Close
Faqja 12 prej 68 FillimFillim ... 210111213142262 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 674
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Noeli qe thua ti Korason.. akoma e don Hanen dhe ringi tingi pingi ajo ne piano dhe noeli nje tu cuar e nje ta puthur.. por ne anen tjater.. cbehej me Felicityn-ë.. ajo na u njoh me nje piktor e ai kopil si jan piktoret kopila per ato punë.. .. pozo pak tha per mua edhe gili vili jo ujdisja floket jo qendrimin edhe..hmm.. u puth me Felician..
    obobo si u bera tym fare..
    e mendova veten si Noeli.. e u bera xheloz..
    Sdi si do vejne punet nashi..
    Dhe Beni sikur po krruhet andej nga pishinat.. dhe me duket do ja dredhe asaj mikeshes se Felicity-se..
    ajo po meson kitarre me nje qaf lesh.. ububuja..
    lemsh u bene..

..

Paske pare Taras Bulben ti?
    hmmm... sa te kam zili..

une e kam lexuar Romanin.. e me ka len pa ment ay liber..

Ato karakteret e Kozakve jane pershkruar mjeshterisht.. e ajo dashuria e Andrese ... djalit te Xha tarasit.. me ate konteshen polake.. jane te paharrushme..

besoj dhe ne film do ken ralizuar sado pak mrekulline e romanit..

shiqime te kendshme o mikja jeme filmoiste ..

une po shikoj.. wallt diznejin.. si punonte ai.. si inspironte bashkpuntoret e si guxonte e rrezikonte.. e si suksesi ja shperbleu punen e palodhur.. dhe sot bota ska kuptim pa vepren e tije..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 05-02-2007 më 19:28

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anëtarësuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    Citim Postuar më parë nga MI CORAZON
    " Beteja e Algjerit " po jepet tani tek TMC .

lolololol

Shpresoj te jete po ai film i "atehershem" !

Enjoy!

Ai eshte , se sa degjova Ali Pyken !
    Shume film i bukur ishte,edhe une e pash.TMC na kenaqi mbrem........pershendetje.
    Wild and crazy can't be lazy

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    " The Barefoot Contessa " me Ava Gardner dhe Humphrey Bogart tek TCM jo TMC sic e kam shkruar me pare.

Kur lexova titullin thashe , uaa po jepka ky channel " si te gatuajme " ?
    Where does a thought go when it's forgotten?

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    MC, pervec filmave qe i keshillon forumit, bej dhe nje liste per filmat qe i keshillon Humiet me qe keni te njejtat shije, por jo me shume se 2-3 filma ne jave se nuk e mbaj dot ulur ne nje vend per me gjate. Se mbreme po me thoshte per nje aktor qe kishte thene MiKorazoni e une thashe se beheshe fjale per THE GARDEN OF ALLAH qe e kisha xhiruar nga e Merkura e kaluar kur u dha per here te pare. U ul dhe e pa e ne fund fare tha, "S'ishte aktori aty," nderkohe une akoma s'e kam idene se cilin aktor deshte. Thashe, "Eh MC, qe po na hap telashe!" Pra, make a special list for him, se s'mund te xhiroj te gjitha qe sjell ne forum. Te falenderojme paraprakisht

P.S.: E urreu ELEPHANT MAN me Anthony Hopkins. Ia paskam shpifur. E ndaj u binda me shume akoma se keni te njejtat shije se edhe ti te njejten gje the.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Leila : 06-02-2007 më 14:12
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    I will !

Sa here the qe do ta mbash te ulur ne divan per te pare film ne TV ?
    3 here ne jave apo 3 here ne muaj ....apo mos the ne vit ? (lolol)

Megjithate edhe po e ule, me zor, pa zor, perseri kur te kete commercials do ta nderroje kanalin tek HC ose CNN, ose....FOX Soccer ...edhe duhet ta kujtosh, qe andej nga TCM (psh) ka filluar vazhdimi i filmit, se ben sikur ka harruar.

loooooool c'u shkriva.

Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Eshte prralle mi Moza, eshte prralle! Kur fillojne reklamat, I fast-forward.

S'ka nga luan. It's quality time... 2 filma ne jave ulemi e i shohim. E di sa bukur i komenton filmat, ama? E une filmat i shoh me te qe te mi shpjegoje se une s'kuptoj gje. I bej pyetje e i analizon aq bukur... une rri e degjoj goje-hapur. Kur i them qe e qau filmin, s'me beson se i duken aq te thjeshta, common sense. Vetem nje here harroi te luante rolin e te paditurit e me tha, "Ti nuk i kupton levizjet e kameres." lol "Aha!" thashe, "E nxorre koken!"

Di kur jepet CHARLY ne TCM se kam harruar te shenoj diten por shenova oren 4:00am-5:45am qe ti xhiroja. Eshte bazuar te FLOWERS FOR ALGERNON nga pershkrimi ("An experiment turns a mentally disabled man into a genius.") E kam lexuar ne klase te 8-te e jemi depresionuar shume si klase gjate asaj periudhe.

Oh, oh... dje ne klase pashe filmin me Jack ABOUT SCHMIDT... e i thashe profesorit, "U cmenda une apo vertete i ngjan Nicole Kidman Jackut?" Nga vetullat me kend dhe buzeqeshja buze-shtrenguar, qe Jacku e perdor per te treguar siklet me miresjellje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Leila : 06-02-2007 më 15:12
    trendafila manushaqe
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Lajmet tek Canale 5.

Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga Leila
    Eshte prralle mi Moza, eshte prralle! Kur fillojne reklamat, I fast-forward.

S'ka nga luan. It's quality time... 2 filma ne jave ulemi e i shohim. E di sa bukur i komenton filmat, ama? E une filmat i shoh me te qe te mi shpjegoje se une s'kuptoj gje. I bej pyetje e i analizon aq bukur... une rri e degjoj goje-hapur. Kur i them qe e qau filmin, s'me beson se i duken aq te thjeshta, common sense. Vetem nje here harroi te luante rolin e te paditurit e me tha, "Ti nuk i kupton levizjet e kameres." lol "Aha!" thashe, "E nxorre koken!"

Di kur jepet CHARLY ne TCM se kam harruar te shenoj diten por shenova oren 4:00am-5:45am qe ti xhiroja. Eshte bazuar te FLOWERS FOR ALGERNON nga pershkrimi ("An experiment turns a mentally disabled man into a genius.") E kam lexuar ne klase te 8-te e jemi depresionuar shume si klase gjate asaj periudhe.

Oh, oh... dje ne klase pashe filmin me Jack ABOUT SCHMIDT... e i thashe profesorit, "U cmenda une apo vertete i ngjan Nicole Kidman Jackut?" Nga vetullat me kend dhe buzeqeshja buze-shtrenguar, qe Jacku e perdor per te treguar siklet me miresjellje.
    E mban mend ti , apo Humdingeri kete Mozen ?
    Nuk e di kur jepet Charly, se kam check-ur.
    Jacku me Nicole ? Se kam pare me ate sy. Por ...mundet. Megjithese Nicole ka goje te vogel e Jacku...kamare. (lol)
    Per mendimin tim , nga te gjithe aktoret, me shume me Jackun ngjan Dennis Quad .

Tani TCM po jep " A nuk i vrasin edhe kuajt keshtu " , por nuk me ka pelqyer.
    Ndersa neser ne 2 te nates eshte " The last detail " me Jack-un.
    E pate ju " The Garden of Allah" ? Me pelqeu loja aktoreve ( ov kors ), por jo mbyllja. M'dhimbti shpirti. (lol) ....for real.

Do isha kurioze te shihja Hamletin , luajtur nga Lawrence Olivier.

Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Ncuq! Mozen ma ke mesuar ti!

Si cun mami ishte ai Charles Boyer, mgjs i lezetshem, s'diskutohet. Kurse Marlenja grua, e kur them grua, e kam fjalen nga ato qe i semurin meshkujt (e sidomos cunaket si Charlesi) me nje shikim te embel. M'u duken shume mismatched, ose ndoshta i sherbente filmit qe Marlene "ta ushqente me qumesht" Charlesin sy melankolik, duke qene karakteri me i pjekur, qe i tregon/meson rrugen e duhur te shoqit, the leader, e paluhatur ne besimin e saj te Zoti, etj..

Kemi pare mbreme EMPLOYEE OF THE MONTH me Matt Dillon e Christina Applegate (jo ate te Jessica Simpson). Kush t'ia hidhte kujt ishte plot-i. Humie ma tregoi gjithe filmin... e s'e kishte pare me pare ndo nje here. Not my kind of movie.
    trendafila manushaqe
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

[Familja] 1po1 [H][P][D] Maska e BLEND1
    Anëtarësuar
    14-01-2007
    Vendndodhja
    RULET me zemer tek FAMILJARET
    Postime
    70
    Çfarë ka në TV?

Ca ka ne tv 24 or sex uuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhh uuuuuuuuupuppuppupppu zon e rruzikshme -18

Urime per temen un si shof i coj tek kukllat un shuf nai filem me çakmorrisin hgahghgagghahgahg

E kam fiksim fare ate me spinaqin looooooooool
    )--=> P1JANEC1 <=--(

Faqja 12 prej 68 FillimFillim ... 210111213142262 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •