Here-here më shume se gjithcka, e here-here më pak se asgje! E cfare eshte gjithcka-ja, po asgje-ja? Mbase plotesues apo eliminues te njerit apo tjetres...nevojshmerisht!Çfarë është jeta?
Here-here më shume se gjithcka, e here-here më pak se asgje! E cfare eshte gjithcka-ja, po asgje-ja? Mbase plotesues apo eliminues te njerit apo tjetres...nevojshmerisht!Çfarë është jeta?
Zogu ti je antare e re ne Forum.Nese them se "Eshte konsumuar njiher" e them se behet fjal para se ti te regjistroheshe ne kete Forum.Postuar më parë nga xixe xixellonja
Megjithate,forumi sa vjene dhe perfaqesohet nga antar te rinje & ben mire qe & ata te shprehin idet e tyre.
Flm Dj [-_^]
Feel the pump √
Jeta eshte gjalleri,eshte emocion i vecant qe jeton cdo sekond te jetes.
...E KE ME TE DREJT BUKUROSH...ndoshta kejo tem eshte konsumuar mjafte per pa hyer vet ne Forum, por te them te drejten qe vet e kam pare nji tem shum mbas meje...me te njejten titull, e nje Antare, qe nuk po ja permendi emrinPostuar më parë nga Dj-GabrieL
...po rmire Zemer...per Jeten, munde te Flasim dhe te Filozofojmi shummme, por prap shuuum gjera mbesin nji Mister...ÇDO TE MIRE NE JET PER TE GJITH
![]()
...
"Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"
Jeta jemi ne..
Cfare jemi ne?
Maskarenj dhe kriminele nga natyra...
Keshtu eshte dhe jeta.
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
....Postuar më parë nga FLORIRI
![]()
...Pergjigjeje...Filozofike...qe eshte per te menduar
...Jeta jemi ne... ....çdo te mir...
"Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"
e kemi ne province neve sfigen qe na ndjekPostuar më parë nga IL__SANTO
![]()
![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
jeta eshte ajo qe po e jetojme ne, ne kete momente me sy te mbyllur.
Forumi është tepër i ngarkuar në këtë moment. Ju lutemi na vizitoni më vonë.
Jeta eshte menyra me e mire, por me e veshtire per t`i treguar mirenjohjen tone atij qe na e dha ate!
Always searching.... Never finding.....
Krijoni Kontakt