Po shyqyr qe paske thene nje te sakte.Postuar mė parė nga FierAkja143
Eshte cudi, s'do jem mire sot, qe mendoj edhe une si ty. Apo je ti qe ke filluar te mendosh si une........?!
Po shyqyr qe paske thene nje te sakte.Postuar mė parė nga FierAkja143
Eshte cudi, s'do jem mire sot, qe mendoj edhe une si ty. Apo je ti qe ke filluar te mendosh si une........?!
Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni
Nisuni ju para, sa te therras Saliun
A mund ta imagjinosh ti se sa shqiptare do ishin gjalle sot sikur te mos ishte fare diktatura komuniste me luften e proletariatit ...?Postuar mė parė nga Tannhauser
Denimi me vdekje duhet te jete pasi ka nji efekt mjaft te madh mbi te prirurit per krime !Fjala vjen ...sa polic shqiptare jane vrare nga kriminela gjate ketyre viteve dhe sa vriten ne USA ? Ne shkalle popullsie numri ne Shqiperi eshte disa fish me i madh !Pse ? sepse te vrasesh nje polic ktu , e ke vendimin e dhene sapo shkreh armen...karrige elektrike
Dhe kur respektohet figura e policit ( prej frikes sigurisht ) atehere , edhe ligji respektohet edhe ma shume ( prej frikes edhe kjo )!
Denimi me vdekje nuk duhet te praktikohet per perdhunime apo krime te tjera ku viktima asht hala gjalle !Vetem per vrasje makabre dhe vrasje te policise!
Krijoni Kontakt