Jeta eshte dhurata qe zoti na ka bere , eshte nje rruge e gjat me shume kthesa
Jeta eshte dhurata qe zoti na ka bere , eshte nje rruge e gjat me shume kthesa
Il mondo e sotto i miei occhi e io sono negli occhi ti tutti
jeta eshte nje dicjka qe nuk ka formula , perkufizime , komamanda .................................................. .........................eshte mister
Pse?
Postuar më parë nga dessa
LoOoL dessa pse mo yllo paska zot dhe se paska par BaBa . Zotin Sekziston!!!
JeTa Eshte e Thjesht si nje Levizje .............
Me Respekt BaB-ELBaSaNi !!!
Jeta Eshte Rruga Nga Materniteti Deri Ne Varreza .............mundohuni Ta Shijoni Kete Rruggg
Kisss&hugs
...Postuar më parë nga jeton ismajli
![]()
...
...Pershendetje per te gjith e Nderuara Shoqeri...met vertet JU FALENDEROJ TE GJITHVE, per shprehjet dhe mendimin e juaj mbi Jeten...te gjitha mesazhet jan shuuuum te rendesishme dhe me domethenje te veqant...o ju kam Shoqeri per qef...ju dua shuuum e shuum, ju deshiroj shuuuum e shuuum Suksese dhe Fat ne Jet...Mireundigjofeshmi...
"Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"
***********Postuar më parë nga xixe xixellonja
Duke lezuar neper mese disa postimeve me ra ne sy kjo tem.
"Cfar eshte jeta"?!.
Nderkohe u ndala ketu, qe te shplodhem pran Engjullushes time Xixellojes te dashur....qe te ndjehem e ngrohet nga fjalet e saja shkendi...
Motra(F)per tyyyyyyyyy perqafime....TUNG
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
jeta eshte e vetmja gje qe te jep iluzionin e embel por me genjeshtarhemi se 'jeta eshte e jona,na perket'por ne fakt s eshte aspak keshtu.e ndajme me jete te tjera,e shesim lire por pa e kuptuar,leme te na e manipulojme nderkohe qe manipulojme te tjera jete,e rrotullojme 90 grade kur duam,sduam,duhet,thone se sduhet etj etj.na le ta mbajme si pronesi..por ne fund na tregon se ne i perkisnim asaj.jetuam per jeten.per cilen jete?tonen?!
jeta eshte nje lufte qe perseritet cdo dite dhe castet e saj te harreses jane kalime te shkurtra qe paguhen me nje cmim mizor!
Kam ëndërruar që jeta të jetë e lumtur. Kur jam zgjuar kam kuptuar se jeta është e vështirë. Kam punuar dhe jam bindur se te vështirësia qëndron lumturia.
Tagore
Krijoni Kontakt