Postuar mė parė nga Tannhauser
Me pelqeu kjo qe shkruajte Tannhauser, sepse e ke shkruajtur shume bukur dhe un i kuptoj dhe jam plotsisht dakort me keto qe ke shkruajtur.
Edhe un jam komplet kundra denimit me vdekje.
Perse me e vrare nje njeri? Per me i treguar atij qe te vrasesh apo qe te besh nje krim te madh nuk eshte mire?
Hipokrizia me e madhe ne bote, mendoj une e cila na ndjek ne njerzve me mijra a e mijra vjet kudo qe kemi jetuar dhe jetojme. Kush vret eshte per mendimin tim kriminel dhe njesoj sikur ai qe ka vrare.
Askush nuk ka te drejte me ja mare jeten nje njeriu tjeter, askush. Genjeshter, hipokrizi, budallik dhe cmeduri ai qe thote: Po un kam te drejte ta vras tjetrin, sepse ai/ajo.....kete....e ate.....
Nje gabim, apo faj nuk lahet me nje faj tjer, ne kete rast vrasja dhe eleminimi i atij qe ka vrare, sepse atehere quhet per mua dy here faj.
.................................................. ...............................................
Un jam njeri me shpirt dhe shpirti im qan kur ndegjon apo shikon nje njeri te vrare apo te vdekur.
Jeta mua me mesoi qe nuk ka asnjeri kot ne kete bote. As vraresi, as psikopati, as i shemtuari, as i bukuri, as i pasuri, as i varfri, as armiku, as shoku, as budallai dhe as injoranti nuk eshte kot, por mund te falet.
Ai qe denon me vdekje ai njeri ka denuar veten e tij me vdekje dhe jo njeriun tjeter.
Kalofshi mire.
Krijoni Kontakt