Close
Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 102
    i/e regjistruar Maska e Bledi
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Brooklyn,NY USA
    Postime
    2
    Enika .........

qenke pak impulsive ti zemer .
    nuk thashe qe femrat zbukurohen ekskluzivisht per meshkujt (kryesisht ishte fjala qe perdora).
    is better to have loved and lost , than not having loved at all .

have they tried it ?

i/e regjistruar Maska e ChloeS
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Postime
    181
    o Bledo me zi gjaku mu lal...
    Life is B E A U tiful :)

i/e pa regjistruar Maska e miri
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    My HeArT iS yOuRs...YoUr MinD iS mInE...!
    Postime
    300

Mission Complited

Femra e bukur dallohet ne mengjes pa u zbukuruar akoma ....

Pyetja ime eshte ketu pse meshkujt nuk zbukurohen por femrat po ? Ne nuk duam qe ta kenaqim femren ?
    Goodbye DEBUG, hello reboot...

*Forever* Maska e malli
    Anėtarėsuar
    24-09-2002
    Vendndodhja
    Antwerpen
    Postime
    668
    bravo Miri me ty jam
    **Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.

....... E pergjuar....... Maska e vana
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Vendndodhja
    Ku jam une......Nuk je ti!....(Ndoshta jemi duke luajtur kukamcefti) ....
    Postime
    346
    Te te them mendimin tim personal, ne qofte se me lejohet.
    Zbukurimi personal, eshte per meshkuj dhe femra jasht mase e rendesisheme, aty tregohet rispekti qe kemi per veten tone! Dhe si perfundim sot nuk jan vetem gocat qe zbukurohen por edhe cunat

ne kerkim
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    10305
    Postime
    242
    As qe vihet ne dyshim qe sot edhe cunat i vene rendesi bukurise se jashtme pasi jetojme ne nje bote ku pamja e jashtme eshte me e rendesishme se e brendshme, po thelbi i ceshtjes eshte pse femrat zbukurohen me shume se meshkujt dhe cfare i shtyn ato?
    Ka shume pergjigje por puna eshte te arrijme ne nje konsensus te gjere.
    Dicka me thote qe femrat nuk jane shume te ciltra rreth kesaj ceshtjeje per arsye se shume prej tyre nuk duan ta pranojne faktin se ato jane ne nje konkurrence te vazhdueshme me speciet e tjera te seksit te tyre ne nje gare te perjetshme se kush do duket me mire.
    Te jete pasiguri valle?
    Frojdi ka thene se femrat vuajne nga "cmira e penisit". Nuk e di sa e vertete eshte se s'kam hyre ndonjehre ne ato kepuce, po di qe deri diku ka te drejte.
    timeo Danaos et dona ferentes

i/e regjistruar Maska e ChloeS
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Postime
    181
    konti Z...
    Pamja e jashtme nuk eshte me e rendesishme se pamja e brendshme dhe mos i mer gjerat kaq perciptas...
    Kot nuk thone qe zgjuarsija e sbukuron njeriun.

Pastaj per sa i perket zbukurimit te femres...gjithesecila do te nxjerri ne pa bukurine qe i ka falur natyra dhe kjo gje ka shume klecka brenda ku jane parapermendur dhe me siper...
    Sic jane ajo e rrespektit ndaj vetvetes...te terheqi sexin e kundert ...e shume e shume gjera te tjera.

Ne ditet e sotme shikon shume djem qe heqin vetllat dhe lyejne qerpiket me rimel te ejdukshem(nuk jan gay jo,normale jan)dhe nuk do te thote asgje...thjesht kur shifen ne pasqyre kane nji kenaqsi ndaj vetvetes....e njejta gje eshte dhe me ne femrat.

Shnet e tmira tashi.
    Life is B E A U tiful :)

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Bukuria e mashkullit eshte rregulli dhe pastertia!
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

Fragile Maska e Alesia
    Anėtarėsuar
    17-07-2002
    Vendndodhja
    Nder njerez
    Postime
    79
    Kont
    Ti mos merr kot qe te thuash se gocat luhen per qejf te meshkujve apo per qejf te femrave te tjera.
    Hic s'eshte e vertete se une njoh qindra femra qe behen te bukura (te lyme me karar) vetem per rehatine e tyre.
    Ndersa per cunat eshte e peshtire kur lyhen e zhgryhen, po shoh ne televizor Ardian Gaxha (n.q.s e njeh njeri do me jape te drejte), nje kengetar qe ne videon e fundit Capkenia me duket eshte lyer e duket si Kleopatra e Egjyptit.Une ketyre pacavureve u them Turp.Burri eshte burre se s'merr tarbiatet e grave.
    Hajde Mireutakovshim
    Te mesosh dicka eshte gje e mrekullueshme, sepse sa here qe meson dicka,SHNDERROHESH NE DICKA TE RE.
    Leo BUSCAGLIA

ne kerkim
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    10305
    Postime
    242
    Postuar mė parė nga Enika dhe Alesia
    Pamja e jashtme nuk eshte me e rendesishme se pamja e brendshme dhe mos i mer gjerat kaq perciptas...
    Kot nuk thone qe zgjuarsija e sbukuron njeriun.

Ti mos merr kot qe te thuash se gocat luhen per qejf te meshkujve apo per qejf te femrave te tjera.
    Hic s'eshte e vertete se une njoh qindra femra qe behen te bukura (te lyme me karar) vetem per rehatine e tyre.
    Me fal mi Enika po ky nuk eshte kusht i vene nga une po i imponuar nga shoqeria ne te cilen jetoj (dhe nuk jetoj ne Afganistan). Ate kengen "Zgjodha njerine" e kendonim ne kohe te Enverit.
    Pamjes se jashtme i vihet nje rendesi shume e theksuar. S'ke nevoje te shohesh shume larg po hidhi njehere syte ne Hollywood(ta kam llafin tek operacionet plastike)

Alesia- une jam i mendimit se femrat lyhen me shume per tu dukur me mire se femrat e tjera. Eshte nje instinkt i brendshem qe i ve ne gare. Kjo nuk do te thote qe eshte e vertete po as nuk duhet hedhur poshte.
    Sic e thashe dhe njehre me siper, po sikur nje femer te jetonte ne nje ishull te vetmuar pa njeri rreth e rrotull a do te zbukurohej ne te njejten menyre?
    Ne fund te fundit a nuk do ishin femrat me rehat pa tualet. Te gjithe e dime se ato marrin rreth 1 ore per tu bere gati kur dalin e jo kur bejne gjellen ne shpi.

shent
    timeo Danaos et dona ferentes

Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •