Jeta esht rremuje.
Sot je neser sje. Jeto te sotmen se e nesermja pale a vjen, edhe nese vjen varet se si te gjen. Mos bej plane per te ardhmen se kurr sdalin. SHKURT jetoje kte mut jete aq sa ke mundesin, se neser pale a do e kesh.
Jeta esht rremuje.
Sot je neser sje. Jeto te sotmen se e nesermja pale a vjen, edhe nese vjen varet se si te gjen. Mos bej plane per te ardhmen se kurr sdalin. SHKURT jetoje kte mut jete aq sa ke mundesin, se neser pale a do e kesh.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
per te zbuluar se cfare eshte jeta , duhet se pari te zbulojme se kush e krijoi dhe cilat ishin qellimet e Atij qe e krijoi jeten,
qellimi i krijimit eshte edhe thelbi i asaj se cfare ne te vertete eshte jeta.
keshtu e kuptoj une ,
sepse psh, njeriu e din se cfare eshte makina , sepse vete e krijoi , di se nga u moren materialet e formimit te makines dhe gjithashtu din dhe arsyen ose qellimin e ndertimit te makines,
po jeta!!
cili eshte qellimi i krijimit te jetes ,
si ka mundesi qe cdo njeri qe jeton do te vdese , ashtu si edhe neve te gjithe sa po shkruajme ketu e sigurte qe do te vdesim, dikush mund t'a marre si dicka qe te con ne humbjen e shpresave dhe mir do ishte per te qe te mos permendej, por eshte e vertete,e pse nuk duhet thene e verteta me gojen plot,
per mua ky eshte nje krijim me qellim,
nuk mund te jete i rastesishem krijimi i njeriut,
mir trupi!!,
po shpirti?
Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT
E paparashikueshme .
Nuk jam unë që ju thërras ,por jeni ju që vini tek unë!
Sipas Davincit: Kush nuk e vlerson jeten,nuk e meriton te jetoje.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
jeta eshte thjeshte nje rruge qe tek vdekja con.
jeta eshte shume e shkurter per t'u menduar gjate.
jeten mund t'a vlersosh vetem ateher kure e ndjen se te eshte afruar fundi,se per ndyshe,s'e vlerson dote,se na mbyty monotonia,hallet e problemet...
jeta eshte aq harbute,me njeren dore te godet e me tjetren te perkdhel si nje e pa fajshme.
jeta eshte edhe rrenacake: te hesh ne lume e te thote nuk te hodha une.
jeta eshte edhe e bukur edhe e keqe...
jeta eshte si kafja,here e embel e here e hidhur,por gjithmon e zeze...
jeta eshte shoqe e ngushte e vdekjes,asgje me shume...
jeta eshte ajo qe bene c'do njeri te mendoj se : c'ka ne te vertet eshte jeta: roman me shume kryetema...ku fundi nuk i dihet.
" s'ka njeri qe ka jetuar,dhe te pakten nje here nga kjo jete nuk eshte deshperuar"
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
jeta eshte nje dhurat nga zoti per te gjithe qenjet qe marrin fryme..............
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Kohe e gjate per ta fitua,por.......
Eshte gjeja qe mund ta humbesh sa hap e mbyll syte!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Jeta eshte Bekim nga Zoti,mallkim nga djalli!
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Jeta është ajo që ndodh me ne, Derisa ne planifikojmë gjëra tjera .
Life is what happens to you, while you are making other plans...
Krijoni Kontakt