Une pashe para ca ditesh "I puritani" te PBS me Anna Nebtreko. U habita se ishte opera e dhene ne janar 2007. E intervistoi Renee Fleming
Kurse kshu perdite jam hooked me "Watch over me" te MyNetwork TV![]()
Une pashe para ca ditesh "I puritani" te PBS me Anna Nebtreko. U habita se ishte opera e dhene ne janar 2007. E intervistoi Renee Fleming
Kurse kshu perdite jam hooked me "Watch over me" te MyNetwork TV![]()
tv jeme rrin o ke weather cnn animal planet discovery history
shum rrall shof rena nperde me i llaf movie
no glove no love
Isha ne nje konference dje ne North Florida dhe gjate nje pushimi , bossi i madh gjate muhabetit me tha se televizori ishte shpikja me e madhe qe eshte bere deri tani. E imagjinoni reagimin tim ? Me ne fund gjeta nje epror te apasionuar pas filmit. Po njera atje qe vdiste per Benicio del Torron...Edhe une qe s'ia pertova hic ne mes te mbledhjes, por s'e permenda Jackun se e dija qe do fillonin polemikat e do me hidheshin ne fyt ( per mire a per keq....who knows) .
Where does a thought go when it's forgotten?
kur bohen i kshu meeting ktu ke un fillojn i kto chafkat me komentu seriale qi shofin n'tv. jo ky vrau ket jo kjo shkoj me burrin e asaj tjetres jo po ai e dau jo ai e muri prap. m'erdhi i dite maj hune si nuk kom bertit shut up chickens hahahahahahah
no glove no love
"Frank Frazetta : Painting with fire" tek IFC
Interesant !
Ndryshuar për herë të fundit nga MI CORAZON : 22-02-2007 më 15:53
E kam pare, e kam pare para disa muajsh. Syte e Humiet naaaa! Ato jane femra ideale... lol. Edhe mua me pelqejne Frazetta women.
(lol)
Ndryshuar për herë të fundit nga Leila : 22-02-2007 më 15:58
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
lol
Franku ka patur talent dhe i ka hedhur ne leter, por imagjino miliona te tjere, qe s'mundem. Kushedi c'fantazira kane meshkujt e shkrete ?!![]()
Me duket se Franku ishte i fundit me imagjinate. Thuajse asnje femer s'do te jete e shendoshe (se pashe filmin NORTON... lol), por sa do urrenin kofshet e Frank Frazettes? Jo une, te pakten.
Me thote nipcja ime 3 vjec kur Humie doli jashte per nje moment, "Te iku burri." Une s'po ia varja e ky perserit me ze te larte me ton shume solemn, "Iku e s'te mori me vete." Kthej koken rreth e rrotull te kerkoj Humien me sy e ky mistreci i vogel perfiton nga hutimi im e me hedh krahun ne qafe si garip, me terheq fort afer vetes me dhune, e me krekoset se u pa puna, "Do rrish me mua!" Kjo permbledh gjithe fantazine mashkullore
Po jepen ca filma shume te bukura... mbi temen e fantazise mashkullore. Keto me poshte i kam ne liste te TV.
- VA SAVOIR sot ne 9:50am-12:30pm te IFC.
- NINOTCHKA te marten ne 4:00pm-6:00pm te TCM.
- CITIZEN KANE te merkuren ne 6:00am-8:15am te TCM.
- NEVER ON SUNDAY te merkuren ne 12:00pm-1:45pm te TCM.
- THE SEVENTH VEIL te merkuren ne 6:00pm-8:00pm te TCM.
- CHINATOWN te enjten ne 2:45am-5:00am te TCM.
- QUO VADIS te shtunen ne 9:00am-12:00pm te TCM.
- THE MANCHURIAN CANDIDATE te shtunen ne 12:00pm-2:15pm te TCM.
(Isha regjistruar me emrin tim. Tani se donte forumi te hynte me emrin e Humiet nderkohe qe po shkruaja postin... c'ti bej une?)
Neser fillon San Remo..Per mua nuk eshte me ai i dikurshmi qe mezi e prisja, po gjithsesi pjesmarrja e Elsa Liles si edhe e te ftuarve te vecante do me beje ta ndjek me fragmente. E jep Raiuno besoj si gjithmone dhe nga stacionet tona do i jepte te gjitha netet TVSH..Rastesisht e cova aty se ka nje shekull qe se conim tv;n dhe pashe kte reklamen
Uroj te na nderoje Elsa![]()
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Nortonin e ke pare ne enderr, por mbase ke pare Norbit-in ne kinema. ( po qe se e ke fjalen per Rathpjuthen)Postuar më parë nga Humdinger
![]()
Krijoni Kontakt