Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 53

Tema: Genti Lako

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-02-2006
    Postime
    66
    Citim Postuar mė parė nga Gunnar
    Prit njehere se sikur ska qene tek thunder way ky bandilli.
    E.deda
    R.Fusha
    M.Laro
    D.Xheladini
    A.Laro
    B.Sejko

ja keta kane qene thunder way dhe kete fytyren smbaj mend ta kem pare ne koncert

epo keta qe thua ti kane qene thunder way te vitit 94. Ndersa grupi thunder ne vitin 96 ishte i perbere nga :

Gent Lako - kitare, vokal
    R. Fusha - bateri
    M. Laro - basist
    B. Sejko - kitare e pare

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-02-2006
    Postime
    66
    pastaj grupi thunder way i 94-es bente speed metal, ndersa keta te 96-tes benin hard core metal, ishin me te perparuar. Elton Deda tu knu si femer ta shpifteeee, kurse ky laci me zerin bas ta mbushte veshin

satyr Maska e Gunnar
    Anėtarėsuar
    23-06-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    490
    Citim Postuar mė parė nga megiru
    pastaj grupi thunder way i 94-es bente speed metal, ndersa keta te 96-tes benin hard core metal, ishin me te perparuar. Elton Deda tu knu si femer ta shpifteeee, kurse ky laci me zerin bas ta mbushte veshin
    o motra une se di te kene vazhdu thunder way ne kete menyre pasi ne koncert dhe 1 album qe kane e kane nxjerre me perberjen e vjeter. Me kete perberje qe thua ti as koncert skam degjuar dhe as album qe te kene nxjerre nuk di.

Pastaj kur paskan bere rryme tjeter do te thote qe te kene nxjerre edhe ndonje album tjeter pervec te parit, dhe sic te thashe une te pakten nuk di.

dhe me qe jemi ketu qekur hard core metal na qenkerka me e perparuar se speed metal apo se kjo eshte rryma e G.Lakos prandaj

Nejse une kam marre vesh qe ti je tjesht "fan" i Lakos, po mos thuj budallaliqe te tipit "Elton Deda tu knu si femer ta shpifteeee" se te merr historia. Deda jo se ka pas ndonje vokal mbreslenes por nqs e di ai ka qene koka e grupit, ka shkruajtur nje pjese te mire te kenegeve dhe ishte lideri i tij.

keshtu pra goc e mire, mos na mburr nje tip qe na e mbake per Hard Corist, nderkohe qe tani vetem shkrun kenge BBF-je (skam gje kundra BBF-se dhe atyre qe e degjojne )
    To look life in the face....

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Citim Postuar mė parė nga Gunnar
    o motra une se di te kene vazhdu thunder way ne kete menyre pasi ne koncert dhe 1 album qe kane e kane nxjerre me perberjen e vjeter. Me kete perberje qe thua ti as koncert skam degjuar dhe as album qe te kene nxjerre nuk di.

Pastaj kur paskan bere rryme tjeter do te thote qe te kene nxjerre edhe ndonje album tjeter pervec te parit, dhe sic te thashe une te pakten nuk di.

dhe me qe jemi ketu qekur hard core metal na qenkerka me e perparuar se speed metal apo se kjo eshte rryma e G.Lakos prandaj

Nejse une kam marre vesh qe ti je tjesht "fan" i Lakos, po mos thuj budallaliqe te tipit "Elton Deda tu knu si femer ta shpifteeee" se te merr historia. Deda jo se ka pas ndonje vokal mbreslenes por nqs e di ai ka qene koka e grupit, ka shkruajtur nje pjese te mire te kenegeve dhe ishte lideri i tij.

keshtu pra goc e mire, mos na mburr nje tip qe na e mbake per Hard Corist, nderkohe qe tani vetem shkrun kenge BBF-je (skam gje kundra BBF-se dhe atyre qe e degjojne )
    Po mir ti ketu tregon punen e xhelozise apo cka ?

Ai tash per tash eshte nje kompozitor me i sukseshem i muzikes shqipetare, te pakten ben dicka per kulturen tone. Edhe BBF-ja eshte TV sikur qe e shiqojne te gjithe ashtu e shiqon edhe ti, nese thua qe nuk shiqon te pakten emrin ia din.

I mire eshte ske ci thua dicka per keq
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-03-2006
    Postime
    94
    gent lako ka mar fund
    ka nja dy vite qe ska nxjer te hajrit
    vajti zuri dashnore drejtoren e plusdyshit qe te fitonte nje cmim tek mikrofoni i arte
    ne festivalet e tjera as nuk e kualifikojne
    rezik dhe ket temen e ka hap vet se sbesoj se ja ndjen njeriu per Genti Lakon
    Po tja ndjente njeriu do ta kishin ftuar njehere tek Cani sic me frojne mua

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ty te cani nuk te ftojne si muzikant o kastro.. por si puna frederikut ndoc ku ne momentin qe e ka cani porosine nga padroni.. ty do te te benet nje pietje ku ti do thuac.. ku ka si edi rama.. si ai te kishte shqiperia ne cdo bashki nga nje..ose dicka e tille..

menjefjale te ftojne si si muzicien por si edush-cien..

ja na riprodho ndonje dialog tendin me canin qe do kec bere aty ne tope kanellet.. e mafies..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-02-2006
    Postime
    66
    Citim Postuar mė parė nga KastroZiso99
    gent lako ka mar fund
    ka nja dy vite qe ska nxjer te hajrit
    vajti zuri dashnore drejtoren e plusdyshit qe te fitonte nje cmim tek mikrofoni i arte
    ne festivalet e tjera as nuk e kualifikojne
    rezik dhe ket temen e ka hap vet se sbesoj se ja ndjen njeriu per Genti Lakon
    Po tja ndjente njeriu do ta kishin ftuar njehere tek Cani sic me frojne mua
    Nuk kam pse ta mohoj qe jam nje fanse e Genti Lakos robo. Po ti mor i shkrete qe ske as 1 fans si do ia besh. Futesh e shkruan vet neper forume. Pika qe ste bie. Mos u merr me Gentin se ai te beri rob qe me 2 farm. Po aq eshte, icik fam dhe fluturon pastaj me pras ........ Nejse. Sa per cmimet as ke per te arrit te maresh cmimet e Gent Lakos. Cmime ne Mikrofon te Arte me sa di une ka pas marre qe para se te ishte i lidh me drejtoreshen e +2 shit. Pastaj di edhe qe kane 1 vit qe jane feju sepse e kam lexu neper gazeta. Apo ke inat se mori vjet cmimin e pare me kengen qe i beri Greta Kocit dhe ti mori nje cmim te pjerdhur. Dhe vjet e fejumja vet ska qene drejtoresh e festivalit.
    Ty vetem Cani te ka mbet o i shkret, dhe del aty e ben si idiot duke kujtu se ben ndonje gje te hajrit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-02-2006
    Postime
    66
    Kanė marrė “OK” nga tregu pėrėndimor muzika e kompozitorit Genti Lako dhe zėri i mrekullueshėm i kėngėtares Greta Koēi. Kėshtu muzika shqiptare merr njė ēmim tė lartė dhe vlerėsues nė tregun botėror. Themi kėtė, pasi mė 9 mars, kėnga “Kėrcim dashurie” e realizuar nga Genti Lako dhe e interpretuar nga Greta Koēi ėshtė bėrė pjesė e njė pėrmbledhjeje muzikore, e cila realizohet nga njė prej distributorėve mė tė mėdhenj amerikanė. Kėnga “Kėrcim dashurie”, qė ndodhet edhe nė albumin e kėngėtares ėshtė bėrė tashmė pjesė e playlistave muzikore tė radiove nė mbarė botėn. Nė sitin e distributorit amerikan kemi parė, qė nė pėrmbledhjet muzikore qė ata realizojnė ndodhen emra big tė muzikės botėrore si: B. Spears, Ch. Aguilera, Eminem, Metallica, Beyonce, U2 etj. Nuk ėshtė pak pėr shqiptarėt, qė muzika jonė tė publikohet pranė emrash, qė mbizotėrojnė klasifikimet nė botė. Prej disa vitesh kompozitori Lako ka realizuar hite tė cilat kanė marrė notėn maksimale nga dėgjuesit dhe jo vetėm. Nuk kanė qenė tė pakta dhe ēmimet, qė ka marrė nė kompeticione tė ndyshme. Bashkėpunimi me Greta Koēin nisi verėn e kaluar, kur me kėngėn “Foli djalit” arritėn tė merrnin ēmimin e parė nė festivalin “Mikrofoni i Artė”. Mė pas, u prezantuan denjėsisht nė festivalin e RTSH-sė, ku pikėt maksimale i morėn nga i vetmi pėrfaqėsues i muzikės pėrėndimore nė juri. Kompozitori gjerman Peter Shmith, i cili kishte realizuar kėngė pėr artistė si, Madonna dhe Michael Jackson i dha notėn dhjetė. Kėtė javė me kėngėn “Sa mė lodhe” u prezantuan nė Top Fest ndėrkohė, qė nė botė kanė ngritur lart vlerat e muzikės sonė. Shpresojmė, qė ky tė mos jetė vetėm fillimi dhe fundi, por dhe nė tė ardhmen tė kemi mundėsi tė konkurojmė denjėsisht me parametra tė tillė nė tregun e huaj. Shumė urime pėr kompozitorin Genti Lako.
    Per me teper vizitoni faqen zyrtare ne adresen : http://radioventures.com/releases

KUR TE ARRISH NJE GJE TE TILLE TI KASTRO KA BERE GJELI VEZE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-03-2006
    Postime
    94
    Ore sa mir ja dini historin Lakos ju
    dukeni qe e keni fis te gjith
    apo je vet ti Gento
    Le qe ske nevoj me u fut vet ti se fut ate qe e ke fanse sekretare etj etj
    Po ate historin e "Ja ke fut kot plako" se paske treguar ne forum
    Apo ta tregoj une?!?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-02-2006
    Postime
    66
    Citim Postuar mė parė nga KastroZiso99
    Ore sa mir ja dini historin Lakos ju
    dukeni qe e keni fis te gjith
    apo je vet ti Gento
    Le qe ske nevoj me u fut vet ti se fut ate qe e ke fanse sekretare etj etj
    Po ate historin e "Ja ke fut kot plako" se paske treguar ne forum
    Apo ta tregoj une?!?

O kastro zgjebs ik ore mbaro ate shkollen per astrofizike se as provimet e vitit te pare nuk dhe. Edhe atje shoku i dhomes te mbante me leke e me buke se edhe ne Itali mashtrus ke qene. I thoje konviktoreve sikur ishe cun pasaniku dhe babi te kishte X5 . Ti as karrocen e Dylit ske per te pas ndonejehere jo mė X5 .
    O rob me kriz identiteti qe mundohesh tbesh 5 gjera dhe nuk arrin tbesh asnje te hajrit. ahahahhahahah sa per ja ke fut kot plako ca do shpikesh? ajo kenge tboni rob o mashtrus. ik lahu para se tpermendesh gent lakon se vjen ere 1 ore larg. Cmimet qe ka genti ti enderroji se vjet ne cdo festival ka mar cmim. Tek Mikrofoni i Arte mori te parin, tek kenga magjike mori best dance dhe tek festivali i madh ai kompozitori gjerman qe kishte bere kenge per madonen dhe michael jackson i dha maksimumin e pikeve. Ska ngel genti te fusi njerezit e vet neper forume o i deshtum se na ka ne qe vdesim per muziken e tij.

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •