Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    VlonjaT Maska e BlEdIi
    Anėtarėsuar
    11-10-2002
    Vendndodhja
    Nj
    Postime
    418

Love or hate for Barry Bonds?

Bonds hits no.713 HR. I duhet dhe nje HR dhe barazohet me B.Ruth ne vendin e dyt .
    Perse e sulmojn qe nga mediat e deri te tifozet aq ashper?

Nuk e di pse e hapa kete teme,ndoshta dhe eshte folur diku... thjesht doja te shikoja se c'fare mendohet ketu...

Personalisht dua qe Bonds te shkoi te 800 HR (dhe pse eshte e veshtire)
    "O bindu o permendu o merr malet e cemendu"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Sa rendesi ka qe po barazon me Babe Ruth kur i beri gjerat me ndikimin e steroids. Babe Ruth te pakten i kishte sagllam te merituara.
    Ignore List: Den Bossi

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga BlEdIi
    Bonds hits no.713 HR. I duhet dhe nje HR dhe barazohet me B.Ruth ne vendin e dyt .
    Perse e sulmojn qe nga mediat e deri te tifozet aq ashper?

Nuk e di pse e hapa kete teme,ndoshta dhe eshte folur diku... thjesht doja te shikoja se c'fare mendohet ketu...

Personalisht dua qe Bonds te shkoi te 800 HR (dhe pse eshte e veshtire)
    Barry eshte nje nga hitters me te mire te gjithe kohrave, por puna e steroideve e ben ne te njejten kohe nje nga turperimet me te medhaja te baseballit.

VlonjaT Maska e BlEdIi
    Anėtarėsuar
    11-10-2002
    Vendndodhja
    Nj
    Postime
    418
    Citim Postuar mė parė nga Gio
    Sa rendesi ka qe po barazon me Babe Ruth kur i beri gjerat me ndikimin e steroids. Babe Ruth te pakten i kishte sagllam te merituara.
    Ku jan faktet? Pse nuk ndeshkohet?
    Nga e di qe B.Ruth nuk ka patur ndikim te steroids?
    Nqs vendosin te kontrollojn te kaluaren e Bonds a nuk duhet te kontrollojn dhe B.Ruth & H.Aaron....etj?
    "O bindu o permendu o merr malet e cemendu"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar mė parė nga BlEdIi
    Ku jan faktet? Pse nuk ndeshkohet?
    Nga e di qe B.Ruth nuk ka patur ndikim te steroids?
    Nqs vendosin te kontrollojn te kaluaren e Bonds a nuk duhet te kontrollojn dhe B.Ruth & H.Aaron....etj?
    Rendesi ka kujt i del nami dhe ketij i ka dale nami. Edhe ajo pune akoma duke u shikuar nga gjykata eshte. Edhe mua me erdhi keq kur i doli emri McGuire se ketu emeruan edhe nje autostrade te tere me emrin e atij, po kur e bene me hile, sa para ben. Une them shihni Pujols: Talent natyral. Me keto hapa ai eshte ne rruge shume te mire per te kaluar edhe bonds. Ai eshte vetem 26 vjec, dhe kete sezon vetem ka afersisht 15 homeruns te pakten(se se mbaj mend tamam).
    Ignore List: Den Bossi

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Per barry bond kam vetem nje shprehje qe ja kishin shkruar tifozat e Phillies:

Babe Ruth did it on beer and hamburgers, how did you do it Barry?

koka e Barry Bonds eshte zmadhuar ne menure te habitshme. Pasoje e steroideve.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Bonds eshte i madh. Sajesa e rrena cmirezinjsh ka sa te duash per steroide, por deri me sot asnje organ ligjor nuk ka zbuluar gje kunder Bonds, vetem thashetheme inatcinjsh ka. Innocent till im proven guilty...i thone kesaj. Me llogje kavaje une nxjerr fajtore gjith boten.

Bonds per 2-3 dite do ja kaloje edhe Ruth barkmadhit...dhe gjithe Bay Area do marre flake nga festa.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga Lunesta
    Bonds eshte i madh. Sajesa e rrena cmirezinjsh ka sa te duash per steroide, por deri me sot asnje organ ligjor nuk ka zbuluar gje kunder Bonds, vetem thashetheme inatcinjsh ka. Innocent till im proven guilty...i thone kesaj. Me llogje kavaje une nxjerr fajtore gjith boten.

Bonds per 2-3 dite do ja kaloje edhe Ruth barkmadhit...dhe gjithe Bay Area do marre flake nga festa.
    What have you been smoking? E ke marr vesh qe ustalliu nga balco ka nxjerre librin qe e provon me siguri qe Barry, jo qe bente steroide po i bente me kokteje.

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Citim Postuar mė parė nga i_pakapshem
    What have you been smoking? E ke marr vesh qe ustalliu nga balco ka nxjerre librin qe e provon me siguri qe Barry, jo qe bente steroide po i bente me kokteje.

Edhe ca se doli libri? Libra me akuza te paprovuar une mund te bej njeqind po ca po provoj? Ashtu pra asgje. Libri seshte prove, prove eshte vendimi i gjykates. E thashe, me llogje kavaje dhe me libra gazetaresh qe duan te bejne emer dhe lek ne kurriz te Bonds nuk nxjerr gje.

Meqe ti i beson librave une po bej nje liber qe do provoj se Stalini ishte engjell dhe hajde me beso pastaj..hahaha.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga Lunesta
    Edhe ca se doli libri? Libra me akuza te paprovuar une mund te bej njeqind po ca po provoj? Ashtu pra asgje. Libri seshte prove, prove eshte vendimi i gjykates. E thashe, me llogje kavaje dhe me libra gazetaresh qe duan te bejne emer dhe lek ne kurriz te Bonds nuk nxjerr gje.

Meqe ti i beson librave une po bej nje liber qe do provoj se Stalini ishte engjell dhe hajde me beso pastaj..hahaha.
    lesh me presh lunesta! Te gjithe ata lojtare dhe njerez qe kane dale dhe kane thene qe bonds bente steroide, vetem e kane bere kte gje se duan ta rrezojne! :P

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •