rrėzon pėrdhe tė turpėruar.

Nuk kam parė ndonje grua qė tė mos ketė dėshirė tė zbukurohet dhe gjithashtu nuk kam parė ndonjė burrė qė ti ankohet gruas se ajo nuk vė tualet. Nqs ata janė martuar me dashuri atėherė bukuria nuk duhet tė ketė aq shumė rėndėsi. Nejse, kjo ėshtė temė tjetėr.
    Edi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-07-2002
    Vendndodhja
    Vaqarr plako
    Postime
    133
    Jam teper i interesuar pas temave mbi bukuroshet shqiptare,pa i lujt mendimit te parafolesit,sepse jam 100% dakort do shtoja vetem dickaASHURIA,SHOQERIA,RESPEKTI NJEREZOR,FITOHEN DHE NUK IMPONOHEN!
    I"M A PLAYA!

Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Postuar mė parė nga edspace
    Nuk kam parė ndonje grua qė tė mos ketė dėshirė tė zbukurohet dhe gjithashtu nuk kam parė ndonjė burrė qė ti ankohet gruas se ajo nuk vė tualet. Nqs ata janė martuar me dashuri atėherė bukuria nuk duhet tė ketė aq shumė rėndėsi. Nejse, kjo ėshtė temė tjetėr.
    Edooo... si more s'ke pare burra qe ankohen pse nuk zbukurohet femra?? Sapo lexova nje mesazh nga njeri prej anetareve ketu qe po ankoheshe sa keq ishte po te vinte ne shtepi me kalamaj qe ulerisnin dhe gruaja qe nuk ishte zbukuruar... ne fakt, ne qofte se e mbaj mend korrekt, ai tha qe i vjen qe te dali fare nga shtepia.

Megjithate, ke nje fare te drejte, por une them qe vajza te beje c'te doje. Djali e sheh qe ajo ka makiazh (sepse nuk eshte puna sikur eshte i padukshem) dhe e kupton qe ajo ka vene maske. Ai i ka syte e vet ne balle; s'duhet ti vije si nje surprize kur e sheh qe vajza zgjohet pa tualet.

Po shkoi ne shtrat me nje vajze qe ven tualet vetem sepse i pelqen tualeti... djali fajin e ka vet qe shkon e flen me dike qe nuk e pelqen. Dobesi apo jo... tregon karakterin e vet.
    trendafila manushaqe
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Nė kėtė botė moderne bukuria artificiale nuk ka fund. Me operacionet plastike femra mund tė bėhet yll por nuk ėshtė bukuri natyrore. Nė disa raste vėnė dhe jetėn nė rrezik vetėm e vetėm pėr tė vėnė ca andrra gome nė trupin e tyre. Jemi tė rethuar me kompjutera e makina dhe nuk duam qė dhe femrat tė jenė tė ēmontueshme. Jam i sigurtė qė do zhgėnjehem nqs 5 vjet pas martesės gruas do ti duhet ti ndroj gomat, vajin e mbase dhe ndonjė gjė tjetėr.

Zbukurimi/Tualeti bėhet pėr tu mos kuptuar se po tė kuptohej nuk do kishte efekt dhe ēupat nuk do ta pėrdornin.

Njė nga metodat e tjera tė zbukurimit ėshtė mungesa e tualetit dhe rrobave nė tė njėjtėn kohė. Nė kėtė rast nuk ekziston mungesa e zhgėnjimit por pyetja e kėsaj teme pėrsėri qėndron.
    Pse duhet te nxjerrėsh gjoksin jashtė? Po minifundin pse duhet ta veshėsh aq tė shkurtėr? Mos u ka zėnė vapa e dimrit?
    Femrat barazojnė paraqitjen seksi me bukurinė dhe kjo nuk mė duket e drejtė, sidomos pasi ato janė martuar.

Zbukurimi i femrave ėshtė aq i lashtė sa dhe vetė njeriu por kur arrin nė kėto ekstreme, tė bėn tė pyesėsh: PSE?

E kuptoj qė kėrkon tė tėrheqėsh (mbase me gėnjeshtra) princin e ėndrrave por pse e vazhdon kėtė zbukurim edhe pasi ai tė ka premtuar dashurinė? Edhe meshkujt janė nė konkurencė pėr femrat. Pse nuk zbukurohen dhe ata me tualet?
    Edi

Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •