une jam italjon me perfaqesuese
dhe shume i kenaqur me rezultatin e djeshem
e dija se do te fitonim sepse gjermania ka rene shume
nuk eshte ajo a para ce viteve
Itali - Gjermani 1
Itali - Gjermani x
Itali - Gjermani 2
une jam italjon me perfaqesuese
dhe shume i kenaqur me rezultatin e djeshem
e dija se do te fitonim sepse gjermania ka rene shume
nuk eshte ajo a para ce viteve
Ne livescore une morra rezultatin copy-paste, se ndeshjen e shoh/shikova ne TV - live, ( mos harro se s'jam milanist une te shoh ndeshjet ne live score dhe te vij ketu te shes pallavraPostuar mė parė nga inter_forever
)
My silence doesn't mean I am gone!
bla bla bla bla bla bla bla bla ......
Forza Italia!
Lujti shume mire kundra Gjermanise dhe fitoi me merite, nuk eshte se gjermani lujti keq, po ajo Itali ishte shume me superiore!
Dhe tifozat bene punen e tyre!![]()
Une them qe italia i dha nje leksion futbolli gjermanise.
mos harroni qe kombetarja e famshme gjermane ka disa vjet qe nuk po nxjerr me futbolliste dhe talenti me i madh qe kane po iu afrohet te 30 flas per ballack.
jam dakort me ke thote qe italia nuk duhet entuziasmohet me shume se duhet nga kjo ndeshje, sepse ne boteror shume gjera do te jen ndryshe, ajo qe eshte me e rendesishmja eshte gjendja fizike...italianet perjetojne kampionatin me te veshtire te botes per mendimin tim edhe kete here do arrijne ne maj te mbaruar e te shtrydhur. gjithsesi bravo italia
Gjerat me te rendesishme jane me te veshtirat per tu thene, jo se mungojne fjalet,por mungojne zemrat qe ta dine ta kuptojne
Ja ke fut kot plako...Postuar mė parė nga romeoOOO
Sipas gjithe shtypit ishte Gjermania me e shemtuar ne historine e saj . Qe nga portieri (gafe te goli pare ) e deri tek sulmusit ...askush nuk kaloi klasen ....
E aq me keq trajneri Klisman qe mban pergjegjesine , se per here te pare ekipi gjerman nuk ka ate agresivitetin qe ka pas gjithmone ...per te loz deri ne sekonden e fundit e per te permbys cdo rezultat ...
Lojtaret dukeshin sikur i kishin cuar me zor ne fushe ....
Zgjidheje per mua do ishte te hiqej urgjent Klisman (ai zere sikur nuk eshte fare , jeto ne Amerike ) dhe te vendoset ndonje rreshter qe ti beje zap ...
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
mbas atij turpi (megjithese miqesor) un them se ata qe jane tifoz me gjermanine duhet te japin doreheqjen :P
all u need is love
Mesimi numer 1----------Asnje ndeshje miqesore nuk dha kurre imazhin e plote te nje ekipi para nje evenimenti te madh futbollistik,qofte Boteror apo Europian.
Shembulli me i fresket e kesaj shprehje klasike GREQIA.
50 dite para fillimit te endrres Portugeze,greket mbushenin me nje dopjo kater nga tulipanet dhe kerkonin vrima te fshiheshin........
Italianet para se pushtonin boten futbollistike ne fushat e Spanjes 1982 dilnin 0-0 me ekipin e nje fshati.
Brazili i madh i viteve 1970 para se rrafshonte cdo ekip qe i doli perpara ne boterorin e Meksikes 70,dilte 0-0 me Paraguaj dhe Bullgaria e humbte 1-0 nga Austria.
Sporti na u be matematike................
Lexova diku se Gjermania mbushi plot 17 ndeshje pa fituar me ekipi te nivelit te larte.
Fitorja e fundit ne 2000 kunder Anglise ne Wembley,me faull te Hamman.
Humbja e rende kunder italianeve per shume nje disfate.
Te jete e verteta keshtu?
Edhe po edhe jo.
Qe humbja kunder rivaleve te vjeter nuk perben asnje dem te madh,nuk do shume mend.
Ne shtator re 2001 gjermanet shpartalloheshin barbarisht nga Anglezet 5-1,muaj me vone ne fushat e Kore-Japonise shkonin deri ne finale.
Ndeshjet miqesore me teper se te shqetesojne te mesojne ,te tregojne dobesite,po kurre nuk dolen kampionet e parashikimeve ,vetem nga ndeshjet miqesore.
E sidomos miqesoreve qe zhvillohen ne muajin Mars ku shumica e lojtareve jane te kushtuar mbas ndeshjeve te Champions League.
Vetkuptohet qe Klinsman,duhet te jete i vetmi qe te shqetesohet me ato qe pa.
Kahn pa me te voglin dyshim duhet te jete poshte shtyllave te kombetares,pasi Lehman eshte teper i paket.
Mbrojtja si cati e vjeter ridhte uje nga te gjitha anet.
Ballack i veten ne mesfushe pasi Schneider tashme 33 duket me kembe te lodhura.
Ne sulm Podolfski pa pervoje e eksperience,Kloze per mua jashte mode ndonese shenon vazhdimisht ne Gjermani dhe Kuranyi duket se i ka humbur vula.
E megjithe keto,kush i ve vizen Gjermanise nga defteret futbollistike e sidomos ne nje Boteror ne shtepine e vet do bente gabim teper te madh.................
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Nuk ka nevoje Kolombo te "besh matematike" aty nga mesi i postimit. Keto dy fjali mjaftojnePostuar mė parė nga kolombi
.
Respektoj miqesishttifozat e Italise, shihemi serish kur te lozet pe verteti!
Une se di ku e gjeni stimulin ju dy shoke parafoles por une si bashketifoz i Gjermanis jua garantoj qe kjo eshte Gjermania me dobet e te gjitha koherave. Nje miqesore nuk thote agje ama mos harrojme qe me te njejtin brum dolem te shpartalluar nga fushat e portugalise. Sic e permendi Kolombi kemi plot 6 vjet qe nuk mundim nje ekip te kalibrit boteror. Ne mbrojtje luajme me Robert Huth qe eshte rezerve e Chelseas edhe Mertesacker qe eshte lojtar i ekipit Hanover qe lufton per ekzistence ne nje bundeslige aspak spektakolare.
Mesfusha eshte pak a shume 'normale' edhe pse pervec ballack i mungon klasi. Sulmi eshte merre me Klose se Klinsman e Voeller kane mbaruar lol.
Ne pankine ulet nje ish-futbollist qe ka kohe qe futbollin e ka kembyer me beach volley ne Californi.
Per me shume lexova se kish kerkuar prane federates Gjermane te futbollit te punesoje pergatitesin atletik te ekipit kombetar Gjerman te hockey ne akull. Me te drejte Allofs kishte hedhur sarkazmen "Nuk ka me njerez futbolli Gjerman qe kerkohen hokeista?" lol
Qofsha i gabuar po ky boteror ka gjithe premisat e nje katastrofe te paralajmeruar.
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Po mire mo, kur ta thosha une, ti me pergjigjeshe qe s'merrja vesh. E qe Gjermania e ka koeficentin UEFA te ulet se ben vetem miqesore etj etj.. Tani u binde edhe ti qe Gjermania s'do kaloje dot grupin?Postuar mė parė nga bayern
Ignore List: Den Bossi
Krijoni Kontakt