Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 32
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Në Londër hajnat vjedhin 60 milionë euro

Londer:

Pas nje vjedhje shume te madhe ne historine e Britanike jane perforcuar kontrollet ne venkalimet kufitare. Policia ende nuk ka arrit te bie ne gjurme te autorev te vjedhjes se rreth 60 milione eurove. Ne fillim ishte njoftuar per vjedhjen e 37 milione eurove.Hajnat e veshur me uniforme te policise kane sulmuar nje firme qe merret me ceshtje te perkujdesjes se sigurise ne jug te Londres. Gjate aksionit te vjedhjes se para nuk eshte plagosur askush.

---------

Kjo eshte vjedhja me e madhe qe kam degjuar ndonjehehere ne jete!
    Thjesht, vjedhje profesionale.
    Edhe hajn te jesh duhet te jesh i zoti, apo jo?
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    ti thuaj ate tjetren:

2 Million Pound shperblim per ka ke informcaion mbi keta pllumbat qe i kane vjedh. lol

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/e...nt/4743638.stm
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    TBD

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421
    Hallall ketyre.Keta qenkan cift.
    Sa per shtimin e kontrolleve ne pikat kufitare,Anglia eshte ishull dhe varka ka sa te duash.
    Lere pastaj qe kur ke 40 milion pound,te cojne me nendetese nga Irlanda direkt e ku te duash ti.
    Sa keq qe si marrin shqipot keto lloj informacinesh se ku ka aq shume cash,po vene djegin veten per dy sterlina.lol.
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Ju bofte daja kurban ciftit. c'kane punuar me mend mor amani. Po i hodhet dajes nje grusht paund nuk do ish keq, shperndajani fukarase ca se nuk ju mbarohen, he befshi hajer.

Di te vjedhe dynjaja, jo si ne qe i leshohemi furgonit te pensionisteve per ti grabit

Dito.

Bogdan Chmielnicki Maska e antares
    Anëtarësuar
    19-08-2004
    Vendndodhja
    Ukraine
    Postime
    880
    Vjedhja eshte nje akt i perbuzshem dhe kriminal. Ajo nuk mund te justfikohet ne asnje menyre. Shprpesoj qe hajdutet te kapen e te denohen sa me pare (megjithe fatkeqesisht Anglia nuk perdor denimin Kuranik per vjedhjen)!
    Eshtet turp dhe per te ardhur keq qe gjenden mes nesh njerez qe perligjin vjedhjen e bejne tifozllek per hajdutet!
    "The United States appear to be destined by Providence to plague America with misery in the name of liberty"
    -Simón Bolívar

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar më parë nga antares
    Vjedhja eshte nje akt i perbuzshem dhe kriminal. Ajo nuk mund te justfikohet ne asnje menyre. Shprpesoj qe hajdutet te kapen e te denohen sa me pare (megjithe fatkeqesisht Anglia nuk perdor denimin Kuranik per vjedhjen)!
    Eshtet turp dhe per te ardhur keq qe gjenden mes nesh njerez qe perligjin vjedhjen e bejne tifozllek per hajdutet!
    Pa dashur i uruar te bej replike apo moral mbi citimin tend po te them dicka:

Keta jane artiste i uruar jo hajdute, e ngaterron vjedhjen ordinere nga ajo artistike. Ketu eshte per ti ardhur turp sistemit te sigurise angleze dhe jo artisteve qe vajten e kapen gafil 30 burra dhe luajten teater me ta.
    Te tille njerez une i dekoroj sepse ishin te afte te thyenin sistemet me te sofistikuara te sigurise ndertuar ndonjehere.
    Kurre nuk uroj qe ato para te rikthehen ne vendin e tyre, po tu sherbejne atyre njerezve artiste per te rregulluar jeten e tyre.

Turpi i rradhes ANGLEZE.

Ps: Une nuk jam tifoz i tyre jam me shume akoma, nje adhurues, nje pergezues, etj....

Dito.

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421
    Ha ha ha ha,antares per ate lart je me elementi ne kete forum.
    Po si e the edhe vete,ketej nuk aplikohet ligji kuranik,eshte bote e lire dhe ke lirine e fjales te besh tifozllik per ke te duash.
    Nejse,lajmet thane se kane kapur dy te lidhur me ngjarjen,po milionat flitet qe ka mundesi te kene dale nga U.K,pasi Kent eshte afer me detin dhe do jene duke lundruar tashme.
    Sic e ka thene i nderuari parafoles Dito,kjo nuk eshte nje veper ordinere,po eshte tamam nje veper arti,qe do perkushtim,vullnet dhe talent te jashtezakonshem.
    Dhe arti vleresohet dhe perkrahet kudo.
    Ndryshuar për herë të fundit nga KNFC : 23-02-2006 më 18:59
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

i/e regjistruar Maska e arber x
    Anëtarësuar
    02-03-2005
    Postime
    51
    Citim Postuar më parë nga Dito
    Ju bofte daja kurban ciftit. c'kane punuar me mend mor amani. Po i hodhet dajes nje grusht paund nuk do ish keq, shperndajani fukarase ca se nuk ju mbarohen, he befshi hajer.Di te vjedhe dynjaja, jo si ne qe i leshohemi furgonit te pensionisteve per ti grabit

Dito.
    Ore po cifti meqe ra fjala ishte marre peng bashke me djalin. Nuk jane keta autoret e krimit, por viktimat. Ne fakt viktimat jane "paundet" qe kane rene ne dore te "keqeberesve".
    Emmmm, po me vjne ca keq qe nuk jetoj ne Kent se shperblimi ishte i majme. 2milion paund do te me benin vertete pune ne keto momente....
    Po gjithsesi, thuhej qe vjedhja ishte bere me precizion ushtarak dhe besoj qe nuk ka qene vjedhje rastesore. Ata e dinin mire cpo benin dhe e dinin mire se c'kishte aty...... padyshim qe ka te implikuar te brendshem. Prandaj vini mend per here tjeter.... mos iu leshoni furgonave te pensionisteve, apo jo Dito?????
    Still waters run deep............www.studime-londer.co.uk

i/e regjistruar Maska e arber x
    Anëtarësuar
    02-03-2005
    Postime
    51
    Citim Postuar më parë nga Dito
    Keta jane artiste i uruar jo hajdute, e ngaterron vjedhjen ordinere nga ajo artistike. Ketu eshte per ti ardhur turp sistemit te sigurise angleze dhe jo artisteve qe vajten e kapen gafil 30 burra dhe luajten teater me ta.
    Dito.

Kjo po qe ishte e forte.....Ku e ke doren, ma jep pak doren se me pelqeu kjo replika. Jam shume dakort me ty, jo per gje po sistemi Anglez, namin ka te madh. Cdo gje ketu ne Angli eshte vetem reklame dhe siperfaqesore. Qe te mos ngaterrohemi ketu Antares, nuk po flasim per vjedhjen si akt, se te gjithe e dime qe nuk eshte mire dhe e denojme. Por po flasim sa qesharake jane sistemet dhe qe ketu qeveria del me te madhe se i ka "marre te gjitha masat". Ka CCTV nga te gjitha anet etj etj...... Rri se eshte turp, te mos flasim per keto gjera tani se kur te shikosh CCTV-te angleze duke pergjuar forumin pastaj.....
    Ndryshuar për herë të fundit nga arber x : 23-02-2006 më 19:10
    Still waters run deep............www.studime-londer.co.uk

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anëtarësuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Kryeveper e pa-arritcme e shekullit 21 ..........40 milion pound ikin sa hap e mbyll syte pa lene as me te voglen gjurme........ veten ne oqean 11 kemi pare te tilla grabitje, por me nje ndryshim ,qe ai ishte film , kjo realitet , te veshur si police kane kryer nje vjedhje perfekte per nga menyra e organizimit mendohen te jene rreth 15 persona te perfshire ne kte grup , shkruhej sot ne gazete se kane vjedhur nje dhome 5 me 4ter te mbushur plot me sterlina me te ik petlla .....

Veshtire te kapen policia deri tani nuk ka as me te voglen detaje mbi ta

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 30-12-2008, 10:27
  2. Festivali i Këngës në RTSH 2005
    Nga Xhuxhumaku në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 07-01-2006, 18:17
  3. “Hegjemonia”, investimet greke, 400 milionë euro
    Nga ORIONI në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 30-12-2005, 02:14
  4. Mbretëria shqiptare e seksit në Londër
    Nga Shijaksi-London në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 13-02-2004, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •