Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 102
    i/e regjistruar Maska e ChloeS
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Postime
    181
    Nigjo ktu nigjo.
    Une te thash ashtu sepse nuk ka ngel njeri pa ta shpjegu ceshtejen e kesaj teme....dhe ti vazhdon e gul kembe. Atehere ti nuk pranon shpjegimet e te tjereve. Dhe kjo teme vazhdon kot per menimin tim.
    Nqs ti nuk meno ashtu dhe nqs ti po kundershton na e jep ti pergjigjen e sakte.
    Hajd shnet tashi.

ps. Ne ti tirons eeeee?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-09-2002
    Postime
    126
    *
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga lulja_e_dimrit : 06-11-2002 mė 05:11

_____________ Maska e ornament
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Postime
    872
    Lule dimrit, ti e dhe vete pergjigjen, PRIVILIGJIMI femres nga Natyra, e beri kete ndarje, kjo do te thote qe kjo RENDESI ja hoqi vleren e desheruar, BUKURINE, vlera e vetme.
    Nje shembull; ujet e dime qe eshte i domosdoshem per jeten, pa te z'bejme dot, problemi eshte qe kjo se ben me te vlefshem se FLORIRI, qe ne fakt s'sherben per asnje gje. Pra per te pasur VLERE (kuptohet ne bukuri) duhet mos jesh i domosdoshem, haha e komplikume duket JO!
    Une besoj qe sikur nje dite meshkujve te tere botes t'u binte mortaja duke i lene femrat vetem, femrat do te mund te riprodhoheshin pa ta, diten kur atyre tu lindete djale, ato do te ulerinin; PERANDORI LINDI! u ja puthshim bibilushin e vogel.

sidoqofte kjo s'me pengon mua qe t'ju dua (ato), (me makiazh aq me mire kuptohet). hehe.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-09-2002
    Postime
    126
    *
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga lulja_e_dimrit : 06-11-2002 mė 05:36

_____________ Maska e ornament
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Postime
    872
    BUKURIA, Lule, dhe ti e di me mire se une, i vetmi korigjim eshte CILA BUKURI (per njerezit sidomos "demokrate" ka shume te tilla, nga nje per koke) keto ti i ngateron me "vlera" (shumes), dhe s'je e vetme, edhe une bej njesoj, ne kemi shume paragjykime prandaj, po te jemi te lire dmth TE SHEMTUAR ne behemi ne fakt mė tė VERTETE, dmth me te BUKUR, po NE s'duam nga frika se mos humbim, prandaj MAKIOHEMI papushim gjithnje duke menduar se kjo na zbukuron, por duke mos haruar qe ne thelb jemi te shemtuar.

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Z... - si the "te shkretat" ??? Edhe nje njeri qe ka lindur i manget (pa duar e kembe) nuk quhet i shkrete jo me nje femer...lojrat jane te dyfishta, shfytezimi eshte i dyanshem.

Mashkulli i ka sy per femrat e tjera edhe nq se ne krah ka femren me te bukur ne bote - eshte pak ne disfavor te meshkujve ky instikt kur ka shume prej tyre te cilet nuk kenaqin dot ato qe kane ne krah e jo me gjithe "lulet" ku hedhin syte.

Megjithate sic thone pak shqiptarēe po e thone ama - "Laraske pa bisht nuk ka mbetur".

Per te mos dale nga tema tani cdo gje eshte relative dhe varet nga shijet e vajzave dhe cunave. Nuk po flas ketu per 5 minuta instikt por ne jete kam takuar edhe cuna te cilet dine te vleresojne femren per bukuri shpirterore ashtu si dhe per bukuri fizike.

Zbukurimi si per femrat dhe per meshkujt eshte njerzore, meshkujt thjesht jane pak me te shpejte por kjo nuk do te thote se dhe ata nuk kane ritualet e tyre te zbukurimit.

Ne zbukurohemi per ata, ata zbukurohen per ne (oh edhe ndonjehere per veten ata apo per ndonje 5 min aventure me ca tu dale perpara ate dite ) .

Pershendetje...

ok ok konti se ta shpiegon teta arba mire:

femra zbukurohet edhe thjesht sepse eshte nje gje qe e bejne te tera ... edhe sepse do te gjuaj nje mashkull edhe per tu ndjere mire me veten (ka raste qe shifet robi ne pasqyre kur mund te jete semure psh, edhe thote damn ...), edhe sepse shyqyr perendise shoqeria ka arritur ne nje pike ku pastrohemi rregullohemi edhe gjera si psh larja e dhembeve - qe behet per bukuri edhe per shendet, ose larja e fytyres - jane normale madje thjesht routine.

fiori dont talk to albo anymore se goce femra shumicen e kohes lyhet per veten thjesht per kenaqesi ... its like ajo shprehja "a clean place is a happy place" ne kete rast mund te shprehet si "nje femer qe ndihet mire me veten eshte me e gezuar. une psh sot jam ly po nuk kisha nermen me gjujt nonji ... simple as that.
    Imagjinata eshte me e rendesishme se sa njohuria
    Einstein

ne kerkim
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    10305
    Postime
    242

Shyqyr qe erdhe mi Arba

Postuar mė parė nga Arbushi
    ok ok konti se ta shpiegon teta arba mire:

femra zbukurohet edhe thjesht sepse eshte nje gje qe e bejne te tera...
    Ku ishe mi ti amon se vetem ti mund t'm'shpetosh mu nga marrezia femerore. Ja ku doli nje femer qe e mbeshtet menimin tim fillestar i cili ishte - "ajo kerkon te sfidoje konkurentet e shumta qe e presin jashte shtepie?" Pak a shume eshte i njejti mendim apo jo?

Enika-po ti mi dreq ku e pe qe ma mbylli gojen Arba. Hajde gjeje se me ca ma mylli se? . Une jam nga Elbasani vete po hajde se komshinj jemi. Merr rrugen e Ebasanit dhe pune gjys ore je ke une.

Ornament e tha mire ate pune. Mashkulli sundon boten e femres, pasi eshte i vetmi "mjet" me te cilin ajo mund te vere ne pune "mjetin" me te cilin zoteron monopolin e jetes.
    Vetem nji cuni mund ti bi ner men kshu gjonash.
    timeo Danaos et dona ferentes

i/e regjistruar Maska e Bledi
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Brooklyn,NY USA
    Postime
    2
    pajtohem me postimin #10 nga Fiori.

Femra zbukurohet qe te kenaqe te tjeret , kryesisht meshkujt .
    Por edhe per vete , nese te tjeret do te kenaqen me ate qe shikojne tek femra , ky fakt do ta kenaqe edhe femren ( eshte e njejta gje me meshkujt , por jo aq e theksuar ).

Pra me sakte do te ishte , te themi qe femra zbukurohet per vete ( ashtu si mashkulli ) , ne fund te fundit , ne thelb jemi "egoiste" , gjithcka qe bejme , e bejme qe te ndjehemi mire .

Vetem nje pyetje kisha per ju vajzat:
    Pse ju mer shume kohe zbukurimi ( edhe pse jeni te bukura nga natyra ) , mos gjate zbukurimit beni day dream , per efektin qe do te kete zbukurimi ?
    is better to have loved and lost , than not having loved at all .

have they tried it ?

i/e regjistruar Maska e ChloeS
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Postime
    181
    O Konti epo ateher kot qe e ke hap ket teme ti lal sepse ke bere pyetje retorike.(me i fjale ne ke bo pytjen ne i je pergjigje vete)

Masanej, sa per tashi jom ne NY, po kur te shkoj ne Tirone do munohem me kalu ihere anej nga fshati jot se s'me ka ra rasti noi here me shku ne Elbason.

Sa per ty Bledo, ajo pytja jote eshte shume kot sepse ju cunat menoni qe ne gocat ju menojme ju ose me mire ju enderrojme ju gjithe diten...kur ne fakt as qe i bi ne men njeriut...

Bej perjashtim per torrollaket (kujt ti djegi le ta maj)
    Life is B E A U tiful :)

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •