Close
Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 102
    Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Kush femer e ka mbaruar gjuetine ?? - Pse gjahtari vetem nje sezon shkon per gjah dhe gjithe jeten rri pushim pastaj?? (pasi e gjuan prehun, do te thote se mund ta lesh ne fushe te ta haje ujku ?? - apo i ben syte shqiponje dhe ben cfare te jete e mundur per ta mbajtur per vete "mallin" tend)<-- (qe te mos tremben disa, kur flas per "mall" flas per pergjithesine).

Une perdor shume pak tualet, per te mos thene fare. Te vetmet raste kur vonohem eshte nese shkoj ne nje mbremje dhe nuk e kam marre ne ftese cfare lloj veshjeje duhet te kem.

Nuk me ka ndodhur te zbukurohem per veten ndonjehere. Megjithate njerzit ndryshojne

i/e regjistruar Maska e Steve
    Anėtarėsuar
    02-10-2002
    Vendndodhja
    France
    Postime
    61
    me pak fjale femra shikohet e sapo ngritur nga gjumi, bukuria e saj shprehet e pa lyer, normal kur nje femer zhgrryehet kerkon te mbuloj difektet natyrale.......
    Shqiponja

*Forever* Maska e malli
    Anėtarėsuar
    24-09-2002
    Vendndodhja
    Antwerpen
    Postime
    668
    me falni o djemte e forumit , por ne qoftese do zbukurohem , nuk zbukurohem per djemte , ne radhe te pare per veten time , dhe e dyta une sdo dal nga shtepia si sheleme ? veshja , dhe mirembajtja e zbukuron njeriun
    dhe e fundit une sdo i ndaloje syte e meshkujve te me shikojne?
    hajde ciao
    **Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.

*Forever* Maska e malli
    Anėtarėsuar
    24-09-2002
    Vendndodhja
    Antwerpen
    Postime
    668
    ja ku kam nje shoqe qe eshte dakord me mua
    ENIKA
    **Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.

ne kerkim
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    10305
    Postime
    242
    Kaq i rendesishem eshte "shikimi" i mashkulit per femren?

Fiori- Po "gjahu" sikur "hahet" pasi kapet?
    timeo Danaos et dona ferentes

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Duhet te kuptosh ku mbaron metafora dhe ku fillon realiteti. Nq se do ishte ai gjahu qe haet me pas, duhet te ishte i vrare si fillim dhe me sa di une femra (njeri) kur gjuan nuk e vret prene po e mban rrotull, kjo e fundit per arsye te ndryshme. (kanibalizmi perjashtohet).

Sigurisht eshte i rendesishem - shikimi i mashkullit per femren. Nq se nje femer do jetonte ne ishull bashke me 100 femra te tjera (marrim rastin kur asnjera nga keto nuk eshte trans apo homo) cila femer do ngrihej ne mengjes dhe do zbukurohej ?? Pervec higjenes e cila eshte pjese e bukurise femerore, nuk besoj ndonjera nga femrat do vriste mendjen gjate dites si te dukej me bukur - po do mundohej te ishte sa me "rehatshem".

Kjo eshte e gjitha sipas pikpamjes sime, apo si une veproj... femrat ashtu si dhe meshkujt jane te tipave te ndryshem, cdo variacion eshte i pranueshem

Pershendetje!

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet nė Bllog
    22
    Bota e nje femer rrotullohet rreth nje mashkulli (ne pergjithesi) ose nje femre tjeter (ne vecanti). Femra kompleton dhe perfeksionion nje mashkull, pasi jo me kot e ka emrin femer. Mashkulli tek femra gjen sensualitetin, butesine, joshjen fizike. Kurse femra tek mashkulli gjen identitetin, sigurine, pasurine dhe femijet.

Femer te zgjuar dhe mashkull te bukur ne kete bote nuk gjen!

Femer vleresohet mbi gjithcka per bukurine e saj!
    Mashkulli vleresohet mbi gjithcka per zgjuarsine e tij!

Rolet jane te ndara.
    "Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"

ne kerkim
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    10305
    Postime
    242
    "Femer te zgjuar dhe mashkull te bukur ne kete bote nuk gjen!"

Gjen mer plak sa te dush po i perkasin "Shoqates" ata.

yells `aziz! light!` Maska e AsgjėSikurDielli
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    the black light
    Postime
    1,786
    Une jam Z... jo "Shoqates" po i ka mbledh ky Forum.

Shihe se si japin te gjithe mendime fantastike.

E nuk e dine se femra zbukurohet per mashkullin, sepse eshte kompleksiteti i personalitetit te saj, e ben te mendoj se ajo duhet te jete pushtuesja e vetme e meshkujve! (Duke imagjinuar)

"Ruaju moj, se vashat me te bukura
    i vret bukuria e vet"

Keshtu thote Azem Shkreli.

Krahasoje vetem me nje hajdut. Do hysh ti ne ndonje kasolle te varferish, apo ne ndonje Vile pasanikesh?

Sigurisht qe kete te dyten e preferon...

StarCraft

ne kerkim
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    10305
    Postime
    242
    Postuar mė parė nga Enika
    une jam Z
    Ti ja bo...."Menimi im eshte i sakte dhe s'ka" tashi n.q.s e hape ket teme duhet te maresh dhe menimet e te tjereve.
    Enika ma trego icik me lart ku e paskam thon une kshu? lere lere se qeke edhe Tironse Bruklini jo per gjo. Une jam i hapur per cdo mendim po megjithate ja mbeshtes vetes sime.

Fiori-Sic e pe dhe vete duhet ta kuptosh ku fillojne e ku mbarojne thonjezat . "hahet" ishte me kuptimin qe ai cun qe osht kap,
    "ka marre fun" si gjah, nuk bohet mo me u ngrone prej t'tjerve. Kur e shofin femrat e tjera gjahun tend me ty ne krah, e shofin qe "s'i ka ngel mish nder kocka" te shkretit. Te kujtohet ajo Tetoja e Vanit ke Pallati 176 qe kishte "ngrene" babin e Sander Mafishes?

"Krahasoje vetem me nje hajdut. Do hysh ti ne ndonje kasolle te varferish, apo ne ndonje Vile pasanikesh?"

StarCraft-n'Tirane kena nje shprehje ne "Pa dallim feje, krahine, dhe ideje, dhe KASOLLEJE"
    Hajduti zgjedh, kurse mashkulli eshte shum i ceket, zgjedh ca ti dali para. Une kam vene re qe cuna qe konsiderohen simpatike zgjedhin femra qe nuk jane aq te bukura. Pra sekreti qendroka diku tjeter. Ku qendron valle?
    Kur mendoj qe femra, nje qenie kaq e vyer, zbukurohet per mashkullin, nje qenie kafsherore, atehere me vjen ndermend keq per femren.

Mashkulli, femren me te bukur ne bote sikur te kete ne krah, prape syte do i hedhe tek nje femer tjeter. Eshte natyra mashkullore qe kenaqesine e gjen ne gjerat vizuale, dhe besoj se kjo eshte shkaku kryesor qe edhe femra zbukurohet e shkreta.

shent

Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •