'In our lives we all come around in a circle, seeking our origin, and its secret lies in the center. Of what is true for flies is also true for elephants. All life is one"Postuar më parë nga xixe xixellonja
-- charles darwin
'In our lives we all come around in a circle, seeking our origin, and its secret lies in the center. Of what is true for flies is also true for elephants. All life is one"Postuar më parë nga xixe xixellonja
-- charles darwin
...o ti njeri perkthena ne Shqip ket se ne flasim vetem ShqipPostuar më parë nga Alket123
...ndoshta ke shkruar diqka te bukur, por fati i keq qe nuk e kuptojmi...Pershendetjeeee....e... ty dhe te gjithve qe muaret pjes ne ket tem, keni shpreh mendime mjaft interesante ne lidhje mbi jeten...Ju Falenderoj...o ju duaaaaaa...aaa...a....
...
"Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"
po ta perkthej, fjale per fjale nuk perkthehet, sepse ngjyra e kuqe eshte favoritja ime si komunist. lets go comunism!
ne pak fjale darvini ka thene "jeta eshte krijuar nga e njejta blueprint"'In our lives we all come around in a circle, seeking our origin, and its secret lies in the center. Of what is true for flies is also true for elephants. All life is one"
-- charles darwin
gjithe jeten sillemi perqark nje rrethi per te gjetur prigjinen tone dhe sekreti eshte ne qender te tij, ajo qe eshte e vertete per insektet eshte po ashtu e vertete dhe per elefantet. e gjithe jeta eshte nje.
-- çarls darvin
Per Mua Eshte Nje Enderr Reale Qe Duhet Jetuar
...i ngjan faqeve te nje libri; cdo dite lexon dicka te re.
s'me kujtohet kush e ka thene, a ku e kam lexuar.
E kam rastisur shpesh ate perkthimin e jetes ne iluzion, po sikur s'ma mbush mendjen! me duket shume e 'dobet' ne permbajtje, le më pastaj te marresh guximin e te cilesosh me të! (nga karadakja ime kjo. jo po de qe mos bejme sikur s'merremi vesh pasazaj.)
jeta eshte nje kopsht me lule po sdite te dalesh di te ngulesh
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Te gjithe gabojne me perfundimin per jeten .C fare eshte jeta ? Kete mund ta thote nje i moshuar .Si mund te nxjeresh nje perfundim per jeten po se pate jetuar deri ne fund?
Jeta eshte nje vrapim i cmendur drejt vdekjes
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
Krijoni Kontakt